Esim, ailem ve iliskileri

Yeniyiz. evlilik oncesi de vardı bu durum ne yazik ki.

Neyi hissetireyim anlamadim
Mesafe koyma konusunda zaten beceriksizim sonradan nasil yapacagimi hic bilmiyorum

Hepsni anladim da annen o kadar cekingense nasil iki saatlik yola goturulmek istedi.yarim saatlik yol degil.Donusu de var.Mesela bizimkilerin arasi iyi ama annem boyle bisey istemez.

Hepsni anladim da annen o kadar cekingense nasil iki saatlik yola goturulmek istedi.yarim saatlik yol degil.Donusu de var.Mesela bizimkilerin arasi iyi ama annem boyle bisey istemez.

Hepimizin gidecegi benim icin de onemli olan bi yer. Asla keyfi degil. Yanlis mi sizce?

Aynisini yapın ne fazla ne eksik anlasin nasil kotu olduğunu boyle durumlardan nefret ederim o yuzden ilk uyarımı yaparim ama eger hala bi verim alamiyorsam onun ailesinede aynisini yaparim esege kravat takmaya gerek yok..
Onun ailesiyle ilgili bi durum oldugunda sende diceksin basim agriyor isim var diye bu kadar fedakarlik yapma gun gelir yapmasaydin olur

Evliliğinizi detaylı bilmediğim için konu hakkında detaylı bir yorumum olamayacak, tek bildiğim annenize olan nedensiz saygısızlığı. Şunu söyleyebilirim ki eşinizin aslında size saygısı yok. Size saygısı olmadığı için doğal olarak ailenize de yok. Evliliğinizin süreçleri nasıl geçti de bu saygısızlık oluştu onu bilemiyorum ama birbirinize olan saygıyı geri kazanmadıkça annenize ve değer verdiğiniz bütün aile üyelerine bu tavır devam edecektir.

Alenen demeli miyim bu bu yuzden boyle davraniyorum diye?

Ben de boyle düşünüyorum. hicbir sekilde uzmediler esimi oyle diyeyim size. Zoruma giden kızı altindanmis gibi davranan ailelerin haketmedikleri saygıyı gormeleri damatlari tarafından. Yazık benim anneme haketmiyor bunu.
Bizim de büyük bi sorunumuz yok esimle.Yani ortada hicbir gecerli sebep yok.

aynı durumu bende yaşadım. kendi annemle babamla iki laf etmez telefonuyla oynar ama kendi anasına babasına gidince benden hoş sohbet saygı sevgi bekler. oysaki benim annem babam etliye sütlüye karışmayan insanlarken, onun yılan anası herşeye karışan, en ufak şeyi abartıp arka arkaya laf sokan, senaryolar yazıp mağduru oynayan, arkamdan tonla dedikodu yapan bir nalet. bende çözümü buldum. ne anasına gidiyorum, ne muhattap oluyorum, ne telefon ediyorum. işte durum bu. o yapmıyorsa sende yapmayacaksın. sonra sana laf söylediğinde, sen anneme babama yaptın mı diye cevap vereceksin.

Evliliginize illaki yansiyodur bu durum nasıl tolere edebiliyosunuz? Dışarıdan ne kötü görünüyor kendilerini ne kadar naza cekmeye meraklilar. sanki kasıtlı yapıyorlar dimi? Icinden gelmiyosa bile zorla kendini be adam. evin onune kadar gelip selam vermemek nedir? En cok saygiyı bizim ailemiz hak ederken..

Ben degil o pisman olsun.
Yapacağım sey sadece onun yaptıklarını yapmak olur. Bi kere bi konuda annene gitmem dedigimde ben de eve gelmem demişti bana. Aileme gidiyor ama nazla niyazla.
Aman gelme de iyide blöf yapıyorlar az dişinizi gösterin bak bakalım nereye gidiyor

aynen kendi devamlı yapıyor ve kendini dokunulmaz sanıyor ama ben yaptığımda kıyametler kopuyor. içinden gelerek yaptığını bilsem yemin ederim çok pislik yaparım ama biliyorum kasıtlı yapmadığını. ailesinden de pek görmemiş çoğu şeyi zaten, kendide hep söyler. bu durumu hep ben tolere ediyorum. bana ailesinden yada ondan bir laf gelince hemen anında cevabı yapıştırıyorum. çünkü her hareketimin bir nedeni ve cevabı var. cevabını alanda susup köşeye çekiliyor.

Nickinizi her gördüğümde cok gülüyorum belirtmek istedim cok yaratici

Elbette aralarında mesafe olması lazım her iki tarafında.
Ama sizinki biraz fazlaya kaçmış.
aynısını ona yaparım

Kimse durduk yere böyle olmaz aslında, garip. Eşinizin kendi ailesiyle ilişkisi nasıl peki? Yani sizin ailenizle olan ilişkinize kıyasla daha mı iyi daha mı kötü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…