- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
Ben yorumları okumadım, böyle bir şeyin gerçek olması ne mümkünKonu fake değil. Yorumları, yöneticinin bile yazdıklarını okumadan atlamayın balıklama.
Kuruntu olabilir dedi, konu sahibini yaşadıklarını vs biliyor çıkarım yaptı tahminimce. Konudaki kadın, eşi, ailesi, aralarındaki sorunlar hepsi gerçek.Yönetici neden kuruntu diyor ?
Bilmiyorum konu biraz bi tuhaf, kimsenin de günahını almak istemem , eğer bu adam bacısına annasina o gözle bakıyorsa çocuğuna da bakar. Allah yardımcısı olsun ne diyim ben konuyu okur okumaz fake oldunu düşündümKuruntu olabilir dedi, konu sahibini yaşadıklarını vs biliyor çıkarım yaptı tahminimce. Konudaki kadın, eşi, ailesi, aralarındaki sorunlar hepsi gerçek.
Kocasının annesine kardeşine o gözle baktığı kesin değil, konu sahibi öyle anlamış da olabilir, ama kadının hayatı vs gerçek yani fake bir üye değilBilmiyorum konu biraz bi tuhaf, kimsenin de günahını almak istemem , eğer bu adam bacısına annasina o gözle bakıyorsa çocuğuna da bakar. Allah yardımcısı olsun ne diyim ben konuyu okur okumaz fake oldunu düşündüm
Ben diğer konularınızi bilmyrm şu durum bosanmsk için yeterli bir sebep.Ailece ne iğrenç insanlarms o bunları yaparken anne abla tepki vermiyor mu ?böyle adama güvenilmez çocuğunuzla ilgili eldiselenmiyor musunuz kim bilir o pis beyninde neler dönüyorMidem bulaniyor ondan ama reddedince de korkuyorum
Bütün sülaleyi sıradan geçirmesini beklemeye devam edin. Bir gün 3. Sayfa haberlerine konu olmazsınız inş.Önceki konularını okursanız nedn bosanamadigimi orda anlattim
Erkeklere dokunmuyormuş çünkü geri dönüşü oluyormuş onaAşk olsun babasına da atmasın mı?
neden bosanmiyor ben konu sahibini hatirlayamadim oncesinden
Aynen yaaa o evlatlarını bu sapığın elinde tutan anasına babasına da atacakki görecekler ozaman. Ama inan bana böyle tipler tek bizim başımıza bela olmasın kızımız diye dibine kadar soksa yanlışlıkla eli değdi derlerAşk olsun babasına da atmasın mı?
Gidecek cesareti yok belli ki aşırı şekilde sindirilmiş korkuyor ama bir evladı var bir şekilde harekete geçmesi lazım. Böyle bir ailenin içinde çocuk nasıl büyüyecekSığınma evi konusu açmıştı, gidecek cesaretim yok diyordu.
asik misiniz biz bilemeyiz ama durmaniz gereken yeri bilmediginizi anladikabimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Çok normal bir şeymiş gibi yazmıyor mu bir deasik misiniz biz bilemeyiz ama durmaniz gereken yeri bilmediginizi anladik
Neden? Sevginizi maymunlardan farklı şekilde ifade edemiyor musunuz? Daha saygın ve insana yakışan yollar var. Çocuğunuz olacakmış bari zavallı çocuğunuz için üslubunuzu düzeltinabimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz, sevginizi daha düzgün ifade edebilirsiniz bence. Yani 15 -18 yaşlarında erkek kardeşlerim var, onlara böyle bir şey yapsam sapık ilan edilirim, duracağınız yeri bilin.abimin kıçına pandik atıyorum tokatlıyorum abime aşık mıyım şimdi kendimden şüphelendim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?