Canim kardesine para vermen gerekebilir ama esimin abisi parasini gezerken harciyo, ortada bir ihtiyac yok yani.
Abi, abla, kardeş, anne, baba elbette candır ama bunun para ile ilgisi yoktur.
Bir insanın can olması illa ki maddi olarak tatmin veya takviye edilmesi değildir ki.
Kaldı ki eşine danışsa verirken,sonunda 'dırdır' bile olsa rıza almak adına önemlidir.
Ben paraya değer vermem, zerre umursamam ama hayatın bir gerçeği olarak para
denen şeye mecburuz. Verilen borç nedeniyle doğabilecek zararı, oluşabilecek acil
bir ihtiyacı birlikte karşılayacaksak, verilen borcu da birlikte vermeliyiz. Aksi halde
benim mesuliyetim değil diye düşünmem de olasılık dahilinde ve bu da evliliğin temelini
sarsar.
iyide bu tepkiler neden:) hem konu sahibi ben değilim yorumları ona yapın bana değil:) bu benim düşüncem ısrarlada arkasındayım... daha önce dırdır yapmış ki adam çekinmiş sölememiş. ama neden istiyormuş tamam verelim ama birdaha verirsen benmde haberim olsun vs şeklnde yaklaşsa belki durum bu boyuta gelmicekti. ben adamın sormamasını doğru karsılamıyorum elbette.. genel olarak yorumumu yaptım
Ben hiç aynı fikirde değilim. İnsan 2'ci deva arkadaşına bile verir! Ayrıca büyük bir mikarda istemiş olsaydi ve bu 4,5 değil olsaydı hakli olabilirsiniz derdim. Valla benim eşimde dir dir yapsa, bende tatsizlik çıkmazsın diye, demezdim..
benim eşimde kardeşine biraz para vermiş olsaydı ve bunu ikinci deva yapmış olsa, asla kıyameti koparmam! Cok ayıp bence..
melekyayla sen ideal bi eş olucaksın canım, ama bi evlen ondan sonra konuşalım gene, annenden örnek vermişsin bide annene sor bakalım dişini sıkmaktan ne çekti, nasıl sinirlendi,iş işten geçtikten sonra anlasa ne olur anlamasa ne olur, adam yıllarca eşinden evinden kısıp tatile gitmiyo yaş oluyo 50-60 hadi hanım seni tatile götüreyim o kadın o saatten sonra anca kaplıcaya gider
iyide bu tepkiler neden:) hem konu sahibi ben değilim yorumları ona yapın bana değil:) bu benim düşüncem ısrarlada arkasındayım... daha önce dırdır yapmış ki adam çekinmiş sölememiş. ama neden istiyormuş tamam verelim ama birdaha verirsen benmde haberim olsun vs şeklnde yaklaşsa belki durum bu boyuta gelmicekti. ben adamın sormamasını doğru karsılamıyorum elbette.. genel olarak yorumumu yaptım
Bu dırdır sebebi ile gizli işler çeviren adamlardan , kadınlarda gizli işler yapsın kendi maaşını ailesine versin mesela.. Neden bana söylemedin derse de kocası ' sen şimdi sinirlernir bıdı bıdı edersin' desin.. Bak bakalım o zaman ne oluyo..
Senin sonsuz bir anlayışın olacak galiba eşine, yaptığını doğru bulmuyorsan da eleştirmeyeceksin.. Adın dırdır ediyora çıkmasın yeter ki..
Ama onun sana bu kadar anlayışı olacak mı acaba
bende sana katılıyorum arkadasım insan kardesine para vermicekte kime vercek :S
:) bence çok abartıyorsunuz
:) eminim evlenincede böyle olcağına elbette sorunlar olucaktır ama bukadar büyümez.. eşim para veriyorsa bi bildiği vardır ve beni de düşünrek hareket eder. ve benden saklamaz çünkü tepki vermek yerine oturup konuşmayı tercih ederim:) aynı şekilde bende para veriyorsam bir bildiğim vardır önce rızkımı düşünürüm sonra o parayı veririm.
ve ben gizlilik olayını zaten doğru buluyorum demiyorum. ama kadın herşeye tepki verirse erkeği buna yönlendirir bunu demek istiyorum. konu sahibide genelde tepki veren biri gibi. adam dırdır yapıyorsun dediğine göre.
kızlar siz bu kadar iyi niyetlisinizde bakalım sizin ailelere para verilse onlar napıcak, anında kv kp haberi olur suratlar düşer, bu böyle
nemesis bak şimdi az önce ben eşimi aradım sordum dimi dedimki kardeşin borcunu verdimi diye? oda yok dedi ben deseydimki ben sana demedimmi niye verdin,biz çalışıyoruz onlar keyfiye para sitiyor vsvs eşim benim suratıma kapatırdı bu 1,birdahada asla benimle birşeyi paylaşmazdı buda 2,nabza göre şerbet hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?