Esim abisine borc vermis

• Konu Sahibi Konu Sahibi Miha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim kardesine para vermen gerekebilir ama esimin abisi parasini gezerken harciyo, ortada bir ihtiyac yok yani.

evet anladım yazmıssın bunu zaten canım ama sonuçta Şuan abisi o parayı çatır çatır harcıor siz ise birbirinizi yiyorsunuz kırılıyorsunuz. ve kötü olan sen oluyorsun eşinin gözünde.. bırak kendisi anlasın. babam kaç yasında adam herkeze verdi annemle kötü olmak pahasına yası kaça geldi daha yeni anlıyor hatasını. Ama annem susmasaydı alttan almasaydı şuan evli bile olmayaabilirlerdi. evlilik fedakarlık değilmidir? şu aşamaya kadar neler atlatmıssınızdır. bumu zor geldi ağır geldi? dırdır lafı kırııcı değil bunu böyle algılama erkeklerin genelde kurduğu cümledir bu :) hatta gülüp geeçç ... yaaaaaaaaa benmii dırdırr yapıyoruumm diyee cilveni yap enazndan sakin şeklde istediğini daha kolay yaptrırsın..

Gizlemesi elbette hoş değil ama bende abime,aileme eşimden gizli para veriyorum. Aslında gizli demek yanlış olur ama çalışıyorum ve kardeşimin birşeye ihtiyacı varsa neden karşılamayayım ki?

iyide bu tepkiler neden:) hem konu sahibi ben değilim yorumları ona yapın bana değil:) bu benim düşüncem ısrarlada arkasındayım... daha önce dırdır yapmış ki adam çekinmiş sölememiş. ama neden istiyormuş tamam verelim ama birdaha verirsen benmde haberim olsun vs şeklnde yaklaşsa belki durum bu boyuta gelmicekti. ben adamın sormamasını doğru karsılamıyorum elbette.. genel olarak yorumumu yaptım

melekyayla sen ideal bi eş olucaksın canım, ama bi evlen ondan sonra konuşalım gene, annenden örnek vermişsin bide annene sor bakalım dişini sıkmaktan ne çekti, nasıl sinirlendi,iş işten geçtikten sonra anlasa ne olur anlamasa ne olur, adam yıllarca eşinden evinden kısıp tatile gitmiyo yaş oluyo 50-60 hadi hanım seni tatile götüreyim o kadın o saatten sonra anca kaplıcaya gider

Bu dırdır sebebi ile gizli işler çeviren adamlardan , kadınlarda gizli işler yapsın kendi maaşını ailesine versin mesela.. Neden bana söylemedin derse de kocası ' sen şimdi sinirlernir bıdı bıdı edersin' desin.. Bak bakalım o zaman ne oluyo..

Senin sonsuz bir anlayışın olacak galiba eşine, yaptığını doğru bulmuyorsan da eleştirmeyeceksin.. Adın dırdır ediyora çıkmasın yeter ki..
Ama onun sana bu kadar anlayışı olacak mı acaba

Kardeşime canım feda ..ne isterse yaparım..
O da ablasına elınden geldıgınce yardım eder tabii..
Ama su an bekarım ..yardım ederken kimseye sormama lüzum yok..
Evlenince de farklı olmayacak..istese yıne yardım ederimm..
Ama illaki once eşe sormak lazım geliyor o zaman

bende sana katılıyorum arkadasım insan kardesine para vermicekte kime vercek :S

:) bence çok abartıyorsunuz

arkadaşın bu yorumuna bir nebze olsun bende katılıyorum rolleri değiştirelim , şayet erkeğe kadın , kardeşim benden para istiyor veriyimmi diye sorsa ,adamda sürekli konuşsa sürekli olumsuz şeyler sölese siz bir söler ikinciye kardeşinize bu parayı gizli verirsiniz.bende olsam bir sölerim baktım aynı tepkide bende sölemem yani.ama eşi sen bilirsin dese olay biter her seferinde de bu adam söler zaten saklamaz bişeyi yaparken bazen karşıdaki kişinin yerinede kendini koymalı insan, bu bekar evli olayı değil ayrıca

Son düzenleme:

:) eminim evlenincede böyle olcağına elbette sorunlar olucaktır ama bukadar büyümez.. eşim para veriyorsa bi bildiği vardır ve beni de düşünrek hareket eder. ve benden saklamaz çünkü tepki vermek yerine oturup konuşmayı tercih ederim:) aynı şekilde bende para veriyorsam bir bildiğim vardır önce rızkımı düşünürüm sonra o parayı veririm.
ve ben gizlilik olayını zaten doğru buluyorum demiyorum. ama kadın herşeye tepki verirse erkeği buna yönlendirir bunu demek istiyorum. konu sahibide genelde tepki veren biri gibi. adam dırdır yapıyorsun dediğine göre.

bende sana katılıyorum arkadasım insan kardesine para vermicekte kime vercek :S

Di mi ?
Kaç kere isterse istesin, borç kisvesi adı altında alsa da geri ödemesin ama ne olacak ver gitisn ne de olsa kardeş
Eee ama tek senin kardeşin yok ya , eşin de aynısını yapsın..
Sevabına çalışın siz, kardeşlerinizi memnun etmek için sadece.. İsterse lüzumsuz harcasınla, sonuçta kardeş bunlar canları sağ olsun..

Evinizi de artık inler cinler geçindirir herhalde

:) bence çok abartıyorsunuz

zaman gösterir hangimizin abarttığını
gelirim belli giderim belli, borç her zaman verilir, neticede kandır candır ben arkadaşlarıma bile çok cömertimdir ama enayi yerine konulmak ayrı, ben eşek başı değilim o evde, 2 memuruz bi ev almak zorundayız çocuk için birikim yapmak zorundayız ha senin eş adayın epey para kazanıyodur o zaman gözün görmez parayı bişey diyemem ama benim o lüksüm yok

kızlar siz bu kadar iyi niyetlisinizde bakalım sizin ailelere para verilse onlar napıcak, anında kv kp haberi olur suratlar düşer, bu böyle

çok büyütmeden sakince uyarılabilir kardeşin tabiki verriceksin sadece benimde haberim olursa sevınırım denilebilir, adama saldırırsan hayatta solemez, bekleme :))))

İnşallah öyle olur
Herkes toz pembe hayallerle evleniyo zaten

Ancak bi bildiği yok bu mevzudaki adamın
Zorunlu bi ihtiyacı olmasa da borç isteyen kardeşine, bir önce ki borcunu ödememişken tekrar veriyo
Senin dediğin gibi rızkını mızkını düşünerek hareket etmiyo

Kusura bakmada biri keyfi için borç istiyosa ve eşi de ilk değil bi kez daha kanıyosa kim olsa dırdır eder
Gökten yağmıyo ya bu paralar, her ikisi de çalışıp para biriktirmeye çalışırken birisi kendi ailesinden birine sürekli para verirse işler değişir..

bütün yorumları okuyamadıma ama fikrim şudur ki,
Bir insan borç alıp geri vermiyorsa, sorumsuzca davranıp , karşısındakinin ona yardımcı olmasının onun görevi olduğunu düşünüyorsa orada suistimal vardır.
Ben yada eşim kim olursa olsun birine borç vereceksek yada yardımcı olacaksakbirbirimizden habersiz olmamalı.
İdeali bu bana göre ama kişiden kişiye evlilikten evliliğe değişir.

kızlar siz bu kadar iyi niyetlisinizde bakalım sizin ailelere para verilse onlar napıcak, anında kv kp haberi olur suratlar düşer, bu böyle

nemesis bak şimdi az önce ben eşimi aradım sordum dimi dedimki kardeşin borcunu verdimi diye? oda yok dedi ben deseydimki ben sana demedimmi niye verdin,biz çalışıyoruz onlar keyfiye para sitiyor vsvs eşim benim suratıma kapatırdı bu 1,birdahada asla benimle birşeyi paylaşmazdı buda 2,nabza göre şerbet hesabı.ben zaten gizli verilmesine tabii karşıyım ama gizleme sebebinide konu sahibi açık bir şekilde sölemiş zaten,arkadaş deseydiki sen bilirsin deseydi konuyu uzatmadan adam zaten kardeşi ödemediğinde eminimki birdaha da istesede vermez.kendi anlasın yani niye karı kocanı huzuru kaçsın

Son düzenleme:

ay valla en iyisi sizin gibi hesaplarımı ayırmak nedir anlamadım ki

duyanda kimseye para koklatmıyorum zannetcek
hali hazırda yakın bi arkadaşımızın bize borcu var, babamın var, ama borç yani, babamada borç onun ailesi istese o da borç olacaktı, ne zaman öderlerse artık

evlenmeden önce eşim kendi demişti benden alıp ne kadarını abime veriyolar bilmiyorum diye, cinlenmiştim, artık bitti o devir dedim, evlenen adam evine bakmayıda bilsin, düğün günü gelin odasından dışarı bakıyodum eltimle kaynım fosur fosur sigara içiyolar eşimi çağırdım bak dedim demek ki durumları iyi ki zehire para veriyolar karı koca, biz niye içmiyoruz biz niye üçün beşin hesabını yapıyoruz, çift maaşım diye ben mi finanse edicem milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…