Ailemin yanında çalışma gibi bı durum söz konusu olamaz. Karşılar neden diyecek olursanız çok cahil bı köyde yaşıyorlar ve çalışan tek bir kadon yok. Ariyeten merkeze ulaşım da o kadar da iyi değil. Birde abim de eşimle az çok zihniyet olarak aynı. Ablalarim bı ihtimal destek olmak istese dahi enistelerim izin vermez ki onlarin da olacağını sanmıyorum ayrı mesele...Bir süre iş bulup, çalışıp para biriktirene kadar ailene katlanma ihtimalin olmaz mı? Ya da ablanlardan arka çıkan olmaz mı?
Ailemin yanında çalışma gibi bı durum söz konusu olamaz. Karşılar neden diyecek olursanız çok cahil bı köyde yaşıyorlar ve çalışan tek bir kadon yok. Ariyeten merkeze ulaşım da o kadar da iyi değil. Birde abim de eşimle az çok zihniyet olarak aynı. Ablalarim bı ihtimal destek olmak istese dahi enistelerim izin vermez ki onlarin da olacağını sanmıyorum ayrı mesele...
Neye dayanarak kuruntu olduğunu düşünüyor sunuz?Bu arada %100 bayan çıktı yine yanılmadım... Bizde başka bir hesabından dolayı zaten iletişim bilgileri varmış. Bu arada konu kuruntudan ibaret gibi duruyor...
Olabilir, teşekkür ederimYarın özelden konuşsak , bir kaç derneğe yazıp bilgilerini iletsek . Geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum.
En azından deneyelim bakalım.
Peki diyelim ki yüzünü kararttın gittin çocukla ailende kalıyorsun çalıştırmadıkları için de size bakıyorlar, kabul ederler mi? Sorun çıkarsalar bile kabul ederler mi yani, yoksa git diye zorlarlar mıAilemin yanında çalışma gibi bı durum söz konusu olamaz. Karşılar neden diyecek olursanız çok cahil bı köyde yaşıyorlar ve çalışan tek bir kadon yok. Ariyeten merkeze ulaşım da o kadar da iyi değil. Birde abim de eşimle az çok zihniyet olarak aynı. Ablalarim bı ihtimal destek olmak istese dahi enistelerim izin vermez ki onlarin da olacağını sanmıyorum ayrı mesele...
Başlarda şaka felan yapıyor diye düşündüm mesela ablasına ilk parmak hareketi yapınca, sonrasında tekrarlandı. Annesine baktığını gördüm felan yine yanlış anlıyorum belki diye düşündüm. Üzerinde durmadim, dün tekme attı felan yine ben yanlış anlıyorum dedim. Ama bugünkü bakışlarından sonra öyle dusunemedimYa canım sen yanlış anlamış olabilir misin, öyle bisey olsa annesi aBlasi elbet bibtepki verirdi, bi defa yakalanirdi, acaba güvendiğin biri ki gozlemlese, anlayacağın gözlemleyecek biri var mi. Yanlış da yorumluyor olabilirsin.
Psikolojik olarak çok baskı yaparlar buna katlanırim ama bebegini ver onlara derler. Birde başka biri ile evlendirmek isterler 1. 2 3 istemesem de kizabilirler. Ben evlenmek istemiyorum artık amaPeki diyelim ki yüzünü kararttın gittin çocukla ailende kalıyorsun çalıştırmadıkları için de size bakıyorlar, kabul ederler mi? Sorun çıkarsalar bile kabul ederler mi yani, yoksa git diye zorlarlar mı
Ailem ne derse onlar ona inaniyorcesaretsiz, ürkek, güvensiz.. düşündükleri doğruysa Allah korusun bebeğinin başına her an bişey gelebilir. Aile, abi desteklemiyor tamam amaAden02 kızkardeşin, kuzenin, arkadaşın hiç kimsen mi yok?
Çok fazla uyardımPeki eşinizi uyardınız mi olmuyorsa bir şekilde ayrılsanız? Çünkü normal görünmüyorlar sizin de psikoloji gitmiş gibi. Nerden dönsen kâr.
Çoğul konuşmayın kendiniz adına konusunAllah önce bizleri, sonra da bu kişiyi ıslah eylesin
Son raddeye gelene kadar onlarla yaşayıp sonra sığınma evine geçseniz nasıl olur acaba, gerçi çalışmama asla izin vermezler diyorsunuz. Evden çalışmanıza itiraz ederler mi?Psikolojik olarak çok baskı yaparlar buna katlanırim ama bebegini ver onlara derler. Birde başka biri ile evlendirmek isterler 1. 2 3 istemesem de kizabilirler. Ben evlenmek istemiyorum artık ama
Evden çalışacağım ise bağlı biraz da, ama izin verirler diye düşünüyorumSon raddeye gelene kadar onlarla yaşayıp sonra sığınma evine geçseniz nasıl olur acaba, gerçi çalışmama asla izin vermezler diyorsunuz. Evden çalışmanıza itiraz ederler mi?
bilgisayarınız var mı?Evden çalışacağım ise bağlı biraz da, ama izin verirler diye düşünüyorum
Evden çalışacağım ise bağlı biraz da, ama izin verirler diye düşünüyorum
Biraz başa saracagim, biz yeni evli iken, o uyumaya yakındı yani uykusu baya vardı, konuşuyorduk dedim ki ben senin tam istediğin gibi biriiym zaten şakayla karışık dedim. O da hayır eliyle şeyi şu kadar olacakti dedi. Yani kalca diye anladım ben çünkü aklıma başka birşey gelmedi. Bu arada benim kilom ideal yani 1 64 boyunda 58 kiloyum , vücut hatlarıma pek girmek istemiyorum fakat ideal boyutta. Esim çok daha büyük kalça seviyor örneğin kilo aldığımda direkt kalçalarından almışsın vs der. Fakat ablası annesinin Felan aşırı büyük ve fazla kiloları var. Zaten kendisi de zayif kadınları asla begenemz. Balık etli sever. Sonuç olarak biraz özele girdim k bakmayın ama merak edenler vardır belki sizin gibi diye elimden geldiğince yüzeysel anlatmaya calistimAfedersiniz ama birseyi merak ettim.
Eşinizin sizin kalçalariniza olan tutkusu nedir? Kalçaya karşı farkli bir fantezi duyan bir kişiyse bence tam da o durum düşündüğünüz gibi olma olasılığı yüksek
Sizin için cok zor bir durum.
Bu olay öyleyse ya da değilse farketmez, artık boyle bir sezgi hissettiniz. NOKTA.
Kısaca Artik Bu Adam Senin Kocan Olmaz.
BU HAYATI KENDINE ZINDAN ETME, BITIR GITSIN.
AYRILDIKTAN SONRAKI HAYATIN, BUNDAN DAHA KOTU OLMAYACAK EMIN OL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?