Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre iş bulup, çalışıp para biriktirene kadar ailene katlanma ihtimalin olmaz mı? Ya da ablanlardan arka çıkan olmaz mı?
Ailemin yanında çalışma gibi bı durum söz konusu olamaz. Karşılar neden diyecek olursanız çok cahil bı köyde yaşıyorlar ve çalışan tek bir kadon yok. Ariyeten merkeze ulaşım da o kadar da iyi değil. Birde abim de eşimle az çok zihniyet olarak aynı. Ablalarim bı ihtimal destek olmak istese dahi enistelerim izin vermez ki onlarin da olacağını sanmıyorum ayrı mesele...

Yarın özelden konuşsak , bir kaç derneğe yazıp bilgilerini iletsek . Geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum.
En azından deneyelim bakalım.

Bu arada %100 bayan çıktı yine yanılmadım... Bizde başka bir hesabından dolayı zaten iletişim bilgileri varmış. Bu arada konu kuruntudan ibaret gibi duruyor...
Neye dayanarak kuruntu olduğunu düşünüyor sunuz?

Peki diyelim ki yüzünü kararttın gittin çocukla ailende kalıyorsun çalıştırmadıkları için de size bakıyorlar, kabul ederler mi? Sorun çıkarsalar bile kabul ederler mi yani, yoksa git diye zorlarlar mı

Başlarda şaka felan yapıyor diye düşündüm mesela ablasına ilk parmak hareketi yapınca, sonrasında tekrarlandı. Annesine baktığını gördüm felan yine yanlış anlıyorum belki diye düşündüm. Üzerinde durmadim, dün tekme attı felan yine ben yanlış anlıyorum dedim. Ama bugünkü bakışlarından sonra öyle dusunemedim

Psikolojik olarak çok baskı yaparlar buna katlanırim ama bebegini ver onlara derler. Birde başka biri ile evlendirmek isterler 1. 2 3 istemesem de kizabilirler. Ben evlenmek istemiyorum artık ama

Ailem ne derse onlar ona inaniyor

Bir arkadaşım benzer bir olay yaşadı. Görümcesi bulaşık yıkarken eşini kalçasına bakarken yakalamış. Bir kaç defa denk gelmiş. Bu konuyu kimseye anlatamayıp sonra içinde tutamayıp bana anlatmıştı. İnanmadım açıkçası. İhtimal vermedim. Ama daha sonra meydana çıktı ki adam hem kardeşini hem kız yeğenini taciz ediyormuş.

Yani her ne kadar aklımız dahi almasa inanmak istemesek de var böyle olaylar.

Psikolojik olarak çok baskı yaparlar buna katlanırim ama bebegini ver onlara derler. Birde başka biri ile evlendirmek isterler 1. 2 3 istemesem de kizabilirler. Ben evlenmek istemiyorum artık ama
Son raddeye gelene kadar onlarla yaşayıp sonra sığınma evine geçseniz nasıl olur acaba, gerçi çalışmama asla izin vermezler diyorsunuz. Evden çalışmanıza itiraz ederler mi?

Afedersiniz ama birseyi merak ettim.
Eşinizin sizin kalçalariniza olan tutkusu nedir? Kalçaya karşı farkli bir fantezi duyan bir kişiyse bence tam da o durum düşündüğünüz gibi olma olasılığı yüksek
Sizin için cok zor bir durum.
Bu olay öyleyse ya da değilse farketmez, artık boyle bir sezgi hissettiniz. NOKTA.
Kısaca Artik Bu Adam Senin Kocan Olmaz.
BU HAYATI KENDINE ZINDAN ETME, BITIR GITSIN.
AYRILDIKTAN SONRAKI HAYATIN, BUNDAN DAHA KOTU OLMAYACAK EMIN OL.

Bazı üyelerin akıl sağlığımızı bozmak için konu açtığına yemin edebilirim ama ispat edemem .

Son raddeye gelene kadar onlarla yaşayıp sonra sığınma evine geçseniz nasıl olur acaba, gerçi çalışmama asla izin vermezler diyorsunuz. Evden çalışmanıza itiraz ederler mi?
Evden çalışacağım ise bağlı biraz da, ama izin verirler diye düşünüyorum

Evden çalışacağım ise bağlı biraz da, ama izin verirler diye düşünüyorum

Almanca öğretmenliği mi kazandınız? İngilizceniz vardır o halde muhtemelen. Bazı bankalar yabancı dil konuşan müşteri ilişkileri personelini evden çalıştırıyor, bir sınavla dil puanı falan alıp deneyemez misiniz böyle bir şey?

Biraz başa saracagim, biz yeni evli iken, o uyumaya yakındı yani uykusu baya vardı, konuşuyorduk dedim ki ben senin tam istediğin gibi biriiym zaten şakayla karışık dedim. O da hayır eliyle şeyi şu kadar olacakti dedi. Yani kalca diye anladım ben çünkü aklıma başka birşey gelmedi. Bu arada benim kilom ideal yani 1 64 boyunda 58 kiloyum , vücut hatlarıma pek girmek istemiyorum fakat ideal boyutta. Esim çok daha büyük kalça seviyor örneğin kilo aldığımda direkt kalçalarından almışsın vs der. Fakat ablası annesinin Felan aşırı büyük ve fazla kiloları var. Zaten kendisi de zayif kadınları asla begenemz. Balık etli sever. Sonuç olarak biraz özele girdim k bakmayın ama merak edenler vardır belki sizin gibi diye elimden geldiğince yüzeysel anlatmaya calistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…