Eşim abartıyor bunaltıyor artık

Bu yaşta bu kilo çok fazla. Hamilelikten önce de kiloluymuşsun, doğum yapalı 6 ay olmuş az değil. Bebeğini pusette uyutup yürüyüş yapabilirsin. Sağlıklı ama kilo yapmayacak şekilde beslenebilirsin. Senin boyunda 38-40 beden iyidir. 44 bedenle istediğin mağazadan alışveriş bile yapamazsın. Daha çok gençsin, bunun 2. bebeği var, aman şimdiden önlemini al derim.

Valla insana destek olup moral motivasyon sağlıycaklarına daha da dibe çekiyorlar insanı ya.. Doğum yapmışsınız illaki kiloda alınır vücut deformede olur..sanki herkes kusursuzmuş gibi bide karşındakini beğenmeyip eleştiriyorlar mı..emzirme sürecinde çok daha fazla kalori yakılırmış bu sizin için güzel bir artı olabilir süt olsun diye kızartma hamur işi abur cubur yemeyin bol bol su tüketin sebze yemeklerine yönelin kendi motivasyonunuzu kendiniz sağlayın. Erkekler dış görünüşe olduğundan fazla önem veriyor bunu göz ardı edemiyoruz maalesef ama siz önce kendinizi nasıl görmek istediğinizi ve nasıl mutlu olacağınızı düşünün öyle hareket edin. Kadının azmedip yapamayacağı hiçbir şey yok kendinize güvenin ağlayarak bir şey çözemezsiniz dik durun kendinizi sevin özgüveninizi kaybetmeyin yavaş yavaş biyerlerden başlayın eşiniz zaten bakımlı olup zayıfladıkça o zaman kıskanacaktır

Şu gördüğün minik yaratık benim vücudumda büyüdü. Sence o yüzden kilo almış olabilir miyim? Sanki kendin baklava dilimli, üçgen vücutlusun ha şu triplere gel diyin. Belki kendinin ne olduğunu görür zavallı.

Tam ıslak odunla dovmelik bir kocan varmış ...aynı modelden bende de vardı ama egittim. O olmadan kapı dışarı çıkamıyordum. İsyan çıkardım :) o gün bugün sokaklardayim :) sen bana bakma ,tatlı dille çözmeye çalış :) bunun yanı sıra kilon çok fazla .bebeğini emzirme işini tamamladıktan sonra hemen diyet ve spora başla .hem sağlık hem de özgüven açısından fit bir vücuda ihtiyacın var .şimdiden porsiyonlarini küçültüp, yürüyüşle başlayabilirsin. Umutsuzluğa da kapılma ,inan !

Acilen bir diyetisyen ve incelme sıkı bir diyetle 6 ayı bulmadan 40 beden olursun istediğini giyersin. Kıskandır sonra kocanı. Kilo ver gençleş güzelleş bence

Yalniz boy kilo orantısız..en az 20 kilo vermen lazım .benim boyum 1.65 kilom 67 , 4-5 ay önce 80 kiloydum ve berbat bir gorunumum vardı .kilomu yağdan verdiğim için 60 kilo gibi görünüyorum .sen de spor ve diyetle kilo verip sağlıklı bir vücuda kavusabilirsin. Esinin de ağzını kapatmış olursun .kimseye bakma sen ,kendine bak ..

Ornek verdigin kiyafetler kalem etek dar etek vs kilolu insanda hos durmuyor.
Bunu esinin soylemesinden ziyade sende biliryorsundur.
Kilo ver.kendin icin.yasin cok kucuk.
Annenide anlayamadim.kilo esittir saglik dusuncesi garip.zayif olmak saglikli olmaktir aksine

Saķin veremem diye dusunme ben hamileligimde 47 kilo aldim.50 ile hamile kalmistim.bebegim 6 aylikken ben yine 50 kiloya dusmustum.emin ol oluyor.senin boyuna 36 38 beden olman lazim.yasindan dolayi metabolizma hizli.iyi dusun iyi olsun

Sadece iste yaparsin, istemek yeterlidir. cocugun 6 aylik olmus artik, 1 seyden uzak dur ekmek. Ben 1m67 boyunda ve 62 kg yum aldigim kiyafetler 36,38 beden arasi, ve ona rahmen dikkat ediyorum. Ekmek yemiyorum sadece az bisey kavaltida. Her erkek kiskanir az da olsa. Ama goster ona ye bol bol yesiliiiik :) kadinin gucuuuuuuu kadin isterse herseyi yapar xxx spor a izin vermiyorsa. Koy cocugunu besige, yuru yuruyebildigin kadar. Hayatinin en gzl yaslari senin ja.

Benim kocam spora karsi. Cocugumu koydum besige yurudum sadece yurudum. 20 kilo almistim dogumda ve 3,4 ayin icinde azimle vermistim. Sadece istemen yeterliiiii

6 aylık bebeğim var 23 yaşındayım ve senin gibi 2,5 senelik evliyim. Senin gibi 1.63 boyunda ve 80 kiloyum. Seninle benziyoruz.

Kendimden biliyorum, bakıldığında şişman görünmüyorum. Ama diyet yapıyorum tabi ki fit görünmüyorum. Bu kiloları vermemiz gerek.. Bu bir gerçek. Kıyafet seçimlerimde "dışarısı için" hatlarımı belli etmeyecek genelde tunik tarzı şeyler giyiyorum. Normalde zaten kapalı bir bayan olduğum için giyüm tarzımda pek bir değişiklik olmadı. Eski pantolonlarım olmadığı için biraz moralim bozuluyor ama, tekrar onları giyebilmek için çabalıyorum. Birkaç pantolonum var göbeğimi sıkıştırıyor korse görevi görüyor bazen. Öyle daracık şeylerimi evde giyiniyorum. Ama o şekilde de itici göründüğümü düşünmüyorum. Bu biraz vucud tipiyle alakalı. Karşıdan bakıncs "ayy her yeri kat kat olmuş giydiği şeyde daracık" izlenimi çıkmıyor.

Moralinizi bozmayın. Ben hala itici göründüğünüzü düşünmüyorum. Ama tavsiyem kilo verene kadar dışarıda dar giysiler tercih etmeyin. Kamufle etmemiz gerekiyor malesef.. Eşinizin "şişmişsin iyice" gibi sözleri hiç hoş değil. Kolay değil çocuk doğurmak. Bütün vucudumuzun şekli değişiyor göbek çatlak çatlak oluyor göğüsler düşüyor. Gebelikte zar zor hareket ediyoruz kilo alıyoruz. Bütün zorluk bizde. Ona bir evlat veriyorsunuz. Onları baba yapıyoruz. Bu kutsal bir şey. Bu şekilde kötü hissettirmesi çok yanlış. Söyleyince verin cevabını.

Eşiniz sizi kıskanıyor olabilir, ya da kilonuza göre giyinmeniz gerektiğini anlatıyor olabilir. Ama ifade şekli yanlış.

Kilo almak korkunç bir şey değil, sebeplerimiz vardı aldık. İsteyince yine çekici olabiliriz kadınız çünkü. Ama kilolarımızı da vereceğiz.

Eşinin yaptığı tabi ki doğru değil. Destek olacağına köstek olmuş. Ancak 44 beden de 30-40 yaşı ileri bulduğuna göre yaşın küçüktür diye söylüyorum yaşına göre fazla bir beden. 30 unda doğum yapıp bebeğim 6. ayına geldiğinde 36 bedene düşmüştüm ben. Annene bakma hiç sen. Kendine iyi bakmak kilodan geçmez. Git spor yap al bebeğini koy pusetine kadınlar için olan spor salonları var çok cüzi ücretlerde. Tatlıyı ekmeği kes. Sağlıklı beslen kilo verirsin zaten. Hiç olmadı her gün 1 saat yürü. Eşinin ağzını da kapatmış olursun her şeyden önce kendine güvenin gelir. Lohusa değilsin artık rahatça yapabilirsin sporunu.

Zayıflamaya çalış tatlım eşin için değil önce kendin için! Hem sağlığın hem özgüvenin için.sonra istediğini giyersin ve Emin'im kendini çok daha iyi hissedersin

Ya kadın 44 bedenim 44 beden kıyafet giymek istiyorum eşim 48 beden giy diyor demiş. Herkes kilolusun dar giyince itici iğrenç olursun diye saydırmış. Kendi bedenini giyince neden dar olsun allah aşkına. Kadın ben 44 bedenim 40 giyip gezmek istiyorum dememiş ki.

Canim aynı yastayiz ben nisanliyim benim nisanlim da kiyafet konusunda cok takiliyodu yok dekolteli yok dar yok kisa bilmem ne bende 2 sene kadar hep sapsal sapsal gezdim bol salaş seyler giydim bende aynaya bakmak istemiyodum makyaji dahi sevmiyodu cok bakimsiz gorunuyordum. Bir gün ani bir kararla kavga aninda kapanicam dedim ve kapandim simdi lafam o kadar rahat ki. O kadar iyiyim anlatamam kiyafet kavgalari yook makyaja da pek bisey dememeye basladi(abarti olmayacak sekilde) yani benim mutlulugum tesettür imiş tabiki benimde icimde vardi kapanmak yoksa zorla olacak is değil

Benimde kilom 85 di dogumdan sonra yani doguma giderken 90 kiloymusum boyum da senden bir kac santim kisa. Bide her kadin emzirirken kilo veremiyor olmuyor iste olmuyor tatliyi hamur isini yemeyincede emzirirken kiloyu veremeyenler var bende oyleydim bir gram veremedim nekadar dikkat etdiysemde olmadi.. cocugum bir yasina girdikten sonra kilo vermeye basldim emzirmeyi birakali bir kac ay oluyor. Hala eski kiloma donmus degilim ama oda olacak biraz yavas oldu bende ama yemeyi de seviyorum ben benim bunyem biraz yavas kilo verenlerden bende cok caba sarf ermiyorum acikcasi ama sende emzirip kilo vermeyi deniyebilirsin yada en azindan emzirmeyi biraktikdan sonra kilolarini verirsin. Bende ilk zamanlarsa 44 beden pantolon almistim simdi 40 aliyorum biraz bol oluyor yani yer var daha. Senin kocana ne desem ama bilemedim esin cok asiri mi yakisikli da seni oyle eziyor? Hem cok asiri yakisiklinolsa bile ona bu hakki vermez biraz ipleri eline al. Esin sana yakismiyor diyorsa ve senin hosuna gidyor cevabini soyle

Aslında bu derece tepki almanızın nedeni, "44 beden giyiyorum, öyle kilolu da değilim, annem kilon gayet iyi kendine bak diyor" gibi iki cümle kurmanızdan geçiyor.İnsanlar sizin kilolu olmadığınıza inandığınız fikrine kapıldı ki aslında bu sizi ilgilendiren bir durum aslında.Siz bedeninizle mutluysanız, kendi açınızdan kilonuzun ideal olduğunu düşünüyorsanız bu sizi ilgilendiren bir durum.Dert etmeyin bir şekilde hamur işi, tatlı falan filan gibi şeylere dikkat ederseniz kilo verirsiniz eminim.Bol bol su için protein almaya çalışın sütünüz kesilmesin.Ne zaman diyet yapacağınıza veya yapıp yapmayacağınıza kendiniz karar verin öncelikle.Eşinizde baklava dilimi vücutla gezmiyordur eminim.Sizin kilo ile derdiniz var benim de gene aynen kilo ile ama tam tersi durumdayım.Şu sıralar bende epey üzülüyorum.üç çocuklu 35 yaşında kadınım ama 40 kilodan yukarı çıkamıyorum bir türlü.Önceden böyle mutluydum ama yaş aldıkça biraz kilo olması gerektiğine inanmaya başladım.Kendimi güçsüz ve cılız hissediyorum.Bende bir diyet uygulayacağım umarım :) üzmeyin kendinizi, ne yapacaksanız kendiniz için yapın.

Aldatır mı ki bu yüzden? Of
Aldatacak adam 36 beden karısını da aldatır. Şu klişeyi tekrarlamak istemezdim ama angelina jolie nin bile aldatıldığı bi dünya burası. Kilo sağlık açısından iyi birşey değil tabii ki vermeye çalış. Ama standartların üzerinde bi kiloda olman bir giysi faşizmine uğramanı haklı çıkarmaz. Ne kocanın ne buradaki ne de dışarıdaki insanların ne dediğini ipleme. Canının çektiğini kendine yakıştığını düşündüğün şeyleri giy. Hayat böyle şeyleri içimizde ukte tutmak için çok kısa. Ayrıca kocanın şunu giy bunu giy derken estetik bi kaygıdan hareket ettiğini sanmıyorum. Bildiğin ağır kıskançlıkla seni sindirme ve özgüvenini kırmaya dönük hareketler bunlar. Sakın kendini ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…