Eşim abartıyor bunaltıyor artık

Anlaşıldığımı hissettirdin bana çok teşekkürler . İçimi okudun resmen
Arkadaşlar da fikirlerini söylüyor saygı duymak istiyorum ama yeni bir annenin üstüne kilo için bu kadar gidilmez. Her şeyin bir sırası var. Aynı şekilde kilo vermek için diyet yaptım sütüm kesildi diye konu açsaydınız da linç edilecektiniz, tersini yapınca da aynı şey. Sadece su içmek bile süt yapar falan deniliyor ama herkesin vücudu emzirme döneminde diyete farklı tepki veriyor işte herkes bir değil. Kimisi yediğini azaltsa bile damlalara düşüyor sütü.
Tamam hamurişine tatlıya abanmak hiç bir dönemde iyi bir şey değil ama bunu yaptığınızı da söylemiyorsunuz. Bazı insanların doğumdan sonra vücudu kiloyu bir süre tutuyor.
Adam o kadar terbiyesizlik ediyor, insanlar size kilonuz biraz fazla diye adamı haklı çıkarıyor, oh ne güzel.
Evlenirken de manken kilosunda değilmişsiniz. Sizi öyle beğenmiş evlenmiş, Evlenirken 67, doğumdn sonra 79, arada on iki kilo var sanki elli kilo almış yani.
Evlilikle hamilelik başlangıcı arasında da 8 kilo var. 8 kiloyu ben her sene alıp veriyorum, sanki 18 yani...

bebegini emzir. bebeginle ilgilen kaliteli saglıklı bir diet uygula. doktr. giderek tabi. ( sunu da eklmemem lazım : eger seni bu kiloda almışsa susmalı- eger gebelikten sonra bu kiloya erdiysen de eşin beklemeli ki zayıflaman için - ve sende kilopndan şikayetci isen zayıflamalısın-eger halinmden memnunsan eşine bunu gene söyle )
neden kaliteli bir diyet. anne bebegini emzirirkende bence saglıklı beslenerek emzirebilir. saglıklı beslenme diyet gibi de olabilir. ama diyetisyen şart.
nasıl mesela 3 ögün herşeyi yemek degilde atıyorum 6 ogun dengeli ve kalori hesabı yapılarak. hem gücten düşmezsin hemde sütün azalmaz. gibi...
tabi bu benim düşüncem. doktr. ne der bilmem.

Resmen piskolojinizi bozup sizi cirkinlestirmeye adamış adam kendini. İnadına ve kendiniz için takmayin ince kilo verin iyi bir diyetisyenle sağlıklı şekilde. Ama 44 beden le de çok şık görünmek mümkün tabi bunun için moral lazım ona bişey sormayin fikrini söyleyince cevaplamayin. Sınır oldum ya

yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

Adam da açık açık söylemiş burda da açık açık söyleniyo ister dinle ister obezlik sınırında gez arkadaşım,lakin bil eşininki kıskançlık değil, adam seni beğenmiyo ki kıskansın, kıskanan adam kız kardeşini emsal mi gösterir bak o zayıf ona yakışıyor diye

44 beden birisi Nasıl 50 giysin ki

Yani pantolon etek giyemezsin o kadar beden büyük

Üstüne giysen belki olur da

Tesettürlü isen ferace tarzı şeyler giyip altına pantolon giysen mesela hem daha derli toplu okur hem fazlalıklar çok görünmez gibi geldi bana

Hatta sen kendine bak diyin ya ben olsam ağzımı bozardim çok ofkelendim yani onu takip yemek yemeyip hasta olup çocuğa bile bakamazsaniz napacakmis acaba. Sakin kısır döngüsü girmeyin es yillarca karısına kilodan dem vura vura kadın iyice kendini salar ya sakin o duruma gelmeyin. Valla gerekirse zayıf birini bul o zaman hadi 2 le diyin bu erkekler ne hadsız ne edepsiz

bu yazdıgını eşine dr aynen söle mesela deney yapın. 1 ay sessiz kalsın. gözlemlesin seni baklalım abartılı birşeyin olacak mı ? olşursa aysonunda kırmadan birbirinizi bunu tartışın. neden oldu neyi yanlış yaptın neyi bartılı yaptın gibi... kendini düzene sok. veya hiçbir abartılı birşeyin olmassa da o kendi agzını tutmayı bilsin.
ayrıca bu adam senle evlendiginde nasıldın farklı mıydın ki şimdi vırvır ediyor...

22 yaşındasın ayyy çok gençsin. Bence kendini toplamaya çalış çok güzel bir yaştasın. Yeni doğum yapmışsın biraz kilo olması gayet normal. İlk iş kilo ver. Sonra da gönlünce giyin süslen. Veremem deme ben 4 doğumdan sonra en küçük kizim 7 aylıkken evlenmeden önceki kilomu bile geçtim. 16 kilo verdim. Maşallah bana. Hadi şimdi sıra sende. Buraya yaz bakalım gelişmeleri. Heyecanla bekliyorum.

Öyle dusunmeyin benim kuzenimin eski erkek arkadaşı kızın psikolojisini bozuyordu seni benden başkası almaz cirkinsin diyordu resmen. Sonra ayrıldı tabi ama o ara baya ınanmis kendini ona adamışti. Bence kiskancliktan degersizlestirmeyi seciyorlar.(kuzenim gayet guzeldir)

Yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum sizede desteğinizle birşeyler yapacağım moral verdiniz bana.

Size birşey demek istemiyorum ben

Sitenin diyet gruplarına katılmayı düşünmez misin? Gerçekten çok motive edici arkadaşlar var. Yardımcı olurlar...

Acil zayıfla. Diyetisyene git spor yap( illa yüzlerce lira döküp spor salonlarına gitmene gerek yok, park bahçe yürüyüşü bile olur.hatta belediyelerin ücretsiz hizmeti oluyor araştır yazıl.) gençsin gençliğinin kıymetini bil. BKM de Pelin vardı bilirmisin bilmem kadın resmen tığ kadar kaldı. O kadar da kilolu Değilsin yani gayet kolay verebilirsin. Şu Pelin'in azmi benim için ibretlik olay. Bak resmini de koyayım ek'e.

Yaza kadar 60 olacakmış bu arada..

Aklımın bir ucuna yazdim :)Konu sahibi senin yerinde olsam bir hirs yapip veririm kilolari sonra ben onu asagilayamaya baslarim
Ben de emzirirken verdim. Emzirme günlük 300-500 kalori yaktırır. Sütüm olsun diye pastaya böreğe şerbete abanmazsan, emzirme süreci kilo vermek için büyük avantaj...

Bu konuyla aynı şey mi, kuzenin güzelmiş ama adam çirkin diyomus,bu konuda ise kadın şişman ve kocası da şişmansın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…