sende söleme bişey ozaman niye huzurunu kaçırıyorsun 1 verir ödemez 2 verir ödemezse bidaha vermez zaten, bence sen hiç karışma sana anlatırsa da dinlersin kışkırtıcı konuşma yani inatlaşırsan anlatmaz sana bişey boşver huzurunu kaçırma
sende söleme bişey ozaman niye huzurunu kaçırıyorsun 1 verir ödemez 2 verir ödemezse bidaha vermez zaten, bence sen hiç karışma sana anlatırsa da dinlersin kışkırtıcı konuşma yani inatlaşırsan anlatmaz sana bişey boşver huzurunu kaçırma
adam durumu anlar ya da anlamaz bilemem ama o anlayana kadar sen neden maddi kayba uğrayacaksın, madem sana sormuyo, benim param ister veririm ister vermem diyo o zaman sende kendi paran üzerinde hak sahibisin,birikim yap, yoksa herkes ev eşya yeniler sen bakarsın benim babam 28 senedir aynı bişey anlamadı
pardon da doğru yol ne demek,burda ben genel yorum yapıyorum gruplaşma gibi yorum yapmıyorum dikkatinizi çekerim konuyu farklı boyuta çekmeyelim rica edicem.herkesin yorumuna saygım var bu grup haklı ,bu grup değil olayı yok bende
Af edersiniz öyle bir his vermek istemedim, bazı arkadaşlar böyle bir duygu vermisdi bana ve belki o yüzden böyle bir duyguya kaptırmış olabilirim sizi: )