Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuruntu olabilir dedi, konu sahibini yaşadıklarını vs biliyor çıkarım yaptı tahminimce. Konudaki kadın, eşi, ailesi, aralarındaki sorunlar hepsi gerçek.
Bilmiyorum konu biraz bi tuhaf, kimsenin de günahını almak istemem , eğer bu adam bacısına annasina o gözle bakıyorsa çocuğuna da bakar. Allah yardımcısı olsun ne diyim ben konuyu okur okumaz fake oldunu düşündüm

Kocasının annesine kardeşine o gözle baktığı kesin değil, konu sahibi öyle anlamış da olabilir, ama kadının hayatı vs gerçek yani fake bir üye değil

Eğer anlattıklarınız gerçekse, eşinizin ailesinde ensest ilişkiler yaşanıyor. Bu durumda, çok üzülerek söylüyorum, ama çocuğunuz da risk altında. Ve eğer anlattıklarınız tam olarak anlamlandırdığınız gibiyse, boşanmadan daha önemli olan konu, çocuğunuzu korumak olmalı. Yani, boşanmanın yanında ek önlemler!

Konuyu açıp git
Midem bulaniyor ondan ama reddedince de korkuyorum
Ben diğer konularınızi bilmyrm şu durum bosanmsk için yeterli bir sebep.Ailece ne iğrenç insanlarms o bunları yaparken anne abla tepki vermiyor mu ?böyle adama güvenilmez çocuğunuzla ilgili eldiselenmiyor musunuz kim bilir o pis beyninde neler dönüyor

Ne iğrenç şey yaa bu pislikle hala evli kalmayı mı düşünüyorsunuz peki ya çocuğunuz lütfen çocuğu bu pislikten uzak tutun asla ama asla yalnız bırakmayın

en yakın arkadaşım senelerce psikolojik tedavi gördü. babası önce evlerinde kalan 16 yaşındaki teyzesini senelerce taciz etmişti. sonra o evden ayrılınca daha 6. sınıfa giderken onu ileri derecede taciz etmişti. adam sanırım iz bırakmamak için tam tecavüz etmiyor ama her şeyi yapıyordu. velhasıl bugün ablasına niyeti bozan bi gün mutlaka kızına döner konu sahibi. çocuğun için boşan bu adamdan

Aşk olsun babasına da atmasın mı?
Aynen yaaa o evlatlarını bu sapığın elinde tutan anasına babasına da atacakki görecekler ozaman. Ama inan bana böyle tipler tek bizim başımıza bela olmasın kızımız diye dibine kadar soksa yanlışlıkla eli değdi derler

Sığınma evi konusu açmıştı, gidecek cesaretim yok diyordu.
Gidecek cesareti yok belli ki aşırı şekilde sindirilmiş korkuyor ama bir evladı var bir şekilde harekete geçmesi lazım. Böyle bir ailenin içinde çocuk nasıl büyüyecek

abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Neden? Sevginizi maymunlardan farklı şekilde ifade edemiyor musunuz? Daha saygın ve insana yakışan yollar var. Çocuğunuz olacakmış bari zavallı çocuğunuz için üslubunuzu düzeltin

abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz, sevginizi daha düzgün ifade edebilirsiniz bence. Yani 15 -18 yaşlarında erkek kardeşlerim var, onlara böyle bir şey yapsam sapık ilan edilirim, duracağınız yeri bilin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…