Eşim abartıyor bunaltıyor artık

44 beden gıyıyorsa -48-50 beden pantolon etek giysede üzerınde durmaz düşer zaten. Yürürken aşağı inen pantolonumu giydiriyor eşi acaba?
Kuzenım var kendini s beden sanıyor mesela zar zor içine sığabildiği için. Kaç tane etegin dikişlerini patlattı.

Beden kitle indeksi diye bişey var kolayca hesap yapabilirsiniz kişi kendi sağlığı için kilo vermeli, hatta bekarken de kilolu olduğu için altını bi araştırmalı bende insülin direnci varmış mesela, burda yapılan yorumları düşmanca görmeyin rica ederim 22 yaşında benden 10 yaş küçük bir kızcağız var ne garezim olabilir kendisine, bebek zaten ek gıdaya geçti ya da geçmek üzere, diyet yap diyen de olmadı kendisine, protein ağırlıklı beslenmesi kafi şu an

evet 22 yasında ınsan 44- 48 olmamalı yaa bebek sutten kesılır kesılmez spora ve dıyete basla haklı adamda bıyerde salarsan hiç kurtulamazsın.

Öncelikle "bakımlı olma" tanımını kafanda değiştir. Dar kıyafetler ile ya da makyajla güzel olmak yerine daha fit olmayı ve cildine özen göstermeyi hedef koy. Doğal güzelliği yakala. Böyle kafana takarak değil, hayatına yeni bir amaçla yön vererek yap bunları. Emin ol böylece orta yolu bulmuş olacaksınız.

Zayıfla. Kolay değil tamam ama kendin için zayıfla.

Bak guzelim sen benim kardesimden bike kucuksun, sana bir abla tavsiyesi vereyim.
Sen kimseye bakma yasin cok kucuk, o kilo da aşırı.
Ben dogum yapali 3 ay oldu. Boyum 172 kilom 70. Kafayı yiyorum kiloluyum diye.
Gittim diyetisyene bu hafta diyete basladim.
Emzirmenin, yeni dogum yapmisligin arkasina siginmak dogru degil.
Herkesi bir tarafa birak kendin icin kilo ver.

Diyet deyince insanlar sanki ölüm orucuna girilecekmis gibi düşünüyor.
3 ay oldu dogum yapali ve ben su an 'diyet'yapiyorum diyetisyen esliginde.
Yaptigim sey tamamen saglikli beslenmek.
Hamur isi, kizartma avur cuburdan uzak durabilmek mesele.
Ben diyet yapacağım deyince korkunç tepkiler aldim, oysaki su an her gun etimi, sebzemi,yumurtami duzenli yiyorum .
Oncesinde pogacaya gomuluyordum.
Diyet lafindan ds cok korkmamak gerek bilincli yaptiktsn sonra.

Ben hamileyken protein diyeti yaptım gebelik şekeri yüzünden

Kilo vermelisin, eşin için değil sağlığın için.

Azar azar vermeye çalış imkansız değil bence.
Bunu böreklere veda edemeyen ben yazıyorum evet. :)
Benim telefon ' birak 'kelimesini bile 'borek ' olarak duzeltiyor dusun artik
Ama azimliyim yemeyecegim.
Dun gelen misafirden kalan kek börek kurabiye masanin uzerinde duruyor vicdan azabi gibi
Ama yemeyecegim iste

Bence kilo verip istediğinizi giyin. Kilonuzdan daha çok dertli gibi.. Tabi ki her kadın zayıf olmak zorunda değildir ama bazı erkekler eşlerinin kilolarını gerçekten kafaya takıyor.. Mesela ben kilolu değilim ama biliyorum ki eşim kilo almamı hiç istemez. Kilolu oluşunu sevmemesi seni sevmediği anlamına gelmez ayrıca.

Hanimlar biraz abartmiyor musunuz?
Gebesin yemen lazim, emziren kadinsin kocan nasil laf eder falan filan...
Sordunuz mu konu sahibi yuruyus yapiyor mu?
Diyet yapiyor mu? (Diyet:beslenme duzeni anlaminda)
huysuzwomen hicbir caban yok bir de esini sucluyorsun.
Gebelik gebelik demissiniz de kadinlarimiz gebeligin arkasina siginip 20-30 kilo aliyorlar.
22 yasindasin. Sen boyle sagliksiz bir vucuda sahip olursan bebeginin pesinden nasil kosturacaksin?
Bir an once duzenli beslenmeye ve spora basla.

sadece kilo ile ilgili konuşmaları değil
diğer konularda yaptığı kısıtlamaları da yazsaydınız konuya
adam hakkında daha çok bilgi sahibi olunur
ona göre yorum yapılırdı
konu eksik bence

Kusura bakma ama kilolusun ve gercekten kilolu olunca da dar seyler kotu duruyor. Ben esine su konuda hak verdim o kiloya bol seyler giymelisin. Ama bunu soylerken de kirici olunmamali yani kocan tatli dille soylemeli. Ben ikinci dogumumu 75 le tamamladim boyum 1.60. Dogum sonrasi 72 kiloydum diyetle tabi saglikli beslenerek 64 e dustum suan hala fazla kilolarim rahatsiz ediyor beni. 8 kilo daha vermek istiyorum kendim icin. Sende kendin icin denemelisin ve bence hic te zor degil kili vermek. Canim google play den fatsecret diye bir program var onu indir ve diyete basla cok ise yariyor. Gunluk aldigin ve yaktigin kaloriyi hesapliyor. Ona gire az yemeye hatta dahada az yemeye basliyorsun. Uamarim sende de ise yarar tabi zatiflamak istiyorsan

1.68 boyda 77 kiloyum, 46-48 giyiyorum, çok kötü kilolar malesef. Ama eşin haksız değil, herkesin vücut orantısı farklı ama 44 beden 80 kilolarda değil, 70 li kilolarda oluyor. Gerçekten dar giyiyoyr olabilirsin ve evet kalme etke gibi vücudu saran şeyler bu bedende uygun değil.

Eşinin kıskançlıktan değil, yakıştıramadığıöiçin sorun ettiğini düşünüyorum. Kıskanan erkek güzel bulduğu için istemez, burada beğenmeme var.

Ama yeni doğum yapmış bir anneye de davranışı yanlış, oan vereceğin en güzel cevap zayıflamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…