bu hafta sonu abimin düğüne var ve eşim abimle cok kotu kavga ettiği için benim nikahına gitmeme ızın vermıyo.gidersem bitirirmiş.blöf yapıo ama gene tartısma cıkmasını ıstemıyorum cunku tartısmada abımınde sucu var aıleme anlatamadım daha gelemıcem dıye ne yapmalıyım bana yardımcı olun...((
bu c.tesi nikah içim içimi yiyo gidemezsem cok üzülürüm.inş aılem anlayıslı karsılar bılmıyorum
olay nedır bılmıyorum ama gercı dıger yorumlarada bakmayada fırsat bulamadım ama sana bı sorum olucak canım tmm esın ıstedıgı ıcın gıtmıyceksın ama gün gelıpde aralar duzelınce abın esınle sana gelıp gıtmeye başladıgında ve sen o gunler geldıgınde abının o guzel gununden senı mahrum bırakan eşine kızmıycakmısın
bu hafta sonu abimin düğüne var ve eşim abimle cok kotu kavga ettiği için benim nikahına gitmeme ızın vermıyo.gidersem bitirirmiş.blöf yapıo ama gene tartısma cıkmasını ıstemıyorum cunku tartısmada abımınde sucu var aıleme anlatamadım daha gelemıcem dıye ne yapmalıyım bana yardımcı olun...((
kızıyorum zaten abım ağır laflarda bulundu kolay nyedırılecek olmayan ama ben sınırle soylendığını dusunuyorum ama o bole dusunmuyo kolay affedemem dıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?