- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Arkadaşlar da fikirlerini söylüyor saygı duymak istiyorum ama yeni bir annenin üstüne kilo için bu kadar gidilmez. Her şeyin bir sırası var. Aynı şekilde kilo vermek için diyet yaptım sütüm kesildi diye konu açsaydınız da linç edilecektiniz, tersini yapınca da aynı şey. Sadece su içmek bile süt yapar falan deniliyor ama herkesin vücudu emzirme döneminde diyete farklı tepki veriyor işte herkes bir değil. Kimisi yediğini azaltsa bile damlalara düşüyor sütü.Anlaşıldığımı hissettirdin bana çok teşekkürler . İçimi okudun resmen
bebegini emzir. bebeginle ilgilen kaliteli saglıklı bir diet uygula. doktr. giderek tabi. ( sunu da eklmemem lazım : eger seni bu kiloda almışsa susmalı- eger gebelikten sonra bu kiloya erdiysen de eşin beklemeli ki zayıflaman için - ve sende kilopndan şikayetci isen zayıflamalısın-eger halinmden memnunsan eşine bunu gene söyle )kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
yorumunuz için çok teşekkür ediyorumArkadaşlar da fikirlerini söylüyor saygı duymak istiyorum ama yeni bir annenin üstüne kilo için bu kadar gidilmez. Her şeyin bir sırası var. Aynı şekilde kilo vermek için diyet yaptım sütüm kesildi diye konu açsaydınız da linç edilecektiniz, tersini yapınca da aynı şey. Sadece su içmek bile süt yapar falan deniliyor ama herkesin vücudu emzirme döneminde diyete farklı tepki veriyor işte herkes bir değil. Kimisi yediğini azaltsa bile damlalara düşüyor sütü.
Tamam hamurişine tatlıya abanmak hiç bir dönemde iyi bir şey değil ama bunu yaptığınızı da söylemiyorsunuz. Bazı insanların doğumdan sonra vücudu kiloyu bir süre tutuyor.
Adam o kadar terbiyesizlik ediyor, insanlar size kilonuz biraz fazla diye adamı haklı çıkarıyor, oh ne güzel.
Evlenirken de manken kilosunda değilmişsiniz. Sizi öyle beğenmiş evlenmiş, Evlenirken 67, doğumdn sonra 79, arada on iki kilo var sanki elli kilo almış yani.
Evlilikle hamilelik başlangıcı arasında da 8 kilo var. 8 kiloyu ben her sene alıp veriyorum, sanki 18 yani...
Benimde kasteddiğim bu. Herkes kendine göre giyinmeli burda bazılarıda kilomu yüzüme vuruyor ben zayıfım demiyorum 44beden iken bana 48 50 beden giydirmek istemesini aşmak istiyorum. Şuanda emziren bi anneyim ve doğum yapalı 6ay oldu daha hemen toparlayamıyorum tabiki sağlıklı bir kilom olsun istiyorum ama biraz moral ve destekle olması gerekmez mi?
bu yazdıgını eşine dr aynen söle mesela deney yapın. 1 ay sessiz kalsın. gözlemlesin seni baklalım abartılı birşeyin olacak mı ? olşursa aysonunda kırmadan birbirinizi bunu tartışın. neden oldu neyi yanlış yaptın neyi bartılı yaptın gibi... kendini düzene sok. veya hiçbir abartılı birşeyin olmassa da o kendi agzını tutmayı bilsin.Benim ondan tek istediğim kıyafet konusunda bana güvenip seçimi konusunda beni özgür bırakması giydiklerimi beğenmesi rahatsız birşey varsa aşağılarak değil güzellikle çıkar diye uyarması ama bunu onda aşamadım yapamıyorım bir türlü kafasına giremiyorum
22 yaşındasın ayyy çok gençsin. Bence kendini toplamaya çalış çok güzel bir yaştasın. Yeni doğum yapmışsın biraz kilo olması gayet normal. İlk iş kilo ver. Sonra da gönlünce giyin süslen. Veremem deme ben 4 doğumdan sonra en küçük kizim 7 aylıkken evlenmeden önceki kilomu bile geçtim. 16 kilo verdim. Maşallah bana. Hadi şimdi sıra sende. Buraya yaz bakalım gelişmeleri. Heyecanla bekliyorum.kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Öyle dusunmeyin benim kuzenimin eski erkek arkadaşı kızın psikolojisini bozuyordu seni benden başkası almaz cirkinsin diyordu resmen. Sonra ayrıldı tabi ama o ara baya ınanmis kendini ona adamışti. Bence kiskancliktan degersizlestirmeyi seciyorlar.(kuzenim gayet guzeldir)Adam da açık açık söylemiş burda da açık açık söyleniyo ister dinle ister obezlik sınırında gez arkadaşım,lakin bil eşininki kıskançlık değil, adam seni beğenmiyo ki kıskansın, kıskanan adam kız kardeşini emsal mi gösterir bak o zayıf ona yakışıyor diye
Yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum sizede desteğinizle birşeyler yapacağım moral verdiniz bana.22 yaşındasın ayyy çok gençsin. Bence kendini toplamaya çalış çok güzel bir yaştasın. Yeni doğum yapmışsın biraz kilo olması gayet normal. İlk iş kilo ver. Sonra da gönlünce giyin süslen. Veremem deme ben 4 doğumdan sonra en küçük kizim 7 aylıkken evlenmeden önceki kilomu bile geçtim. 16 kilo verdim. Maşallah bana. Hadi şimdi sıra sende. Buraya yaz bakalım gelişmeleri. Heyecanla bekliyorum.
Size birşey demek istemiyorum benAdam da açık açık söylemiş burda da açık açık söyleniyo ister dinle ister obezlik sınırında gez arkadaşım,lakin bil eşininki kıskançlık değil, adam seni beğenmiyo ki kıskansın, kıskanan adam kız kardeşini emsal mi gösterir bak o zayıf ona yakışıyor diye
20 ay emzirmiş biri olarak her ne yapıyorsan yanlış yapıyosun normalde insan emzirirken kilo verir, emzirmek her şeyi yiyim demek degik
Ben de emzirirken verdim. Emzirme günlük 300-500 kalori yaktırır. Sütüm olsun diye pastaya böreğe şerbete abanmazsan, emzirme süreci kilo vermek için büyük avantaj...Emzirirken kilo nasil gidiyor dikkat etmek mi lazim
kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Ben de emzirirken verdim. Emzirme günlük 300-500 kalori yaktırır. Sütüm olsun diye pastaya böreğe şerbete abanmazsan, emzirme süreci kilo vermek için büyük avantaj...
Öyle dusunmeyin benim kuzenimin eski erkek arkadaşı kızın psikolojisini bozuyordu seni benden başkası almaz cirkinsin diyordu resmen. Sonra ayrıldı tabi ama o ara baya ınanmis kendini ona adamışti. Bence kiskancliktan degersizlestirmeyi seciyorlar.(kuzenim gayet guzeldir)
Emzirirken kilo nasil gidiyor dikkat etmek mi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?