Eşim abartıyor bunaltıyor artık

1.62 boya 80 kilo çok fazla
Eşiniz için değil kendinize saygınız için zayıflayın

Ay ağzınıza sağlık ya

Hop dedik,bir kadını kilolarıyla aşağılamak ve kötü hissettirmekte ne demek! İlk önce O'na çocuk doğurmuş bir kadın olduğunu hatırlatacaksın sonra da sende onun beğenmediğin yönlerini yüzüne yüzüne vuracaksın,bakalım nasıl hissediyormuş.Beğenmiyorsa evlenipte çocuk yapmasaymış,hiç üzülme sakın,sen O nun için değil kendin için yaşa,kilolarınla mutluysan bırak öyle kal,değilsen elinden geldiği kadar boş vakitlerinde aç internetten bak sporunu yap,yediklerine dikkar et,düzenli yaparsan faydasını görürsün.Saçını başını yap,bakımlı ol,kendini salma,daha o kadar gençsin ki,sakın bu kötülüğü kendine yapma.Giyimine de o örnek verdiği ablası gibi değiştir (he tabi sen değiştirmek istyorsan) Birşey derse de örnek vermeyi biliyorsun dersin.Ezdirmeyin kendinizi kimseye.Kimse sizinle alay edemez,kimse görünüşüne,kilona karışamaz.Sen nasıl mutluysan öyle yap.Kadınsın sen kadın,istersen yaparsın.Sevgilerimle...

İyi de esiniz sizi kiskandigi icin onu giyme bunu giyme demiyor ki kilolu oldugunuz icin yakistiramiyormus
Eger kiskancliktan olsa gorumceniz zayifmis ona olur ama sana olmaz demez
Anneniz de nasil oneri veriyor kilolu degilsin sen ye kendine bak diye
Dost aci soyler kilolusunuz ve biran once vermeniz gerekiyor.

Biz de size anneniz gibi kilon yok devam deseydik hala esininizin sozlerini kiskancliktan sanip kendinizi salacaktiniz.
Kilo verin
Kilo almak kendine bakmak degil aksine sagliksiz ve tehlikeli

Evet yakındığım o vücuduma olan kıyafetleri tercih etmek istiyorum kilom aşırı mı anlamıyorum ki bana olmayan kıyafetleri kaldırdım zaten yeni kıyafetler almaya kalksam kendime göre değil ona göre alıyorum ondan şikayetçiyim bana 48 50 beden demesi zoruma gidiyor çünkü 44 beden oluyor hadi diyelim biraz bol olsun 46 beden.neden abartılıyor

Eşimin boyuda kilosuda iyi fitness ve tekvando yapıyordu çalışan bir adam yani vücut olarak iyi ondan benimle uğraşıyor

Konu sahibi hala kilom aşırımı anlamıyorum ki diyosunuz. Şakamı bu? Siz nasıl bir aynaya bakıyosunuz acaba ki abartı bir kilom yok diyebiliyosunuz. Bildiğin obezlik ölçülerindesiniz. Boy kilo endeksiniz 30 üzeri çıkıyor. Bu boy ve kiloda size 44 beden olması pek mümkün değil. Bedeninizi yanlış biliyo olmayasınız? Acilen zayıflamanız gerekiyor. Bebeğiniz küçük değil artık 6 aylık olmuş. Bişeyler yapabilirsiniz diyet, spor vs. Hem artık havalarda ısındı. Hiçbirşey yapamazsanız yürüyüş yapın. Yediklerinize de çok dikkat edin emziriyorum diye herşeyi yemekten vazgeçin. Hele anneninizi kesinlikle dinlemeyin kargaya yavrusu şahin görünür misali annenizin durumu. Eşinizin giyim konusunda ki davranışlarıda kıskançlık değil kilonuzdan kaynaklı. Bedenime göre giyinmek istiyorum diye düşüneceğinize inadına kilo vermeniz lazım. Tabi önce sağlığınız için. Daha 22 siniz kilo yüzünden 30-40 görünüyosunuz bu yaşta böyle olursa ilerisi nasıl olur düşünün. Bu şekilde gün gelir sizi eşinizin annesi bile zannederler. Umarım bu söylenenlerle hırslanıp kilo verirsiniz bir an önce.

Kilo vermelisin, eşin için değil sağlığın için.

Azar azar vermeye çalış imkansız değil bence.
Bunu böreklere veda edemeyen ben yazıyorum evet. :)

Yeni doğum yaptığınız için kilolu olmanız normal bir süre veremeyebilirsinizde her insan emzirirken kilo veremiyor, kendimden biliyorum bende kızımı 2 yıl emzirdim ve hiç kilo veremedim emzirme bitince yavaş yavaş kendiliğinden gitmeye başladı kilolarım ama abartılacak bir kilom yok demeyin boyunuza göre kilonuz çok fazla, ben 1.68 1.69 boyundayım 80 kilo olduğum zamanlar felaket bir görüntüm vardı, kilo insanı yaşlı gösterir zamanı gelince verin kilonuzu, ben şuan 32 yaşındayım kızımda 5 yaşında ama insanlar yaşımı ve çocuğum olduğunu duyunca şaşırıyor, sen daha çok gençsin kendini hazır hissettiğinde kilolarını ver, İnan insan yeni doğmuş gibi oluyor

Daha 6 aylikmis bebegin nasil dogum yaptin bilmiyorum ama anca verirsin zaten esinde dogurdugunun farkinda olmali ya boyle konulara cok uzuluyorum belki sezeryanla dogurdun bilemiyorum kendini uzme bu kadar ama hersey guzel olur umarim alisverise birlikte cikmayin. Kendin git begendiklerini al bedenine gore. Ben ne buyuk bedenler gordum zayiflardan daha şık giyinen. Bozma moralini.

20 ay emzirmiş biri olarak her ne yapıyorsan yanlış yapıyosun normalde insan emzirirken kilo verir, emzirmek her şeyi yiyim demek degik

1 ay once dogum yaptim. Dogumdan sonra sutum gec geldi birkac gun sonra da azaldi. Sutum tamamen kesilmesin diye oyle herseyi yemiyorum ama rejim de yapamiyorum, sezeryanli oldugum icin doktor spor icin de beklemem gerektigini soyluyor. Emzirdigim halde kilo veremiyorum. 165 boy 78 kiloyum. Yani her bunye farkli olur siz emziriken kilo verdiniz diye herkes veriyor anlamina gelmiyor. Bu yuzden konu sahibine hak verdim ben.

huysuzwomen esindeki kiskanclik degil kilondan rahatsiz oluyor. Karsina al sakince anlat. Bebek emziriyorum zamanla zayiflicam zaten diye. Bir de tavsiyem de cevrendekiler su yiyecek sut yaparmis dediklerinde aman hemen yiyeyim moduna girme, onlar sut degil sadece kilo yapiyor

Kiskanmiyor ki kilondan sikayetci
Bu yasta bunca kilo cok sagliksiz,bir an once kendin icin dengeli beslenmeye ve zayiflamaya baslamalisin. Sonra da istedigini giyersin. Kadinlarin kiyafetlerine karisacaklarina kendi sifatlarina baksa su erkekler keske.

24 ay boyunca emzireceğini var sayarsak zaten emzirme işi bitince hepten zayıflamış olursun...bu kadar takma...bak yavaş yavaş vermeye başlamışsın bile...bol bol emzir

onun icin degil de kendin icin kilo ver ve rahatlikla istedigin gibi giyin.

Esinin kiskandigini dusunmuyorm. Kilolu oldugun icin, begendigin kiyafetlerin yakismayacagini dusunuyor. Bence artik diyete baslayabilirsin yada saglikli beslenmeye, daha cok hareket etmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…