duyanda kimseye para koklatmıyorum zannetcek
hali hazırda yakın bi arkadaşımızın bize borcu var, babamın var, ama borç yani, babamada borç onun ailesi istese o da borç olacaktı, ne zaman öderlerse artık
Süpersin melekcim! Seni alan adam yaşadıiyide bu tepkiler neden:) hem konu sahibi ben değilim yorumları ona yapın bana değil:) bu benim düşüncem ısrarlada arkasındayım... daha önce dırdır yapmış ki adam çekinmiş sölememiş. ama neden istiyormuş tamam verelim ama birdaha verirsen benmde haberim olsun vs şeklnde yaklaşsa belki durum bu boyuta gelmicekti. ben adamın sormamasını doğru karsılamıyorum elbette.. genel olarak yorumumu yaptım
nemesis bak şimdi az önce ben eşimi aradım sordum dimi dedimki kardeşin borcunu verdimi diye? oda yok dedi ben deseydimki ben sana demedimmi niye verdin,biz çalışıyoruz onlar keyfiye para sitiyor vsvs eşim benim suratıma kapatırdı bu 1,birdahada asla benimle birşeyi paylaşmazdı buda 2,nabza göre şerbet hesabı.ben zaten gizli verilmesine tabii karşıyım ama gizleme sebebinide konu sahibi açık bir şekilde sölemiş zaten,arkadaş deseydiki sen bilirsin deseydi konuyu uzatmadan adam zaten kardeşi ödemediğinde eminimki birdaha da istesede vermez.kendi anlasın yani niye karı kocanı huzuru kaçsın
Aynen .. çocunu rızkını düşünüyorsan eşinle aranı iyi tutmak içinde herşeyi yapıcaksın
aynı şekilde eşimde benimle arasını iyi tutacak kendimi paralayamam beyim erim diye
Zaten çok saçma geliyor bana
O da 9 aylık bende
O da çalışıyor bende
Eee nedir hala bu eskilerden gelen ve sürdürülmeye çalışılan ağamsın paşamsın muamelesi ?
Süpersin melekcim! Seni alan adam yaşadı
Allah razi olsunbende sana katılıyorum arkadasım insan kardesine para vermicekte kime vercek :S
ne yazık ki bazı kadınlar bu hak durumunu feministlik olarak algılıyo, erkek zihni kadını ezmeyi isterken bizim onları ezmek gibi bi savaşımız olmuyo, sadece eşit olmak istiyoruz, ben kendi anneme söyleyemeyecğim hiçbi şeyi onun annesine söylemem, kayınvalidemi gelinlik seçmeye falan götürmedim eşim bişey demden ben dedim annen gelmicene göre benim annemde gelmicek diye,adil olmak çok zor
Allah razi olsunHaklisin! Bende sözümün hala arkasindayim:) insan kendi kardeşine bu kadar merhametsiz davranırsa, bir gün kendide kimseden merhamet bulamayacakdir.
Sanki Kv' Ler bir an buraya topladı ve kendimi yanliz hissettim :2:
aynen aynenanlamıyorum yani burda konuyu açan kişiye yönelik bir yorum yaparsın biter. sahibe sana cevap yazıyorsa devam edersin. ama diğer yorumları eleştirmek yada illaki ben haklıyım tarzında konuşmalar tuhaf geliyor:) ben kimseden yorum istemedim ki düşüncemi yazdım çekildim konudan
Aynen! Olay bu işte!dogru yolu bulmana cok seviiiindikarkadaşın bu yorumuna bir nebze olsun bende katılıyorum rolleri değiştirelim , şayet erkeğe kadın , kardeşim benden para istiyor veriyimmi diye sorsa ,adamda sürekli konuşsa sürekli olumsuz şeyler sölese siz bir söler ikinciye kardeşinize bu parayı gizli verirsiniz.bende olsam bir sölerim baktım aynı tepkide bende sölemem yani.ama eşi sen bilirsin dese olay biter her seferinde de bu adam söler zaten saklamaz bişeyi yaparken bazen karşıdaki kişinin yerinede kendini koymalı insan, bu bekar evli olayı değil ayrıca
kızlar aynı karında büyüorsun ama 5 parmağın beşi bir olmuyor eğer işin içinde su istimal varsa kardeşimde olsa vermem verdirmemde.benim kız kardeşim bugün buldum bugün yerimdir, şimdi benden para istese eşime sormama gerek duymadan ben yok derim ödemeyeceğinide bilirim,kocada kardeşini tanımıyrmu vermesin ozaman.kardeşim eşinden ayrı bir güvencesi yok çalışıyor ama az maaş alıyor benim maaşım iyi çok şükür ama evimde ben yokdan var ederken örneğin vitrinimi tv ünitesine çevirttim bayramda gittim 1,500 tl lik tv ünitesi almış yuh dedim neyine güvenip alıyosun sonrada paramı yetiştiremiyorum deyip benden istiyosun.ben bilmiyomuyum almasını
Dogru:) Sayende kk yavaş yavaş çözeceğiz bakaynen aynenanlamıyorum yani burda konuyu açan kişiye yönelik bir yorum yaparsın biter. sahibe sana cevap yazıyorsa devam edersin. ama diğer yorumları eleştirmek yada illaki ben haklıyım tarzında konuşmalar tuhaf geliyor:) ben kimseden yorum istemedim ki düşüncemi yazdım çekildim konudan
Dogru:) Sayende kk yavaş yavaş çözeceğiz bak
Aynen! Olay bu işte!dogru yolu bulmana cok seviiiindik
kız aileleri genelde istemeye çekiniyo ama erkek aileleri gelin çalışsada aynı çalışmasada aynı: oğlumuzun parası tavrındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?