İnsan dediğin kapı komşun değil, kardeşin! Bugün sen kardeşine bu kadar merhametsizce davranırsan yarı. Cocukların sana nasıl davranır tahmin edemiyorum.
konu sayibi zaten ilk mesajında biz aciz, şoyleyiz ve oda bizi sömüruyor denemişti. Ayrıca senin değil kendi kazandığı parasından verir adam. Başınıza sanırım bu tür şeyler çok geçmiş olmalı. Yada hiç kardeş / aile sevgisini yşsamamış olmalısınız. Güven sıfır
Ben kardeşlerime çok düşkünüm. Canımı isteseler veririm, dünya malını mı düşüneceğim...
Ama evliysem canımı da malı da hayat ortağıma danışmalıyım. Adı üstünde 'eş', 'hayat ortağı'...
Kendi kendime kararlar verip uygulayacaksam, her adımı dilediğim gibi atacaksam, paylaşımımız
giderler, zaman ve ev üçlüsünün dışına çıkmıyorsa ne anlamı var ki birliktelik yemini etmenin???
burda anlatılmak isteneni anlamıyo nednse bazıları
bi kac gün önce benzer bi konuyu bende actim...önleminizi bastan alin derim zira ben almadim tepeme cikdilar simdi.
esinizin sizden gizli vermesi hic hos degil...ayni seyi benim esimde yapti ve artik ona güvenim yok tabi...inanmiyorum bugün gizli veren yarin neden vermesin...
gizli yapilan bir is elbet bir gün ortaya cikar....
Ne fanatik nede politikden hoşlanırım. Ayrıca karşı tarafa ( eşimin ailesine) tikim var...fanatik misin sen?
ne bu hiddet yahu hem de Kader'e
İnsan dediğin kapı komşun değil, kardeşin! Bugün sen kardeşine bu kadar merhametsizce davranırsan yarı. Cocukların sana nasıl davranır tahmin edemiyorum.
konu sayibi zaten ilk mesajında biz aciz, şoyleyiz ve oda bizi sömüruyor denemişti. Ayrıca senin değil kendi kazandığı parasından verir adam. Başınıza sanırım bu tür şeyler çok geçmiş olmalı. Yada hiç kardeş / aile sevgisini yşsamamış olmalısınız. Güven sıfır
evlenince yeni bir aile kurmuş oluyoruz o ailenin de bütçesi geliri gideri var kalkıp da sorumsuzca kardeş de olsa borç da verilmez haa çok zengin olursunuz aylık 20 bin geliriniz olur o başka ama orta direk geçinmeye çalışan insanların sırf evlerine iki maaş giriyor diye zengin sanılmaları çok saçma bu zengin sananlar da genelde har vurup harman savuranlar
Burda herkes benimle aynı görüşü savunuyo
Nedense siz bi tek bana sardınız
Ben size neden vermek istiyosunuz ısrarla borç dmeiyorum ki
Ben kendi fikirlerimi yazdım
Her olayı kendi başıma geldiği için değil çevremden de gözlem yaparak yorumlarım ben
Siz her olayı yaşayarak çözüyorsunuz sanırım , böyle bi kanıya vardığınıza göre
Çok doğru dediniz, bir evde 2 kişi çalışıyorsa zengin olarak değerlendiriliyor, gelirleri giderleri düşünülmeden zengin nede olsa etiketi yapıştırılıyor.
Bizde 2 yıllık evliyken eşimin erkek kardeşi nişanlandı ama ne işi var, ne parası var, nede kayınvalidelerde düğün yapacak para var (ilk çocukları eşimdi ve bizim düğünümüzü bile yapmadılar.) Tuttu eşimin annannesi bütün beyaz eşyalarını siz alırsınız dedi eşime, hemde benim yanımda. Bende benimle ortak mı kazanıyorsun da benim adıma konuşuyorsun, evlenmeyi bilen insan herşeyi göze almış ve düşünmüştür sen merak etme dedim. Ama siz 2 kişi çalışıyorsunuz, zenginsiniz, o kadar parayı ne yapıyorsunuz dedi, bende eee o zaman o hiç çalışmıyor bana mı güvenerek evleniyor ben onun ne annesiyim, ne babasıyım düğününü yapmak bana düşmez 2 kişi çalışıyoruz ama hayatımızı rahat idame ettirmek için bir ev almamız, doğal olarak ta para biriktirmemiz lazım demek zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?