- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Ya kadın 44 bedenim 44 beden kıyafet giymek istiyorum eşim 48 beden giy diyor demiş. Herkes kilolusun dar giyince itici iğrenç olursun diye saydırmış. Kendi bedenini giyince neden dar olsun allah aşkına. Kadın ben 44 bedenim 40 giyip gezmek istiyorum dememiş ki.
Zayıfla. Kolay değil tamam ama kendin için zayıfla.kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
O zaman baya varmış kilon.aslinda illa esin diyor diye değil de kendin için versen biraz kilo.bu yasa göre fazlaymis gercekten1.62 80
Bak guzelim sen benim kardesimden bike kucuksun, sana bir abla tavsiyesi vereyim.Benim ondan tek istediğim kıyafet konusunda bana güvenip seçimi konusunda beni özgür bırakması giydiklerimi beğenmesi rahatsız birşey varsa aşağılarak değil güzellikle çıkar diye uyarması ama bunu onda aşamadım yapamıyorım bir türlü kafasına giremiyorum
Diyet deyince insanlar sanki ölüm orucuna girilecekmis gibi düşünüyor.Beden kitle indeksi diye bişey var kolayca hesap yapabilirsiniz kişi kendi sağlığı için kilo vermeli, hatta bekarken de kilolu olduğu için altını bi araştırmalı bende insülin direnci varmış mesela, burda yapılan yorumları düşmanca görmeyin rica ederim 22 yaşında benden 10 yaş küçük bir kızcağız var ne garezim olabilir kendisine, bebek zaten ek gıdaya geçti ya da geçmek üzere, diyet yap diyen de olmadı kendisine, protein ağırlıklı beslenmesi kafi şu an
Diyet deyince insanlar sanki ölüm orucuna girilecekmis gibi düşünüyor.
3 ay oldu dogum yapali ve ben su an 'diyet'yapiyorum diyetisyen esliginde.
Yaptigim sey tamamen saglikli beslenmek.
Hamur isi, kizartma avur cuburdan uzak durabilmek mesele.
Ben diyet yapacağım deyince korkunç tepkiler aldim, oysaki su an her gun etimi, sebzemi,yumurtami duzenli yiyorum .
Oncesinde pogacaya gomuluyordum.
Diyet lafindan ds cok korkmamak gerek bilincli yaptiktsn sonra.
Benim telefon ' birak 'kelimesini bile 'borek ' olarak duzeltiyor dusun artikKilo vermelisin, eşin için değil sağlığın için.
Azar azar vermeye çalış imkansız değil bence.
Bunu böreklere veda edemeyen ben yazıyorum evet. :)
Malesef ben de her iki hamileligimde ustelikBen hamileyken protein diyeti yaptım gebelik şekeri yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?