Eşim abimin nikahına gitmeme izin vermiyor

sevsev67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
15
0
86
Zonguldak
bu hafta sonu abimin düğüne var ve eşim abimle cok kotu kavga ettiği için benim nikahına gitmeme ızın vermıyo.gidersem bitirirmiş.blöf yapıo ama gene tartısma cıkmasını ıstemıyorum cunku tartısmada abımınde sucu var aıleme anlatamadım daha gelemıcem dıye ne yapmalıyım bana yardımcı olun...((

çok üzüldüm canım tatlı dille ona konuşabilirsin. mesela deki ben senin kardeşinle kavgalı olsam sana gitme desem olur mu falan hem böyle bir konu üzerine evliliğimizi bitirmee nasıl kalkışabilirsin bu kadar zor mu de ve tatlı tatlı konuş hayatım bari bir görünüp geleyim kendimi geçtim elalem beni görsün gliyim falan ne bilim kız biraz ona hep haklısın haklısın de mesela deki evt hayatım abim bu konuda hatalı sen haklısın ama mazur gör o benim abim nikah ta önemli bişe gelinime ayıp olur hadi abimi boşver falan dilini aklını harmanla ikna edersin canım lütfen üzülürüm de hep hayır hayır diyorsa ne trip yap ne konuş böle mahzun bir hal takın üzüldüğünü görsün az çok tanırsın eşini ona göre davran ama sakın tartışma sakın onu sinirlendirme

gitmezseniz şimdi abiniz ile aranızda olan sorun tüm ailenize yansıyacak , belki anneniz babanızla da aranız açılacak bu yüzden , ne yapıp edip eşinizi ikna etmeniz gerek bence

abinizin düğününe gideceksiniz diye eşiniz bitirecekse bitirsin zaten. bu kadar kolay mı? sizi bu şekilde engellemeye hakkı yok bence. abinizle tartışmış olabilir ama o sizin abiniz ve bu onun en özel günü. gitmeniz gerekir bence. onun kardeşiyle siz aynı durumda olsaydınız, gitme deseydiniz, sizi dinler miydi? bence uygun dille konuşup ikna etmeye çalışın, ikna olmuyorsa sert çıkın, yine de gidin. kardeş bu, başka bişeye benzemez... hep içinizde kalacak yoksa, fotoğrafları görecekseniz üzüleceksiniz vs... hem bu durum eşinizle ailenizin arasını iyice açar. gitmeniz en doğrusu...

o kadar kötü kavga etmelerinin nedeni ne peki

ne olursa olsun o abiniz ben ne yapar ne eder mutlaka giderdim
gün gelir onlar barışırlar siz abinizin düğününe gitmemiş olursunuz.

sor bakayim esine sen onun tarafindan biri ile mesela kiz kardesi ile kavga etmis olsan ve onun dügünü olsa; bende sana ayni seyi söylesem gidersen bitiririm diye ne yapar gidermi gitmez mi kiz kardesinin dügününe ??? cok merak ediyorum

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Ayrıca konu başlığı içeriği yansıtmadığı için değiştirilmiştir.

Abiniz bu kadar mı büyük hata yaptı eşinizin sizi oraya göndermemesini haklı kılacak.
Yok eğer eşiniz haklı değilse kendi bildiğinizi yapın

aynı durumda eşin olsaydı ne yapardı sence... abinin en özel ve güzel günü olacak yanında olmalısın bence.. eşinle otur konuş izah et durumu gidemezsen ömrünün sonuna kadar vicdan azabı çekeceğini ve bu olayın acısının hiç geçmeyeceğini söyle.. mutlaka anlayacaktır seni.. sonuçta ikisi arasında ne geçerse geçsin bu durum senin abinle ve ailenle aranda kapatılmaz uçurumlar açmana neden olmamalı diye düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu c.tesi nikah içim içimi yiyo gidemezsem cok üzülürüm.inş aılem anlayıslı karsılar bılmıyorum

olay nedır bılmıyorum ama gercı dıger yorumlarada bakmayada fırsat bulamadım ama sana bı sorum olucak canım tmm esın ıstedıgı ıcın gıtmıyceksın ama gün gelıpde aralar duzelınce abın esınle sana gelıp gıtmeye başladıgında ve sen o gunler geldıgınde abının o guzel gununden senı mahrum bırakan eşine kızmıycakmısın

Bence de gittikçe büyüyecek öfken ve bunları sorgulamaya başlayınca da huzursuzluklar başlayacak

Son düzenleme:
kızıyorum zaten abım ağır laflarda bulundu kolay nyedırılecek olmayan ama ben sınırle soylendığını dusunuyorum ama o bole dusunmuyo kolay affedemem dıyo.

kusura bakma ama kesinlikle gitmelisin nedemek eşim abimle kavga etti ve bana izin vermiyo yaaa bide üzerine bitiririm diyo bu nasıl bi eş nasıl bi zihniyet anlamadım ben.sonuçta olay eşin ve abinini ilgilendiriyo seninle ilgili bi durum yokki ortada kim hatalıysa hatalı olayda ama bu seninle ilgili bi durum degil aynı zamanda sen onun ailesinden biriyle kavga etseydin ve böyle bi durumda sen izin vermeseydin eşine dinliycekmiydi acaba paşamız

kızıyorum zaten abım ağır laflarda bulundu kolay nyedırılecek olmayan ama ben sınırle soylendığını dusunuyorum ama o bole dusunmuyo kolay affedemem dıyo.

bak canım sen bile nedense eşini haklı buluyo gibisin eşinle abinin arasında ne geçerse geçsin ne olursa olsun hatta tekme tokat birbirlerine girseler bile seni engelleyemez çünkü senin abinle bi sorunun yok sorun eşin ve abin arasında ve bu durumda eşin seni hiç ama hiç bi şekilde engelleyemez o engellemeye çalışsa bile sen bunu kabul etmemelisin sonuçta sende bi bireysin dimi kendi kararlarını kendin verebilirsin heleki ailesel bi durumda eşine sorman yada onu dinlemen bile hata

Aile arasında tartışma yaşanabilir. Ama büyütmemek ve uzatmamak gerekiyor. Konu belli sınırların dışına çıkmadıysa.
Bu durum aslında barışmak için bir vesile olabilirdi.

arkadaşım eşinle abinin arasındaki kavganın boyutuna bağlı bence sen kendini onun yerine koy mesela onun kardeşi aynı muameleyi sana yapsaydı ve eşinin seni hiç takmayıp kardeşimin nikahı deyip gitseydi sen kabul edebilirmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…