- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Ay ağzınıza sağlık yaYa kadın 44 bedenim 44 beden kıyafet giymek istiyorum eşim 48 beden giy diyor demiş. Herkes kilolusun dar giyince itici iğrenç olursun diye saydırmış. Kendi bedenini giyince neden dar olsun allah aşkına. Kadın ben 44 bedenim 40 giyip gezmek istiyorum dememiş ki.
Eki Görüntüle 1978931 Eki Görüntüle 1978932
Acil zayıfla. Diyetisyene git spor yap( illa yüzlerce lira döküp spor salonlarına gitmene gerek yok, park bahçe yürüyüşü bile olur.hatta belediyelerin ücretsiz hizmeti oluyor araştır yazıl.) gençsin gençliğinin kıymetini bil. BKM de Pelin vardı bilirmisin bilmem kadın resmen tığ kadar kaldı. O kadar da kilolu Değilsin yani gayet kolay verebilirsin. Şu Pelin'in azmi benim için ibretlik olay. Bak resmini de koyayım ek'e.
Yaza kadar 60 olacakmış bu arada..[/QUOT
desteğinizle hırs yaptım kendime inanıyorum ve yapacağım burdan sizinlede paylaşacağım inşallahEki Görüntüle 1978931 Eki Görüntüle 1978932
Acil zayıfla. Diyetisyene git spor yap( illa yüzlerce lira döküp spor salonlarına gitmene gerek yok, park bahçe yürüyüşü bile olur.hatta belediyelerin ücretsiz hizmeti oluyor araştır yazıl.) gençsin gençliğinin kıymetini bil. BKM de Pelin vardı bilirmisin bilmem kadın resmen tığ kadar kaldı. O kadar da kilolu Değilsin yani gayet kolay verebilirsin. Şu Pelin'in azmi benim için ibretlik olay. Bak resmini de koyayım ek'e.
Yaza kadar 60 olacakmış bu arada..
evet aşırı hemde parfüm sıkmama bileMakyaj yapar misiniz yapsanız esiniz ona da karışır mi
Evet yakındığım o vücuduma olan kıyafetleri tercih etmek istiyorum kilom aşırı mı anlamıyorum ki bana olmayan kıyafetleri kaldırdım zaten yeni kıyafetler almaya kalksam kendime göre değil ona göre alıyorum ondan şikayetçiyim bana 48 50 beden demesi zoruma gidiyor çünkü 44 beden oluyor hadi diyelim biraz bol olsun 46 beden.neden abartılıyorYa kadın 44 bedenim 44 beden kıyafet giymek istiyorum eşim 48 beden giy diyor demiş. Herkes kilolusun dar giyince itici iğrenç olursun diye saydırmış. Kendi bedenini giyince neden dar olsun allah aşkına. Kadın ben 44 bedenim 40 giyip gezmek istiyorum dememiş ki.
Eşimin boyuda kilosuda iyi fitness ve tekvando yapıyordu çalışan bir adam yani vücut olarak iyi ondan benimle uğraşıyorAslında bu derece tepki almanızın nedeni, "44 beden giyiyorum, öyle kilolu da değilim, annem kilon gayet iyi kendine bak diyor" gibi iki cümle kurmanızdan geçiyor.İnsanlar sizin kilolu olmadığınıza inandığınız fikrine kapıldı ki aslında bu sizi ilgilendiren bir durum aslında.Siz bedeninizle mutluysanız, kendi açınızdan kilonuzun ideal olduğunu düşünüyorsanız bu sizi ilgilendiren bir durum.Dert etmeyin bir şekilde hamur işi, tatlı falan filan gibi şeylere dikkat ederseniz kilo verirsiniz eminim.Bol bol su için protein almaya çalışın sütünüz kesilmesin.Ne zaman diyet yapacağınıza veya yapıp yapmayacağınıza kendiniz karar verin öncelikle.Eşinizde baklava dilimi vücutla gezmiyordur eminim.Sizin kilo ile derdiniz var benim de gene aynen kilo ile ama tam tersi durumdayım.Şu sıralar bende epey üzülüyorum.üç çocuklu 35 yaşında kadınım ama 40 kilodan yukarı çıkamıyorum bir türlü.Önceden böyle mutluydum ama yaş aldıkça biraz kilo olması gerektiğine inanmaya başladım.Kendimi güçsüz ve cılız hissediyorum.Bende bir diyet uygulayacağım umarım :) üzmeyin kendinizi, ne yapacaksanız kendiniz için yapın.
20 ay emzirmiş biri olarak her ne yapıyorsan yanlış yapıyosun normalde insan emzirirken kilo verir, emzirmek her şeyi yiyim demek degik
onun icin degil de kendin icin kilo ver ve rahatlikla istedigin gibi giyin.kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Bu boya bu kilo çok fazla,önceki mesajında kendimi fazla kilolu görmüyorum demişsin ama kilolusun kusura bakma,eşin de bu yüzden şikayetçi...kendin için zayıfla,sağlığın için1.62 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?