Eşim abimin nikahına gitmeme izin vermiyor

ona olumlu cevap veremıyorum cunku ben bu kadarı olmadığı halde sadece ufak tartısmalarla sırt donmustum.ve o o konuda bana ısrarcı davranmadı ama bende sunu anlatmaya calısıorum o gelmesın ama ben gıtmelıyım oraya yoksa gercektn uzulucem ama esım sınırlı o konuda nasıl ustesınden gelıceğımı bılmıorum soyledığı lafları kaldıramıyo ama sınırle olmus bısey ıste

bencede gitmelisin..
eşinle tatlı dille konuş o benim abim kavgalı olan sensin eğer gelmek istemiyorsan sana ısrar etmiyorum ama ben gidicem de...
bu günler bir daha yaşanmıyor üzülürsün sonunda...

alilen bilmiyormu kavgalı olduklarını..:26:

Abinin söylediği şeylere bağlı.Çok çok ağır şeyler söylediyse eşine eşin gitmemeni istemekte haklı bence.Benim eşimin abisi bana ağır konuşsa bende eşimin gitmesini istemem.Ha eşine konuşmuş ha sana nefarkeder. Senin hatrın varsa okadar ağır konuşmamalıydı bence abin. Tabi işin iç yüzünü tam bilemiyoruz yinede sen bilirsin.

eşiniz mi bütün aileyle kavga edip en son abinizle oldu tartışma
yoksa abiniz bütün aileyle kavga ettikten sonra eşinizle
eğer eşiniz bütün aileyle kavga ettiyse sorun eşinizde mi diye düşündüm

o zaman eşiniz şuanda sizin ailenizle küs öylemi..:26:

ya soyle aslında bız kavga etmestık abımın nısanlısıda olayı abıme anlatmıs ondan sonra benım kayınvalıdem bızım nısanlı gelının aılesının yanına gıtmıs kız hanı onların arasını da bozucak dıye abıme onuda soylemıs abımde tel edıp nasıl gıder falan deyıp bı erkeğın namusuna dokunucak tarzda bı hakarette bulunmus olay bu yanı

ne saçma ve bencilce bi düşünce her kavga ettiklerimizle görüşmezsek ve BİTİRİRSEK olayı etrafımızda hiçkimse kalmazo senin kanın canın abin gitmen lazım bunun için eşinden izin almana gerek yok.zaten eşinin görüşemezsin gidemezsin demesinede hakkı yok

Siz eşinizin ailesine çok basit meselelerden dolayı sıt döndüyseniz,

eşinizin de burada güllük gülistanlık gibi davranmasını bekleyemeyiz tabii

Ama kendisi gitmiyorsa gitmesin; sizin abinizin düğününde bulunmanız kadar doğal birşey olamaz.

Despotluğun alemi yok; bir şekilde kavga gürültü olmadan tatlılıkla ikna edebilmenizi dilerim..

burda en önemli olan bence ailenle eşinin kavga sebebi..

eğer eşin haksızsa karşına al ve benim abim kanımdan canımdam gitmem gerekiyor senin yaptığın bir hata yüzünden abimin en önemli gününde olmayı kaşıramam de...

eger ailen ufak bir olay için eşinin üstüne çok geldiyse eşinin yanında ailene telefon edip ailenin haksız olduğunu ne olursa olsun benim için eşime daha hassas davranabilirsiniz ama ilerde pişman olmamak ve aile olarak üstüme düşen görev abimin düğününde bulunmak de....

her iki tarafta çok şiddetli tartıştıysa ve iki tarafta hatalıysa eşine bunu tüm hayatım boyunca pişman olmamak ve vicdan azabı çekmemek için gitmen gerektiğini anlat

kısacası tüm olay tartısma sebebi ve kim haklı ona göre mantıklı davran ama asla kendinden ödün verme ilerde başına kakmasınlar..

bence sebep ne olursa olsun senin gitmen görüşmen gerek abinle o istemiyorsa görüşmez tama anlarız onu ama seni engelleyemez

şu hayatda arada kalmak kadar zor bir durum yok yaa...
seni çok iyi anlyorum canım ama dediğim gibi o senin abin...
belkide eşin haklı ama ne olursa olsun sen gitmelisin...
Allah yardımcın olsun..

Yahu kavga eden esiniz sebebi her ne olursa olsun , suclu kim olursa olsun!
O gitmek istemiyorsa gitmez , kimse zorla götüremez ama et tırnaktan ayrılır mı?
Kendisi gitmeyecek diye nasıl abi ve kardesin arasına girmeye kalkar?
Böyle birseyi istemesi bile ilginc ayrıca ne olursa olsun abim' in dügününe giderdim küslükler , dargınlıklar bir gün biter ama böyle anlar bir kere yasanır en mutlu günün de yanında olmak isterdim..

ne demek bitirirmiş.niye taviz veriyosunuz ki? siz onun kölesi değlsinz ki git dediği yere gidecek. bu sizin abinizin düğünü ve pişman olursnz gidin

eşinizin nikaha gitmemesi normal karşılanabilir tamam ama size müdahale etmesi ne derece doğru bilmiyorum.
abinizin bir daha böyle özel bi günü olmayacak bence bunu eşinize tatlı dille anlatmaya çalışın..

kavgaları çok mu şiddetliydi aralarında ne geçti bilmiyorum ama sana gitme demesi doğru değil bencede
tatlılıkla konuşup ikna etmeye çalış zıtlaşma kavga ortamı yaratmamaya bak.sonuçta eşinle restleşerek o düğüne katılsan belki abinin güzel gününde yanında olmuş olursun ama düğünden hiçbir tad alamazsın
bu nedenle güzellikle seni anlıyorum haklısın gibi kelimeler kullanarak üzüntünü belli ederek eşini ikna etmeye çalış
umarım başarılı olursun canım

Erkekler işte böyle bencil, eşi kendi kızkardeşiyle kavga etse bir hafta geçmeden görüştürmek ister, kendisi eşinin abisiyle tartıştı diye eşini düğününe göndermiyor. Kendisi gitmezse gitmesin senin gitmene karışamaz, ben olsam giderdim beni bunun için boşuycaksa boşasın.

Canım abinin bir tane düğünü olacak, en mutlu gününde düğününde yanında olmamak doğru değil. Eşine gel diye ısrar edemezsin ama sen git mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…