Esim abisine borc vermis

• Konu Sahibi Konu Sahibi Miha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kim niye kardeşine yardım ediyo ona göre de değişir iş
Okula giden laptopa ihtiyacı olan bi kardeşse belki doğum günün de hediye diye al derim, o öğrenci neticede..
Ama burda abiden bahsediyoruz yani büyük biri benim gibi çalışıp kendi kazanabilir, hem belki o zaman keyfi para harcamamayı öğrenir

Hemde 'borç' dediğin şey geri ödenirse borç olur ve yenisini istemeye yüzün olur
Baktın bişey demiyo biraz daha biraz daha diye sömürmeye hakkın yok, sömürülenin de yarabbi şükür çekmesine benim de tahammülüm olmaz açıkçası..

Kendi ailemden birine de eşimin ailesinden birine de bu cesareti vermem..

duyanda kimseye para koklatmıyorum zannetcek
hali hazırda yakın bi arkadaşımızın bize borcu var, babamın var, ama borç yani, babamada borç onun ailesi istese o da borç olacaktı, ne zaman öderlerse artık

Cimriliğini deşifre ettin kk da

Süpersin melekcim! Seni alan adam yaşadı

kadınların düşüncelerinin dırdır diye nitelendirilmesi ne kadar aşağılayıcı bir tutum aslında...

Aynen .. çocunu rızkını düşünüyorsan eşinle aranı iyi tutmak içinde herşeyi yapıcaksın

Zaten çok saçma geliyor bana
O da 9 aylık bende
O da çalışıyor bende

Eee nedir hala bu eskilerden gelen ve sürdürülmeye çalışılan ağamsın paşamsın muamelesi ?

ne yazık ki bazı kadınlar bu hak durumunu feministlik olarak algılıyo, erkek zihni kadını ezmeyi isterken bizim onları ezmek gibi bi savaşımız olmuyo, sadece eşit olmak istiyoruz, ben kendi anneme söyleyemeyecğim hiçbi şeyi onun annesine söylemem, kayınvalidemi gelinlik seçmeye falan götürmedim eşim bişey demden ben dedim annen gelmicene göre benim annemde gelmicek diye,adil olmak çok zor

bende sana katılıyorum arkadasım insan kardesine para vermicekte kime vercek :S
Allah razi olsun Haklisin! Bende sözümün hala arkasindayim:) insan kendi kardeşine bu kadar merhametsiz davranırsa, bir gün kendide kimseden merhamet bulamayacakdir.

Sanki Kv' Ler bir an buraya topladı ve kendimi yanliz hissettim :2:

Eşit olduğunu düşünmek feministlikse ben feministim
Daha dün burada bi konu okudum şok oldum

Kayınvalidesi geline ' bana sen bakmakla yükümlüsün, kızlarım damatla izin verirse bakar çünkü.. Ama senin annene sen bakamazsın oğlum izin verirse bakarsın ' demiş

Bunu diyen kadın henüz sapa sağlam ama Allah göstermesin birşey olsa ben bakacağım varsa da böyle bi kadına bakmam.. Onların ki anne de benim ki ne ?

Ben anneme bakacakken izin istersem ve eşimin insiyatifine kalmışsa, o da benden izin istesin o zaman..

aynen aynen anlamıyorum yani burda konuyu açan kişiye yönelik bir yorum yaparsın biter. sahibe sana cevap yazıyorsa devam edersin. ama diğer yorumları eleştirmek yada illaki ben haklıyım tarzında konuşmalar tuhaf geliyor:) ben kimseden yorum istemedim ki düşüncemi yazdım çekildim konudan

kızlar aynı karında büyüorsun ama 5 parmağın beşi bir olmuyor eğer işin içinde su istimal varsa kardeşimde olsa vermem verdirmemde.benim kız kardeşim bugün buldum bugün yerimdir, şimdi benden para istese eşime sormama gerek duymadan ben yok derim ödemeyeceğinide bilirim,kocada kardeşini tanımıyrmu vermesin ozaman.kardeşim eşinden ayrı bir güvencesi yok çalışıyor ama az maaş alıyor benim maaşım iyi çok şükür ama evimde ben yokdan var ederken örneğin vitrinimi tv ünitesine çevirttim bayramda gittim 1,500 tl lik tv ünitesi almış yuh dedim neyine güvenip alıyosun sonrada paramı yetiştiremiyorum deyip benden istiyosun.ben bilmiyomuyum almasını

Son düzenleme:
Aynen! Olay bu işte!dogru yolu bulmana cok seviiiindik

elbette öyledir. ama bu yorumlar çok genelleme oluyor biz sadece konunun içeriğine göre yorum yaptık anlatılanlar arasında kişinin abisi hakkında bir bilgi yok ve bu olayların daha önceki anlatımlarıda yok:)

Dogru:) Sayende kk yavaş yavaş çözeceğiz bak

Aynen! Olay bu işte!dogru yolu bulmana cok seviiiindik

pardon da doğru yol ne demek,burda ben genel yorum yapıyorum gruplaşma gibi yorum yapmıyorum dikkatinizi çekerim konuyu farklı boyuta çekmeyelim rica edicem.herkesin yorumuna saygım var bu grup haklı ,bu grup değil olayı yok bende

Son düzenleme:
kız aileleri genelde istemeye çekiniyo ama erkek aileleri gelin çalışsada aynı çalışmasada aynı: oğlumuzun parası tavrındalar

kız aileleri genelde istemeye çekiniyo ama erkek aileleri gelin çalışsada aynı çalışmasada aynı: oğlumuzun parası tavrındalar

Sanırım öyle
Ama oğlu da çocuk değil mantıklı düşünüp vermesin her isteyene
Bende çalışıyorum, bende kazanıyorum, ben kimseye veriyor muyum
Hemde habersizce

Sağlık sorunu olur birşey olur verilir, gizli olmamak kaydıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…