Bu konu icin banlanamayacagim sorryE bu çok kibar olmadı mı? Zevk vermıyor orijinalini demeyince.
Bu kısmı beni en çok rahatsız eden tarafı oldu. Sizi bilmem ama o çocuğun artık o adamdan acilen uzaklaşması lazımMerhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Yok canım siz niye kendinizden şüphe edeceksiniz gayet kendinize yakıştığı gibi davranıyorsunuz. Biz burda insan gibi davranılmasını, edebini, ahlakını tartışıyoruz konunun sizle zerre alakası yokabimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
zaten evlendik barklandık bu şekilde olmuyor artık ama eskiden şakalaşıyorduk ben bizimki gibi ilişkileri var kıskançlık yapıyor sandım hanımefendiyiNeden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz, sevginizi daha düzgün ifade edebilirsiniz bence. Yani 15 -18 yaşlarında erkek kardeşlerim var, onlara böyle bir şey yapsam sapık ilan edilirim, duracağınız yeri bilin.
Ne kadar samimi olunursa olunsun, abiyi parmaklamak hiç normal değil valla, kusura bakmayın.zaten evlendik barklandık bu şekilde olmuyor artık ama eskiden şakalaşıyorduk ben bizimki gibi ilişkileri var kıskançlık yapıyor sandım hanımefendiyi
şuan bende olmadığını anlaadımNe kadar samimi olunursa olunsun, abiyi parmaklamak hiç normal değil valla, kusura bakmayın.
Aşık mısın bilemem ama bir edepsizlik var.abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Niye yapıyorsunuz bunları,sevgi belirtisi mi zannediyorsunuz?abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Haklısınız. Düşünmeniz dahi benim için çok değerli..yapabilecegim bir sey olursa ben de yardimci olmak isterim. bilgisayar gonderebilirim, ankaradaysa is ayarlayabilirim, belki yuz yuze gorusursek 1 yillik kira destegi saglarim. simdilik aklima gelenler bunlar ama tabi kesinlikle teyit edersek yapabilirimeski olaylar malum.
Ailem arkamda durmaz onlar ki onlar beni götürmeye çalışır boyoe birşey olursa diye düşünüyorum. Ama mesleğim olsaydı ayaklarım üstünde durup rahatce geciimimi saglayabilseyfim boyoe yapamazlardi, çünkü annem bir ara diyordu ki mesleğin olsa kimseye ihtiyacım olmasa yine boşanabilirdin belkiBak @sassyassyy destek olabileceğini söylemiş. Polise gidip uzaklaştırma alsan. Boşanma evresinde korkuyorum diyip dava açsan. 1 yıllık kira demiş. O 1 sene içerisinde evden çalışıp para biriktirirsin. Hem birikimin olur hem işin olur hem evladına bakmış olursun. Lütfen değerlendir. Adresin gizli tutulmasını istediğini söylersin. Çocuğu görmek isterse polis eşliğinde gönderirsin. Bak yapamam diyorsun ancak fırsat çok inan. Bi karartsan gözünü kurtulacaksın
yapabilecegim bir sey olursa ben de yardimci olmak isterim. bilgisayar gonderebilirim, ankaradaysa is ayarlayabilirim, belki yuz yuze gorusursek 1 yillik kira destegi saglarim. simdilik aklima gelenler bunlar ama tabi kesinlikle teyit edersek yapabilirimeski olaylar malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?