Yeniyiz. evlilik oncesi de vardı bu durum ne yazik ki.Kesinlikle oncelikle sevdigi icin deger verir sever insan.
Benim soylemek istedigim yeni evliyseniz zamanla oturabilir. Eger evliliginizde sorun yoksa ikinizin arasinda zamanla ustesinden gelmeye calisin. Zaten hic bir sorun ha deyince cozulmez.
Madem esinizle konusma fasli bitmis simdi tavir sirasi gelmis.
Neyi hissetireyim anlamadimşuanda öyle değilim ama
ikinci evliliğimi yaptım
şuanda herseye tahammulsuzum
eşim çok iyi bir insan , ama aılesınden nefret edıyorum.
görüşmuyorum mesela netim , direkt kestim arama sormayı.
eskiden olsa düşünür uğrasırdım arayı duzeltmek için . şuanda umrum değil.
siz de eşinize politik olarak uygulayın bunu.
sen böyle yaptıgın için ben de böyle davranıcam demeyın ama hıssettırın aılesıne soğuk olacaksanız.
direkt yaparsanız ters tepebilir.
Hepsni anladim da annen o kadar cekingense nasil iki saatlik yola goturulmek istedi.yarim saatlik yol degil.Donusu de var.Mesela bizimkilerin arasi iyi ama annem boyle bisey istemez.
Keyfi degilse tamam ,ben anneni goturup birakip donecek sandim.Hepimizin gidecegi benim icin de onemli olan bi yer. Asla keyfi degil. Yanlis mi sizce?
Alenen demeli miyim bu bu yuzden boyle davraniyorum diye?Aynisini yapın ne fazla ne eksik anlasin nasil kotu olduğunu boyle durumlardan nefret ederim o yuzden ilk uyarımı yaparim ama eger hala bi verim alamiyorsam onun ailesinede aynisini yaparim esege kravat takmaya gerek yok..
Onun ailesiyle ilgili bi durum oldugunda sende diceksin basim agriyor isim var diye bu kadar fedakarlik yapma gun gelir yapmasaydin olur
Ben de boyle düşünüyorum.Evliliğinizi detaylı bilmediğim için konu hakkında detaylı bir yorumum olamayacak, tek bildiğim annenize olan nedensiz saygısızlığı. Şunu söyleyebilirim ki eşinizin aslında size saygısı yok. Size saygısı olmadığı için doğal olarak ailenize de yok. Evliliğinizin süreçleri nasıl geçti de bu saygısızlık oluştu onu bilemiyorum ama birbirinize olan saygıyı geri kazanmadıkça annenize ve değer verdiğiniz bütün aile üyelerine bu tavır devam edecektir.
Sen tavrini ortaya koy zaten dikkatini cekecektir ozaman aciklamani yaparsin canim bazen esleride kendine getirmek icin sarsmak gerekiyorAlenen demeli miyim bu bu yuzden boyle davraniyorum diye?
Evliliginize illaki yansiyodur bu durum nasıl tolere edebiliyosunuz? Dışarıdan ne kötü görünüyoraynı durumu bende yaşadım. kendi annemle babamla iki laf etmez telefonuyla oynar ama kendi anasına babasına gidince benden hoş sohbet saygı sevgi bekler. oysaki benim annem babam etliye sütlüye karışmayan insanlarken, onun yılan anası herşeye karışan, en ufak şeyi abartıp arka arkaya laf sokan, senaryolar yazıp mağduru oynayan, arkamdan tonla dedikodu yapan bir nalet. bende çözümü buldum. ne anasına gidiyorum, ne muhattap oluyorum, ne telefon ediyorum. işte durum bu. o yapmıyorsa sende yapmayacaksın. sonra sana laf söylediğinde, sen anneme babama yaptın mı diye cevap vereceksin.
Aman gelme de iyide blöf yapıyorlar az dişinizi gösterin bak bakalım nereye gidiyorBen degil o pisman olsun.
Yapacağım sey sadece onun yaptıklarını yapmak olur. Bi kere bi konuda annene gitmem dedigimde ben de eve gelmem demişti bana. Aileme gidiyor ama nazla niyazla.
aynen kendi devamlı yapıyor ve kendini dokunulmaz sanıyor ama ben yaptığımda kıyametler kopuyor. içinden gelerek yaptığını bilsem yemin ederim çok pislik yaparım ama biliyorum kasıtlı yapmadığını. ailesinden de pek görmemiş çoğu şeyi zaten, kendide hep söyler. bu durumu hep ben tolere ediyorum. bana ailesinden yada ondan bir laf gelince hemen anında cevabı yapıştırıyorum. çünkü her hareketimin bir nedeni ve cevabı var. cevabını alanda susup köşeye çekiliyor.Evliliginize illaki yansiyodur bu durum nasıl tolere edebiliyosunuz? Dışarıdan ne kötü görünüyorkendilerini ne kadar naza cekmeye meraklilar. sanki kasıtlı yapıyorlar dimi? Icinden gelmiyosa bile zorla kendini be adam. evin onune kadar gelip selam vermemek nedir? En cok saygiyı bizim ailemiz hak ederken..
Nickinizi her gördüğümde cok gülüyorum belirtmek istedim cok yaraticiaynen kendi devamlı yapıyor ve kendini dokunulmaz sanıyor ama ben yaptığımda kıyametler kopuyor. içinden gelerek yaptığını bilsem yemin ederim çok pislik yaparım ama biliyorum kasıtlı yapmadığını. ailesinden de pek görmemiş çoğu şeyi zaten, kendide hep söyler. bu durumu hep ben tolere ediyorum. bana ailesinden yada ondan bir laf gelince hemen anında cevabı yapıştırıyorum. çünkü her hareketimin bir nedeni ve cevabı var. cevabını alanda susup köşeye çekiliyor.
teşekkürlerNickinizi her gördüğümde cok gülüyorum belirtmek istedim cok yaratici
Ne kadar da nickiyle profil fotoğrafı uyumlu olan bir üye :))teşekkürlerbu tabloda içimdekileri dışıma döktüm
Elbette aralarında mesafe olması lazım her iki tarafında.
Ama sizinki biraz fazlaya kaçmış.
aynısını ona yaparım
Ben de boyle düşünüyorum.hicbir sekilde uzmediler esimi oyle diyeyim size. Zoruma giden kızı altindanmis gibi davranan ailelerin haketmedikleri saygıyı gormeleri damatlari tarafından. Yazık benim anneme haketmiyor bunu.
Bizim de büyük bi sorunumuz yok esimle.Yani ortada hicbir gecerli sebep yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?