- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Benim anama bacıma bu şekilde davranan adamın ailesi yüzümü dahi göremez kendisinin de burnundan getiririm hayatı !!!işine gelirse..
başka insanlara karsı nasıl eşinizEsimle ailem arasinda hep bi mesafe var. Annem esasen cekingen bi insandir. Esim de sağolsun soguklukla cevap verir ona. Yani oturup hic sohbet etmezler. Esim bensiz bizde 10 dk bile oturmamistir. Ben onun annesine tam tersi guleryuzlu davranirim haddini astiginda bile saygısızlık yapmam cevap vermem. Esim ise annemi gorunce yuzunde guller acmaz hic. Annem kadin zaten cekingen iyice cekinir esim varken evime gelmekte bile tereddut ederler adam nasil bi enerji yolluyosa onlara. Tabii bundan eşimin haberi yok.Annemlere gitsek hemen kalkmak ister kendi ailesinde de hemen kalkariz ama sık gideriz. Annemlere gidecek olsak ve mac varsa ornegin burnumdan getirir. Ailem esimi hicbir uzmemis zorlamamıştır. Ailesi kendini naza ceken insanların evliligini damatlarindan gördükleri saygıyı görüp üzülüyorum.
Annemin gitmek istedigi bi yer vardi. 2 saat uzaklikta rica etti esimden. Esim bunu cok buyuk bi sorun haline getirdi tamam sonra gotururum diye. Sanki fizana götür dedik. 5 aydir gidecegiz. Ben anlamıyorum esimden hic mi bir sey isteyemeyecegim ailemle alakali. onlar benim en kiymetli varliklarim.
Ne düşünüyorsunuz? eşim şuraya gidelim diyince ben tamam derim giderim. Benim ailem kiymetsiz gibi davranıyor. Buna sebep ben miyim? ailem bana darılıyor kıymet bildirmiyosun diye.Sen onun ailesine böyle mi yapiyorsun diyip üzülüyorlar. Ne yapabilirim? oturup konuşuyorum hayır demiyorum ki ben sana sonra diyorum diyor.
Sen de bahane üret kısasa kısas yap benim ailem sana değer verdiği için mi yapıyorsun böyle de banada mı saygın yok deInanin konuşuyorum adam bahane üretiyor istese bal gibi uğraşır yapar eder.
Sebepsiz. Hicbir sorun olmadı.Evlilik sürecinde sorunlar olmuşsa hâlâ orda takılı kalmış olabilir mi.
Ya da sebepsizce sadece sevmiyordur. Ki bu hoş değil
Arkadaş ortamında aksine konuskan aktif kahkahalar patlatan biribaşka insanlara karsı nasıl eşiniz
kendı aılesı dısındakı ınsanlara
sıcak samımı güleryuzlu mu?
öyle ise bu sizin için sorun , değil ise herkese karsı oyle demek
Herkes kısasa kısas yapmam konusunda hemfikir. Ben de öyle yapacağım teşekkürler.Sen de bahane üret kısasa kısas yap benim ailem sana değer verdiği için mi yapıyorsun böyle de banada mı saygın yok de
Valla huzur vermezdim tabiki şöyle bir şey var sonra pişman olacaksanız yapmayın ama benim net yani eşimde bilir dünyayı zindan ederdimTavriniz ne olurdu
Valla huzur vermezdim tabiki şöyle bir şey var sonra pişman olacaksanız yapmayın ama benim net yani eşimde bilir dünyayı zindan ederdim
Tamam ama bu iş riskli adam ailem de diyebilir sen bu işin sonucu ne olursa olsun yasabilecekmisinBen degil o pisman olsun.
Yapacağım sey sadece onun yaptıklarını yapmak olur. Bi kere bi konuda annene gitmem dedigimde ben de eve gelmem demişti bana. Aileme gidiyor ama nazla niyazla.
Anladım canımHerkes kısasa kısas yapmam konusunda hemfikir. Ben de öyle yapacağım teşekkürler.
Tamam ama bu iş riskli adam ailem de diyebilir sen bu işin sonucu ne olursa olsun yasabilecekmisin
Geldiklerinde üzüldüğüm icin getirmiyorum zaten. Ki esim cok isteksiz annem cekingen vs. Gitmeme sebebinizi belirtir misiniz peki?Anladım canım
o halde haklısın üzülmekte
yapısı böyle olsa herkese karsı aynı olur
içten içe üzülür insan
benım eskı eşim bu sekılde idi ailemle
hep anneme tavırlı idi,
çok gücüme giderdi, bense onun aılesıne hep saygılı sevgı dolu idim
ex eşimle konusurdum ama anlamazdı sana oyle gelıyor falan derdı
ben sızın yerınızde olsam
eşimle aılemı co bı araya getırmem
ben de onun aılesıne sık gtmem
üzülmemek adına.
ben eski eşe tavır koyamadım hiç :)Geldiklerinde üzüldüğüm icin getirmiyorum zaten. Ki esim cok isteksiz annem cekingen vs. Gitmeme sebebinizi belirtir misiniz peki?
Ben konusunca da oyle bi savunuyor anlatıyor ki adam hakli ya diyorum kendi kendime ama öyle degil ortada adi konulmayan bir sey var belli. Sizin eski ese tavrınız ne oluyodu bu konuda? Ailesine mesafe koymayi denediniz mi?
Bende de fazlasıyla mevcut olan iyi niyet, vicdan, gereksiz boyutlarda empati yaptığımız icin oluyor bunlar :)ben eski eşe tavır koyamadım hiç :)
o zamanlar üstün bir sabır yeteneğine sahip oldugumu düşünüyorum suanda.
o zamanlar savundugum sey hep aynı idi
' ben iyi olursam eşim de iyi olur '
hep bunu savunurdum , hep dua ederdim Allah a.
Şuanda düşündüğümde ne kadar sabırlıymısım dıyorum,
Şimdi olsa mesela o mesafeyi koyardım , eşime de ailesine de.
şöyle söyleyeyım, boşanma asamasındayık, anneler gunune denk gelmıstı, hala onların soyadını tasıyorum dıye annesını arayıp kutlamıstım.
ne içiyor musum , hangi kafadaymısım bilemedim.
Uyardım konuştum. Ornegin beni alirken girip merhaba diyecek demedi konustum bi daha olmaz dedi yine yapti. Ailem zararsiz insanlar. Esimi de surekli nazlayamazlar ki sevsin bizi diye. Her seyden once beni sevdigi icin saygi gostermesi gerekir ama ne yazik ki..Burada ki yazilanlar sizin ve esinizin karakterlerini yasanmisliklarinizi bilinmeden verdigimiz tavsiyelerdir.
Boyle ciddi bir konuda tavsiyeleri harmanlayip esinizle aranizda ki iliskiyi olumsuz etkilemeyecek sekilde davranmalisiniz.
Ailenizi sevdirecek yollar deneye birsiniz. Kadinliginizi kullanip nazlana bilirsiniz.
Zaten ailesiyle mesafeli olmaniz daha iyi olacaktir. Ailenizle iliskisi icin zaman vermeli ufaktan uyarilarla baslamalisiniz. Durumun gidisatina gore uyarilarinizi yukseltebilirsiniz.
Öncelikle düzgünce konuş zaman ver sorunu neymiş bak ama alttan tehditten et bende bunu yapabilirmiyim diye de ekle baktın değişmiyor ipleri eline alAilem diyip gidecegini sanmıyorum giderse de salakligima yanarım o aynısını yaptığında ben niye cekmedim rest diye. Ne onerisiniz bu konuda ?
şuanda öyle değilim amaBende de fazlasıyla mevcut olan iyi niyet, vicdan, gereksiz boyutlarda empati yaptığımız icin oluyor bunlar :)
Kesinlikle oncelikle sevdigi icin deger verir sever insan.Uyardım konuştum. Ornegin beni alirken girip merhaba diyecek demedi konustum bi daha olmaz dedi yine yapti. Ailem zararsiz insanlar. Esimi de surekli nazlayamazlar ki sevsin bizi diye. Her seyden once beni sevdigi icin saygi gostermesi gerekir ama ne yazik ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?