- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Tam ıslak odunla dovmelik bir kocan varmış ...aynı modelden bende de vardı ama egittim. O olmadan kapı dışarı çıkamıyordum. İsyan çıkardım :) o gün bugün sokaklardayim :) sen bana bakma ,tatlı dille çözmeye çalış :) bunun yanı sıra kilon çok fazla .bebeğini emzirme işini tamamladıktan sonra hemen diyet ve spora başla .hem sağlık hem de özgüven açısından fit bir vücuda ihtiyacın var .şimdiden porsiyonlarini küçültüp, yürüyüşle başlayabilirsin. Umutsuzluğa da kapılma ,inan !kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Yalniz boy kilo orantısız..en az 20 kilo vermen lazım .benim boyum 1.65 kilom 67 , 4-5 ay önce 80 kiloydum ve berbat bir gorunumum vardı .kilomu yağdan verdiğim için 60 kilo gibi görünüyorum .sen de spor ve diyetle kilo verip sağlıklı bir vücuda kavusabilirsin. Esinin de ağzını kapatmış olursun .kimseye bakma sen ,kendine bak ..1.62 80
Eşinin yaptığı tabi ki doğru değil. Destek olacağına köstek olmuş. Ancak 44 beden de 30-40 yaşı ileri bulduğuna göre yaşın küçüktür diye söylüyorum yaşına göre fazla bir beden. 30 unda doğum yapıp bebeğim 6. ayına geldiğinde 36 bedene düşmüştüm ben. Annene bakma hiç sen. Kendine iyi bakmak kilodan geçmez. Git spor yap al bebeğini koy pusetine kadınlar için olan spor salonları var çok cüzi ücretlerde. Tatlıyı ekmeği kes. Sağlıklı beslen kilo verirsin zaten. Hiç olmadı her gün 1 saat yürü. Eşinin ağzını da kapatmış olursun her şeyden önce kendine güvenin gelir. Lohusa değilsin artık rahatça yapabilirsin sporunu.kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Aldatacak adam 36 beden karısını da aldatır. Şu klişeyi tekrarlamak istemezdim ama angelina jolie nin bile aldatıldığı bi dünya burası. Kilo sağlık açısından iyi birşey değil tabii ki vermeye çalış. Ama standartların üzerinde bi kiloda olman bir giysi faşizmine uğramanı haklı çıkarmaz. Ne kocanın ne buradaki ne de dışarıdaki insanların ne dediğini ipleme. Canının çektiğini kendine yakıştığını düşündüğün şeyleri giy. Hayat böyle şeyleri içimizde ukte tutmak için çok kısa. Ayrıca kocanın şunu giy bunu giy derken estetik bi kaygıdan hareket ettiğini sanmıyorum. Bildiğin ağır kıskançlıkla seni sindirme ve özgüvenini kırmaya dönük hareketler bunlar. Sakın kendini ezdirmeAldatır mı ki bu yüzden? Of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?