İngilizcem Cat pat var. Konuşup anlasacak kadar deglAlmanca öğretmenliği mi kazandınız? İngilizceniz vardır o halde muhtemelen. Bazı bankalar yabancı dil konuşan müşteri ilişkileri personelini evden çalıştırıyor, bir sınavla dil puanı falan alıp deneyemez misiniz böyle bir şey?
Evde var baya eski ama az cok iş görüyorbilgisayarınız var mı?
Eğer zaman ayırırım derseniz size bir veri girişi için öğretmeyi deneyebilirim, başlangıç aşamasında çok bir getiri sağlamayabilir ama ilerledikçe eliniz alışırsa kazancınız artabilir. O ortamda ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama ailenizin yanına geçerseniz belki vaktiniz olurEvde var baya eski ama az cok iş görüyor
Aksine ailemin yanında vaktim olmaz ve orda bilgisayar yok. Şu an var bizde, vaktim şu an var en azından iş olursa biraz daha yaratmaya çalışırim çünkü eşim tüm gün işte. Bu arada tabiki çok isterim az da olsa kazanmak önemli benim icinEğer zaman ayırırım derseniz size bir veri girişi için öğretmeyi deneyebilirim, başlangıç aşamasında çok bir getiri sağlamayabilir ama ilerledikçe eliniz alışırsa kazancınız artabilir. O ortamda ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama ailenizin yanına geçerseniz belki vaktiniz olur
mesaj atıyorum:)Aksine ailemin yanında vaktim olmaz ve orda bilgisayar yok. Şu an var bizde, vaktim şu an var en azından iş olursa biraz daha yaratmaya çalışırim çünkü eşim tüm gün işte. Bu arada tabiki çok isterim az da olsa kazanmak önemli benim icin
Su an yorumları falan okuyunca çaresizliğini anladim. Boyle sapık kocasi olan bir arkadaşım vardı ailesine değil ama bildiğin sapık her sey vardi. Ailesine her seyi anlattiysa da kocandir idare et dediler. İntiharın eşiğinden döndü.. Cok şeyler var da yazılacak cinsten değil. Her aile yapısı bizimki gibi degil anlayacağınız. Belki sen yanlış anladın kocana diyecekler. ne yasayacak bilmiyoruz ki . Aden bunu okuyorsan eğer lütfen o sapikla aynı evde yaşama. Lütfen. Cunku eğer bugün boyun eğer susarsan yarın cocuguna yapabilir. Cocuguna tacizde veya tecavüzde bulunduğunda cok gec olur bir ömür vebalini sen çekersin ve o çocuğun da hayatını zindan edersin. Ailene anlat eğer ailen kabul etmezse devlete sığın. Kadin dernekleri ne bileyim bir sürü yolu vardır bunun ama belli ki bu sapık yarın kendi çocuğuna bile hallenir. Lütfen kurtul bu adamdan.Hepsini geçelim, dayağı aldatmayı falan. Kendi tercihi der geçerim ama bu kardeşini elleme mevzusu çok ama çok aşırı.
Ailesi kilit altına bile alacak olsa orayı seçmeli. Bunun aması maması olamaz. Bu çok ciddi bir durum. Biri Palu ailesi yazmış ya, az söylemiş valla. Bunların arasında kalacağına gitsin baba evinde dışarı çıkmadan otursun daha iyi.
yapabilecegim bir sey olursa ben de yardimci olmak isterim. bilgisayar gonderebilirim, ankaradaysa is ayarlayabilirim, belki yuz yuze gorusursek 1 yillik kira destegi saglarim. simdilik aklima gelenler bunlar ama tabi kesinlikle teyit edersek yapabilirimbilgisayarınız var mı?
Onlar şaka saniyor. Ki ben eşimin de sakalasmis olmasını çok isterdimHadi eşiniz sapık. Annesi, kardeşi de mi ensest seviyor? Ben inanmadım konuya.
Neye dayanarak kuruntu olduğunu düşünüyor sunuz?
İnsanların aklını hafife alıyorsunuz.Onlar şaka saniyor. Ki ben eşimin de sakalasmis olmasını çok isterdim
Konu fake değil. Yorumları, yöneticinin bile yazdıklarını okumadan atlamayın balıklama.Konu fake kesinlikle bence , ama kimsede bunu yazan bulunup şikayet edilmeli bence sapığın biri belli ki utanmaz ahlaksiz nasıl böyle bir şey uydurdun hatsiz insan
Yönetici neden kuruntu diyor ?Konu fake değil. Yorumları, yöneticinin bile yazdıklarını okumadan atlamayın balıklama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?