Esim, ailem ve iliskileri

Benim anama bacıma bu şekilde davranan adamın ailesi yüzümü dahi göremez kendisinin de burnundan getiririm hayatı !!!işine gelirse..

başka insanlara karsı nasıl eşiniz
kendı aılesı dısındakı ınsanlara
sıcak samımı güleryuzlu mu?

öyle ise bu sizin için sorun , değil ise herkese karsı oyle demek

Valla huzur vermezdim tabiki şöyle bir şey var sonra pişman olacaksanız yapmayın ama benim net yani eşimde bilir dünyayı zindan ederdim

Ben degil o pisman olsun.
Yapacağım sey sadece onun yaptıklarını yapmak olur. Bi kere bi konuda annene gitmem dedigimde ben de eve gelmem demişti bana. Aileme gidiyor ama nazla niyazla.

Ben degil o pisman olsun.
Yapacağım sey sadece onun yaptıklarını yapmak olur. Bi kere bi konuda annene gitmem dedigimde ben de eve gelmem demişti bana. Aileme gidiyor ama nazla niyazla.
Tamam ama bu iş riskli adam ailem de diyebilir sen bu işin sonucu ne olursa olsun yasabilecekmisin

Herkes kısasa kısas yapmam konusunda hemfikir. Ben de öyle yapacağım teşekkürler.
Anladım canım
o halde haklısın üzülmekte
yapısı böyle olsa herkese karsı aynı olur

içten içe üzülür insan
benım eskı eşim bu sekılde idi ailemle
hep anneme tavırlı idi,
çok gücüme giderdi, bense onun aılesıne hep saygılı sevgı dolu idim
ex eşimle konusurdum ama anlamazdı sana oyle gelıyor falan derdı
ben sızın yerınızde olsam
eşimle aılemı co bı araya getırmem
ben de onun aılesıne sık gtmem
üzülmemek adına.

Geldiklerinde üzüldüğüm icin getirmiyorum zaten. Ki esim cok isteksiz annem cekingen vs. Gitmeme sebebinizi belirtir misiniz peki?

Ben konusunca da oyle bi savunuyor anlatıyor ki adam hakli ya diyorum kendi kendime ama öyle degil ortada adi konulmayan bir sey var belli. Sizin eski ese tavrınız ne oluyodu bu konuda? Ailesine mesafe koymayi denediniz mi?

ben eski eşe tavır koyamadım hiç :)
o zamanlar üstün bir sabır yeteneğine sahip oldugumu düşünüyorum suanda.
o zamanlar savundugum sey hep aynı idi
' ben iyi olursam eşim de iyi olur '
hep bunu savunurdum , hep dua ederdim Allah a.

Şuanda düşündüğümde ne kadar sabırlıymısım dıyorum,
Şimdi olsa mesela o mesafeyi koyardım , eşime de ailesine de.
şöyle söyleyeyım, boşanma asamasındayık, anneler gunune denk gelmıstı, hala onların soyadını tasıyorum dıye annesını arayıp kutlamıstım.

ne içiyor musum , hangi kafadaymısım bilemedim.

Burada ki yazilanlar sizin ve esinizin karakterlerini yasanmisliklarinizi bilinmeden verdigimiz tavsiyelerdir.

Boyle ciddi bir konuda tavsiyeleri harmanlayip esinizle aranizda ki iliskiyi olumsuz etkilemeyecek sekilde davranmalisiniz.

Ailenizi sevdirecek yollar deneye birsiniz. Kadinliginizi kullanip nazlana bilirsiniz.

Zaten ailesiyle mesafeli olmaniz daha iyi olacaktir. Ailenizle iliskisi icin zaman vermeli ufaktan uyarilarla baslamalisiniz. Durumun gidisatina gore uyarilarinizi yukseltebilirsiniz.

Bende de fazlasıyla mevcut olan iyi niyet, vicdan, gereksiz boyutlarda empati yaptığımız icin oluyor bunlar :)

Uyardım konuştum. Ornegin beni alirken girip merhaba diyecek demedi konustum bi daha olmaz dedi yine yapti. Ailem zararsiz insanlar. Esimi de surekli nazlayamazlar ki sevsin bizi diye. Her seyden once beni sevdigi icin saygi gostermesi gerekir ama ne yazik ki..

Ailem diyip gidecegini sanmıyorum giderse de salakligima yanarım o aynısını yaptığında ben niye cekmedim rest diye. Ne onerisiniz bu konuda ?
Öncelikle düzgünce konuş zaman ver sorunu neymiş bak ama alttan tehditten et bende bunu yapabilirmiyim diye de ekle baktın değişmiyor ipleri eline al

Bende de fazlasıyla mevcut olan iyi niyet, vicdan, gereksiz boyutlarda empati yaptığımız icin oluyor bunlar :)
şuanda öyle değilim ama
ikinci evliliğimi yaptım
şuanda herseye tahammulsuzum
eşim çok iyi bir insan , ama aılesınden nefret edıyorum.
görüşmuyorum mesela netim , direkt kestim arama sormayı.

eskiden olsa düşünür uğrasırdım arayı duzeltmek için . şuanda umrum değil.
siz de eşinize politik olarak uygulayın bunu.
sen böyle yaptıgın için ben de böyle davranıcam demeyın ama hıssettırın aılesıne soğuk olacaksanız.
direkt yaparsanız ters tepebilir.

Kesinlikle oncelikle sevdigi icin deger verir sever insan.

Benim soylemek istedigim yeni evliyseniz zamanla oturabilir. Eger evliliginizde sorun yoksa ikinizin arasinda zamanla ustesinden gelmeye calisin. Zaten hic bir sorun ha deyince cozulmez.
Madem esinizle konusma fasli bitmis simdi tavir sirasi gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…