Eşim abartmıyor mu?

Biraz kisilik meselesi bence kisiden kisiye degisir. Tabi ki butce kisitli tek kisi calisiyor bu devir de zor gecinmek bol bol harcayamiyoruz belki de ondan bu sekilde dusunuyorum:)

Bitkinin uydurması mı olur? Ya da alacağım yaprak naneyi merdiven altınfa mı üretecekler:) Neyse konu bu değil zaten. 2-3 tane ruj kısmına değinip ordan yola çıkmışsınız ancak sebep sadece ruj değil. Çeşit çeşit kremler maskeler vs vs diye uzayıp giden bir liste var ise bence eş maddi açıdan da karışabilir çok fazla kullanmasını da istemeyebilir, sevmiyor da olabilir...
Konu sahibi eşinin tutumunun maddi olup olmadığını sormuş ancak söylediği şeyler maddi olmadığını gösteriyor. Bende eşimin sprey ve vaxı çok kullanmasına karışıyorum mesela çünkü saçları dökülürse çok üzüleceğini biliyorum. Mesela gülsuyunun kokusunu sevmez koyu renk ruj sevmez kullanmam çok fazla bende. Bu insanlar karı kocalar. Herşeye haklısın yap! denir mi? Uygun mu bu? Benim alanıma girme karışma diye tartışsın mı kadıncağız. Her daim ortak nokta bulunmalı iki taraf içinde. Bu konunun ortak noktası ise 3den 2 ye düşürmek buda zor olmamalı. Diğer söylediklerim cildinin sağlığı için nacizane fikrimdi zaten

Elbette olur, ilk sorunuza cevap vereyim ki dikkatli olun. Bu konuda Sağlık Bakanlığı'nın rastgele kontrollerinde aktarlardaki bitkilerin çoğu sahte veya pis çıkıyor.

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2012/03/20/500-bitki-eczane-raflarina-geliyor#

Onun dışında her şeye haklısın denmesine gerek yok, kişisel alanlar ihlal edilmese yeter. İnsan karışmak isterse her şeye karışır. Günde 2 saat spor yapmalısın çünkü sağlıklı diye eşinizi zorlayabilir misiniz? Eninde sonunda onun tercihi. Yalnızca fikir beyan edebilirsiniz.

Eşiniz tutumlu bence. Sizde aldığınız ürünlerin işlevlerinin farklı olduğunu ona anlatabilirsiniz mesela. Belki anlar sizi.

Tabiki zorlanmaz. Ortak moktadan bahsediyorum ben yapılacak şey için zorlayamazsınız ama kısmasını isteyebilirsiniz.
Bu arada o haberden bilgim var. Ancak bunlar hep yanlış kullanımdan kaynaklı insanlar çocuk sahibi olmak için yok hormonlar için şu için bu için biton bitkisel şey kullanıyor. Ençokta karaciğerlerine zarar veriyorlar Herşeyin fazlası zarar. O yüzdem önüne geçilmeli devletin hakkı var yok değil. Ama cildim için bir kaç yaprak nanenin üzerine limon suyu sıkıp suyuyla cildimi temizlememin bununla pek yakın bi ilişkisi yok. Biz aklı başında insanlarız. Benim bu konudaki en büyük korkum ilerde cildimin çok yıpranması mesela.

Cesitli rujlari anlarim da alligin cesidine ne gerek var? Biri mor biri yesil degil adi ustunde allik.
Sac kremi de ayni sekilde. Farkli farkli islevi olan 3 4 sac kremini her defasinda uyguluyor musunuz ayni anda?
Bence de gereksiz.

3 saç kreminiz var ve hala alıyorsunuz alma hastalığınız olmasın

1 haftadır BDVde konularınıza denk geliyorum. İçeriğini tam bilmiyorum ama BDVye konu açtıran bir eşiniz var. Baktım 21 yaşındasınız daha öğrencisiniz, neden bu acele?

benım kocam bana 2 tane tras kopugu alacagım dese aldırmam
Herkesın yasayısı farklı, ben evde seker bıtmeden seker almayan bırı olarak (ruj bu kısımın dısında) banada var olan bıseyı almak gereksız gelıyor.

adam pinti ve sana acıkca söyleyemıyor , çalışmadıgın sürece bu böyle devam eder

Bence siz biraz abartmışsınız sanki eşinizin tavrını adamcağız haksız değil bana göre 20 liraya çeşit çeşit ruj alıp ne yapacaksınız sağlık açısından zararlı bence de kozmetik ürünleri özellikle dikkat edilmesi gereken bir alana giriyor. Eşiniz de hem sizi düşünmüş hem de renk renk ne gerek var demiş valla tutumlu davranmak zorunda bir ev geçindiriyor sonuçta. Siz bu davranıştan memnun değilseniz bir an önce çalışmaya başlayın.

tabii ki abartıyor, yeni evlisiniz, alışamadı muhtemelen, yeni evlenen erkeklere karısına bakmak yük geliyor gözlemlediğim kadarıyla ancak yıllar sonra oturuyor bazı şeyler
çalışmaya başlasan iyi edersin, 20 liranında hesabını verceksen, hem erkek ne anlar kozmetiktende yorum yapar bilmem

Bilemedim şimdi.
Yani eşimde bana makyaj yapma bence gerek yok, onlar hep kimyasal yüzüne yazık ediyorsun der. Ama alsamda birşey demez.
Ama yani aynı ürünün bir kaç çeşit olmasını bende anlamlandıramadım.aynı ürün değil mi sonuçta.

Eşiniz için cimri diyemem ama tutumlu olduğu kesin. Sizde biraz fazla abartıyorsunuz sanırım alışveriş olayını, bir yorumunuzda kendiniz demişsiniz çeşit delisiyim diye. Sanırım 2-3 rujla kalmıyor bu çeşitlilik ki eşinizin gözüne batmaya başlamış. Sürekli onu da alayım şundan da olsun tavrı içindeyseniz gözüne batması da çok normal. Ben olsam benimde gözüme batardı sanırım.

Tutumludur. Nadir bir sey alır kaliteli alır. Ben de cesitlilik delisiyim :/

olay bu esasen

adam iyisi olsun bir tanesi olsun diyor

siz de açıkça yazmışsınız çeşit delisiyim diye

Allah aşkına kaç tane rujunuz var mesela

zira ne bileyim bir kırmızı bir pembe bir bordo bir daha nüde bir şey yeter belki ama hepsinin tonları vs olunca çoğalır

bir iki tane kişinin tenine uygun ruj yeter de artar

kaliteli alır bitince yine alırsınız

konu 10-20 tl değil burada

ya da ne bileyim

saç kremi

bakım için olan, günlük için olan olsa iki eder

insanın saçı bir tiptir

yani yeşil kıyafet giyince yeşil far sürülür de yeşil kutudaki saç kremi sürülmez değil mi

adam esasen cimrilik yapmıyor cidden anlayamıyor

allayıp pullayıp aynı ürünü farklı ambalajlar ile bize satıyorlar diyor

ayy şundan da alayım aa bu da değişikmiş deyip almamızı sağlıyorlar

bir de ben çalışmıyorum diye beğendiğimi alamayacak mıyım sorusu bana garip geliyor

şahsen ben çalışıyorum ama her beğendiğimi almıyorum, ihtiyacım olanı alıyorum, gerçekten ihtiyaç var mı diye de durup iki kere düşünüyorum

Ayni ürünü çeşitli almak bana saçma geliyor ya.
İki tane rujum var biri günlük açık renk,biri özel günler icin koyu.
Saç ürünleri de öyle mesela.
Saçına göre tek ürün alman daha mantıklı.
Saçın yağlıysa yağ için olanını kuru ise kuru için olanını al.
Tek bir ürün al ve o bitmeye yakın yenisini al ben öyle yapıyorum kimsenin de gözüne batmiyor

çalışmıyorsunuz sonuçta.cimri yada değil.eşinizin parası üzerinde söz hakkı var.

bu arada çalıştığım halde 2-3 çeşit saç kremim renk renk rujum yok gerekte yok para kolay kazanılmıyor

Gereksiz değil ki ama bana göre . Her saç kreminin islevi ayrı mesela. Bunu anlamıyor sacma geliyormus ona.
Hepsinin islevi ayni distan sac derisine nem verme ve parlatma yumusatma hastalik yoksa eger Sac sagligi icten saglanir vitamin ve protein agirlikli beslenerek bizzat kullanmis biri olarak soyluyorum
Ayrica erkeklerkomplike yaratiklar degil bence duz mantik sizin reklam kandirmacasiyla aldiginiz sac koku besleyen isilti veren nem dengesini saglayan uc kreminizi anlamaz israf olarak gorur adam cimri yada paragoz degil 3 krem varken 4.alma ona mantikli gelmemis hepsi bu zaten demis ihtiyacin olan bise alsana diye takilmayin

3 tane saç kremi varken farklı özelliği bile olsa4.yü almak çok saçma. aynı şey allık için de ruj için de geçerli. ne kadar farklı olabilir ki? ha über zenginsinizdir o zaman olabilir ama normal orta halli aileler için gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…