Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annesine ablasına bunu yapan sizin çocuğunuza da yapar nasıl rahat durabiliyorsun.
Eğer o çocuğa birşey olursa allah sana o çocuğun hakkını sorsun.Emanet o can size.
Utanmıyorsun yaa

Bu kısmı beni en çok rahatsız eden tarafı oldu. Sizi bilmem ama o çocuğun artık o adamdan acilen uzaklaşması lazım

abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Yok canım siz niye kendinizden şüphe edeceksiniz gayet kendinize yakıştığı gibi davranıyorsunuz. Biz burda insan gibi davranılmasını, edebini, ahlakını tartışıyoruz konunun sizle zerre alakası yok

zaten evlendik barklandık bu şekilde olmuyor artık ama eskiden şakalaşıyorduk ben bizimki gibi ilişkileri var kıskançlık yapıyor sandım hanımefendiyi

Ablasinin kalça arasina 2 kere parmak....

Ya "hayal dunyasini anlatan, sapık erkek üye" mi diye baktim ama yeni uye degilsiniz.

O hareketi yaptiginda bu adamı hastaneye yatirip ayrilmaniz gerekirdi. Bu nasil bir hareket... Cocuk degil ki, koca adam!!! Sabah sabah pskolojim bozuldu

zaten evlendik barklandık bu şekilde olmuyor artık ama eskiden şakalaşıyorduk ben bizimki gibi ilişkileri var kıskançlık yapıyor sandım hanımefendiyi
Ne kadar samimi olunursa olunsun, abiyi parmaklamak hiç normal değil valla, kusura bakmayın.

Aman allahım ne okuduk biz dehşet vahset oha çüş

abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he

Özel bölge eğitimi almamışsınız sanırım. Abi abla anne fark etmez insanların özel bölgelerine dokunamazsınız. Ha karşılıklı dokunuyorsanız da kendi içinizde kalsın başkalarına yapmayın

Haklısınız. Düşünmeniz dahi benim için çok değerli..

sabah sabah midem kalktı ya. hanımefendi eğer fake bir konu değilse lütfen boşanın mümkünse çocuğunuzu kocanızdan uzak tutun anasına ablasına abuk subuk bakan yarın öbür gün çocuğuna da bakar. hergün neler okuyup görüyoruz.

Ailem arkamda durmaz onlar ki onlar beni götürmeye çalışır boyoe birşey olursa diye düşünüyorum. Ama mesleğim olsaydı ayaklarım üstünde durup rahatce geciimimi saglayabilseyfim boyoe yapamazlardi, çünkü annem bir ara diyordu ki mesleğin olsa kimseye ihtiyacım olmasa yine boşanabilirdin belki

Aden02 umarim yardımcı olmaya çalışan arkadaşların tekliflerini degerlendirirsin kurtulmani çok isterim o pislikten lütfen kendin için ve çocuğun için biseyler yap zor ama imkansız değil

Yapma Sassy yapma. Üzülen sen oluyorsun sonra. Nooption Neyapsamkisimdi tutun şu arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…