Eşim ailem ben gitmek kalmak

Madem eşinizin kredi borcu var ve kalabalık şaşaalı bir doğumgünü sizi bu ara aşacak neden yapıyorsunuz ne gerek var? bebek daha ne anlayacak ki milleti eğlendirmekten başka birşey değil. Ayrıca eşinize dediğiniz laf da yenilir yutulur değil kim olsa tepki verir siz istediğiniz söyleyin ama o sussun öyle birşey yok sizdxe hakaret etmişsiniz onun ne dediğini bile yazmamışsınız. Ailenizin durumu iyi değilse sizin de değil. Eşinden ayrılacaksın da nasıl geçineceksiniz çalışacak mısınız

Aslında çok aşırı harcama yapmadım eşim bence bahane yaptı biraz. Öğretmenim lakin atanamadım ve atanmam çok çok çok zor. Ayrılırsam ücretliöğretmenlik yaparım diye düşünüyorum fakat eşimin hal ve hareketleri hoş olmasa ayrılmaya yanaşmıyor. Tuhaf biri. Bende arada kaldım. Halkımızdan hayrlısı

Bende gittiğimiçin pişman oldum aslında. Kv ile eşim geldi aldılar. Eşime hala kırgın ve kızgın ım. Genel ihtiyaç dışında pek konuşmayı tercih etmiyorum
onca olaydan sonra donduysen bi daha kavga daha siddetli olcak ve emin ol cok uzak degil anana babanne diyosun da sana onlar mı lazım tamam köy gibi yada cok ailesi ici olan bi yerde olabilirsin ama evden cıktıktan sonra kaynanan neden arıyosun ona sormadan cocugunu bosayamıyomusun ki
kaynananyı aramak gel bizi barıstır demek

eee ne oldu esin kendi ayagıyla geldi demezse bende neyim

onca olaydan sonra donduysen bi daha kavga daha siddetli olcak ve emin ol cok uzak degil anana babanne diyosun da sana onlar mı lazım tamam köy gibi yada cok ailesi ici olan bi yerde olabilirsin ama evden cıktıktan sonra kaynanan neden arıyosun ona sormadan cocugunu bosayamıyomusun ki
kaynananyı aramak gel bizi barıstır demek

eee ne oldu esin kendi ayagıyla geldi demezse bende neyim

Evet kv aramamn amacı oydu dediğimgibi yaş günü vardı herkese haber verilmişti ve saatler kalmıştı. Kv ile eşim geldi o lafı diyemez sanıyorum.benim genel anlamda yaşadığımz herşeye çözüm bulmam gerek yada boşanmak kalıyor geriye

Keske atansam, Keske aiailem arkamda olsa boşanmaya karşı bir aile olmasa sürekli el alem demeselerdi. Belki ozaman herşey bizimiçinçok farklı olurdu

Keske atansam, Keske aiailem arkamda olsa boşanmaya karşı bir aile olmasa sürekli el alem demeselerdi. Belki ozaman herşey bizimiçinçok farklı olurdu
Eşinizden özür dileyin “geldin yeri ne çabuk unuttun” demeniz gerçekten kırıcı.
Hele özellikle anneniz varken kavga hiç yakışık değil.

yani kendi aranızda, anane babanne dede vs toplanıp yapılan bir dogum gunu de iyi olurdu madem maddi durumunuz iyi degil. herkes bir seyler yapar börekti ıvır zıvırdı bir de pasta alırdınız o kadar. yani bu kadar fazla seye ne gerek var, cocugunuz hatırlamayacak bile kaldı ki temalı sacma sapan kostumlu sovlu partiler cok anlamsız gercekten. yapmayın yaa..
ama su konuda da haklısınız, butun yuk onun omuzlarında olsa bile gergin olsa bile size bu kadar hakaret etmeye ve siddet uygulamaya asla hakkı yok. 30 tl icin bunu yapması cok gurur kırıcı, sanki ortada 3 milyonluk bir borc varmıs gibi. öyle olsa bile size bu sekilde davrnmaya hakkı yok, para icin hem de yani

Doğum günü nedir ya??kesersin bi pasta çekersin bi kaç foto oldu bitti gitti.bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama ilk yaş günüyse tamamen ebeveynler daha doğsu anne kendi için düzenliyor partiyi gibi geliyor bana.eşiniz maddi anlamda bunalmış bence haklı olarak.kusura bakmayın ve yanlış karar vermeyin.böyle küçücük şeylerden boşanılır mı aklım almıyor

Doğum günü nedir ya??kesersin bi pasta çekersin bi kaç foto oldu bitti gitti.bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama ilk yaş günüyse tamamen ebeveynler daha doğsu anne kendi için düzenliyor partiyi gibi geliyor bana.eşiniz maddi anlamda bunalmış bence haklı olarak.kusura bakmayın ve yanlış karar vermeyin.böyle küçücük şeylerden boşanılır mı aklım almıyor

Boşanmak değil eve geldim fakat çok gururum kırıldı sürekli para para para bir TL Lik bşy alsam bile para para. Hamileliğimn 35 haftasına kadar çalıştım bakıcı bulsam şimdi de çalışvm

yani kendi aranızda, anane babanne dede vs toplanıp yapılan bir dogum gunu de iyi olurdu madem maddi durumunuz iyi degil. herkes bir seyler yapar börekti ıvır zıvırdı bir de pasta alırdınız o kadar. yani bu kadar fazla seye ne gerek var, cocugunuz hatırlamayacak bile kaldı ki temalı sacma sapan kostumlu sovlu partiler cok anlamsız gercekten. yapmayın yaa..
ama su konuda da haklısınız, butun yuk onun omuzlarında olsa bile gergin olsa bile size bu kadar hakaret etmeye ve siddet uygulamaya asla hakkı yok. 30 tl icin bunu yapması cok gurur kırıcı, sanki ortada 3 milyonluk bir borc varmıs gibi. öyle olsa bile size bu sekilde davrnmaya hakkı yok, para icin hem de yani

Sadece o diil ki sürekli para para para bunaldım gerçekten

eşinizin yaptığı çok ayıp. eşler birbirlerinin ailelerin yanında daha uyumlu davranmalılar. sizde annenizin yanında daha sakin davranmalıydınız. haklı olmanız durumu düzeltmiyor malesef anneniz çok üzülmüştür umarım düzelir durumunuz.

eşinizin yaptığı çok ayıp. eşler birbirlerinin ailelerin yanında daha uyumlu davranmalılar. sizde annenizin yanında daha sakin davranmalıydınız. haklı olmanız durumu düzeltmiyor malesef anneniz çok üzülmüştür umarım düzelir durumunuz.
Hemde nasıl üzüldü beni de kahreden bu zaten çok hissizleştim eşime karşı

Ben burada bu konuda ve kendimde komikbirolayı göremedim yaşanılanlar elbette onur kırıcı lakin olanla ölene çare yok nitekim eşim olacak şahsiyet özür diledi af diledi benimiçin önemli mi değil.. Misafirler sizin orada nasıl bilemem ama benim yaşadığım toplumda onca hazırlık yapıp herkese günler önceden haber verilip anane babane şehir dışından geliyorlarsa elbet önemi vardır. Ki dönmem de etkisi çok büyük

Misafire biz de kıymet veririz hanımefendi; ama onurumuz gururumuzdan daha çok değil tabii ki. Bana tepkilisiniz fakat sadece bir kadının böyle bir durumda olmasına çok üzüldüm.. Keşke misafirleri değil de kendinize olan saygınızı seçseydiniz..

Misafire biz de kıymet veririz hanımefendi; ama onurumuz gururumuzdan daha çok değil tabii ki. Bana tepkilisiniz fakat sadece bir kadının böyle bir durumda olmasına çok üzüldüm.. Keşke misafirleri değil de kendinize olan saygınızı seçseydiniz..

Elbette onurum gururum daha önemli fakat orada yapılmış bir organizasyon var insanlara verilmiş bir haber var herkesi tek tek arayıp iptal oldu demek fıtratıma ters herkese ayrı bir açıklama yapacak gücüm de yoktu açıkçası. Sizinle tartışmaya girecek zamanım yok.

Back
X