Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İngilizcem Cat pat var. Konuşup anlasacak kadar degl

Evde var baya eski ama az cok iş görüyor
Eğer zaman ayırırım derseniz size bir veri girişi için öğretmeyi deneyebilirim, başlangıç aşamasında çok bir getiri sağlamayabilir ama ilerledikçe eliniz alışırsa kazancınız artabilir. O ortamda ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama ailenizin yanına geçerseniz belki vaktiniz olur

Aksine ailemin yanında vaktim olmaz ve orda bilgisayar yok. Şu an var bizde, vaktim şu an var en azından iş olursa biraz daha yaratmaya çalışırim çünkü eşim tüm gün işte. Bu arada tabiki çok isterim az da olsa kazanmak önemli benim icin

mesaj atıyorum:)

İğrenç ve ötesi.... Dilerim konu gerçek değildir hayal ürünüdür

Hadi eşiniz sapık. Annesi, kardeşi de mi ensest seviyor? Ben inanmadım konuya.

Su an yorumları falan okuyunca çaresizliğini anladim. Boyle sapık kocasi olan bir arkadaşım vardı ailesine değil ama bildiğin sapık her sey vardi. Ailesine her seyi anlattiysa da kocandir idare et dediler. İntiharın eşiğinden döndü.. Cok şeyler var da yazılacak cinsten değil. Her aile yapısı bizimki gibi degil anlayacağınız. Belki sen yanlış anladın kocana diyecekler. ne yasayacak bilmiyoruz ki . Aden bunu okuyorsan eğer lütfen o sapikla aynı evde yaşama. Lütfen. Cunku eğer bugün boyun eğer susarsan yarın cocuguna yapabilir. Cocuguna tacizde veya tecavüzde bulunduğunda cok gec olur bir ömür vebalini sen çekersin ve o çocuğun da hayatını zindan edersin. Ailene anlat eğer ailen kabul etmezse devlete sığın. Kadin dernekleri ne bileyim bir sürü yolu vardır bunun ama belli ki bu sapık yarın kendi çocuğuna bile hallenir. Lütfen kurtul bu adamdan.

bilgisayarınız var mı?
yapabilecegim bir sey olursa ben de yardimci olmak isterim. bilgisayar gonderebilirim, ankaradaysa is ayarlayabilirim, belki yuz yuze gorusursek 1 yillik kira destegi saglarim. simdilik aklima gelenler bunlar ama tabi kesinlikle teyit edersek yapabilirim eski olaylar malum.

Bak S sassyassyy destek olabileceğini söylemiş. Polise gidip uzaklaştırma alsan. Boşanma evresinde korkuyorum diyip dava açsan. 1 yıllık kira demiş. O 1 sene içerisinde evden çalışıp para biriktirirsin. Hem birikimin olur hem işin olur hem evladına bakmış olursun. Lütfen değerlendir. Adresin gizli tutulmasını istediğini söylersin. Çocuğu görmek isterse polis eşliğinde gönderirsin. Bak yapamam diyorsun ancak fırsat çok inan. Bi karartsan gözünü kurtulacaksın

Çok sapıklık olayına tanık olduk ülkece başta okuyunca olmaz öyle şey annesi ve ablası diye düşündüm ama kendi öz evladına tecavüz eden babalar aklıma gelince neden olmasın dedim kendi kendime eminseniz boşayın gitsin .

Oglumu emzirirken karsılaştığım konu gercekten mıde bulandırıcı
Rabbım boyle ınsan olmaktan,boyle ıbsanı dogurmaktan,boyle ınsanla karşılaşmaktan hepimizi korusun
Cok urkütücü gercekten

Siz yine boşanmayıp ( parmak attığını görüp boşsnmayan ) burada bizlerin sinirlerini yıpratacaksınız .zevk alıyosunuz bence insanları çıldırtmaktan .

Konu fake kesinlikle bence , ama kimsede bunu yazan bulunup şikayet edilmeli bence sapığın biri belli ki utanmaz ahlaksiz nasıl böyle bir şey uydurdun hatsiz insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…