bence bu büyük bi sorun, dün babamda beni aradı paraya sıkıştım diye,baba döncem ben sana dedim, eşimi aradım söyledim, iban yolla ben gönderiyim dedi, ben de söylerim o da söyler, öyle saçma şey mi olur
Haklisiniz, ama söylemeye unuttugum birsey var, esim bekarken dügün masraflarindan dolayi abisinden biraz para almis ve geri ödedik evlendikten sonra. Sanirim bu yüzden hayir diyemiyor istedigi zaman hemen veriyor...
Bence büyük bir miktar degilse bunu tartışma haline yaratmamalisiniz.Bayanlar size bir sorum olacak. Esim bana danismadan abisine borc para vermis, daha öncede vermisti, onu daha ödemedi, 2-3 hafta öncesi biraz daha vermis benden habersiz. Bunu ögrenince resmen cildirdim, ortada acil birsey yok, keyfine göre harciyor parasini, biz ise para biriktircez diye ugrasiyoruz.
Neden söylemedin diye sorunca, "dirdir" edersin diye söylemedim dedi, ben iyice kafayi yedim. Tartistik baristik ama aklima gelince hala kendi kendime sinir oluyorum.
Sizce kafama takmiyim mi, yoksa nasil davranayim, bir daha verirse? Acaba ben mi fazla kasiyorum kendimi?
merhaba,
konuyu biraz daha açarsanız iyi olacak. tabiki abi kardeş birbirlerin borç verebilir. adı üstünde borç. geri alacağınız bir para. size danışmak yerine, SİZİNLE PAYLAŞMALIYDI. haklısınız. ama şimdiden bu hiddetten korkmuştur adamcağız.
kaldı ki size evlnediğnizde yardımda da bulunmuş... eşinizde bu sebepten dolayı verme gereği duymuştur.
Kızmakta haklısınız
Eşiniz kendi başına buyruk hareket ediyor
Bari mantık yürütse, daha önceki borcunu ödemedi bunu versem bunu da ödemez diye düşünse
Ama bazı insanlar kendi yakınlarına karşı kör olup eşinin fikrini almayı bile düşünmüyor
Abisi de fırsattan istifade yararlanıyor, yararlanır bu gidişle
Ben önceki borcu henüz ödememişken tekrar borç istemeye yüzüm olmaz, kardeşim bile olsa
Bence büyük bir miktar degilse bunu tartışma haline yaratmamalisiniz.
Kiz kardeşiniz sizden istese yada erkek, veremem diye bilirmisiniz?
Güya yilbasinda ödeyecekti önceki aldigini ama nerdee
Kardesini hala bekar saniyor galiba, beraber calisip biriktiriyoruz
Bayanlar size bir sorum olacak. Esim bana danismadan abisine borc para vermis, daha öncede vermisti, onu daha ödemedi, 2-3 hafta öncesi biraz daha vermis benden habersiz. Bunu ögrenince resmen cildirdim, ortada acil birsey yok, keyfine göre harciyor parasini, biz ise para biriktircez diye ugrasiyoruz.
Neden söylemedin diye sorunca, "dirdir" edersin diye söylemedim dedi, ben iyice kafayi yedim. Tartistik baristik ama aklima gelince hala kendi kendime sinir oluyorum.
Sizce kafama takmiyim mi, yoksa nasil davranayim, bir daha verirse? Acaba ben mi fazla kasiyorum kendimi?
Bayanlar size bir sorum olacak. Esim bana danismadan abisine borc para vermis, daha öncede vermisti, onu daha ödemedi, 2-3 hafta öncesi biraz daha vermis benden habersiz. Bunu ögrenince resmen cildirdim, ortada acil birsey yok, keyfine göre harciyor parasini, biz ise para biriktircez diye ugrasiyoruz.
Bence büyük bir miktar degilse bunu tartışma haline yaratmamalisiniz.
Kiz kardeşiniz sizden istese yada erkek, veremem diye bilirmisiniz?
özel değilse eğer;
daha önceki borç miktarı nedir acaba,
şimdi de ne kadar aldığı ve neden aldığı konusunda paşlaşımda bulunurmusunuz.
Eşinizin size danışmama nedenini 'dırdır' olarak lanse etmesi hiç hoş değil.
Sonuçta sizin kardeşinize aynı şekilde borç vermeniz de onu rahatsız
ederdi mutlaka...
Siz çalışıyor musunuz?
Eşinizin kendi kafasına göre hareket etmesine sebebiyet verdiğiniz için benim gözümde haksız taraf sizsiniz.
Eğer eşiniz "dırdır" yapmaman için söylemedim dediyse demek ki daha önce danıştığı bi konuda yeterince "dırdır" ınıza maruz kalmış.
Hata hatayı doğurur, siz zamanında biraz daha anlayışlı olsaydınız, eminim eşiniz şimdi size danışmadan hareket etmezdi.
Ben hiç aynı fikirde değilim. İnsan 2'ci deva arkadaşına bile verir! Ayrıca büyük bir mikarda istemiş olsaydi ve bu 4,5 değil olsaydı hakli olabilirsiniz derdim. Valla benim eşimde dir dir yapsa, bende tatsizlik çıkmazsın diye, demezdim..
Çok pardon bana sorulmadı ama
Kardeşim bir önceki borcunu ödemediyse, veremem derim.
Zaten keyfi borç aldığını söylüyor konu sahibi, zorunlu ya da acil bi hal yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?