Esim, ailem ve iliskileri

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esimle ailem arasinda hep bi mesafe var. Annem esasen cekingen bi insandir. Esim de sağolsun soguklukla cevap verir ona. Yani oturup hic sohbet etmezler. Esim bensiz bizde 10 dk bile oturmamistir. Ben onun annesine tam tersi guleryuzlu davranirim haddini astiginda bile saygısızlık yapmam cevap vermem. Esim ise annemi gorunce yuzunde guller acmaz hic. Annem kadin zaten cekingen iyice cekinir esim varken evime gelmekte bile tereddut ederler adam nasil bi enerji yolluyosa onlara. Tabii bundan eşimin haberi yok.Annemlere gitsek hemen kalkmak ister kendi ailesinde de hemen kalkariz ama sık gideriz. Annemlere gidecek olsak ve mac varsa ornegin burnumdan getirir.

Annemin gitmek istedigi bi yer vardi. 2 saat uzaklikta rica etti esimden. Esim bunu cok buyuk bi sorun haline getirdi tamam sonra gotururum diye. Sanki fizana götür dedik. 5 aydir gidecegiz. Ben anlamıyorum esimden hic mi bir sey isteyemeyecegim ailemle alakali. onlar benim en kiymetli varliklarim.

Ne düşünüyorsunuz? eşim şuraya gidelim diyince ben tamam derim giderim. Benim ailem kiymetsiz gibi davranıyor. Buna sebep ben miyim? ailem bana darılıyor kıymet bildirmiyosun diye.Sen onun ailesine böyle mi yapiyorsun diyip üzülüyorlar. Ne yapabilirim? oturup konuşuyorum hayır demiyorum ki ben sana sonra diyorum diyor.

bu aile işleri o kadar kötü ki. ben de benzer durumdayım biraz. sevmek zorunda değil ama arasıra bir iyilikmyapsın tabii ki

Oturup konuşun niye sinip,susuyorsun sende o zmaan onun ailesine aynısını yap !
Küçük çocuk bile yapmaz böyle şeyler..

Esimin haberi yok demissiniz.. bu durumu once bi onunla konusun belki farkında değildir belkide bir kırgınlıgı vardır. Biz ne desek boş olur

Ben olsam böyle itici davranan bir eşe aynısını uygulardım.
Onlara gittiğimde surat sallardım oraya gidelim dediğinde sonra derdim.
O ne yapıyorsa aynısını yapardım.
Hayırdır dediğinde bundan sonra böyle, sen benim aileme nasılsan bende sizinkilere öyle olucam derdim.

Annesiyle beni yalnız bırakıyor bi de 10 20 dk isi olunca. Ailesinin benden bir talebi olsa yapmaz sen de yapmamistin derdim de yok ki.

Annesiyle beni yalnız bırakıyor bi de 10 20 dk isi olunca. Ailesinin benden bir talebi olsa yapmaz sen de yapmamistin derdim de yok ki.
İyi de sadece bu değil ki.
O sizinkilere gitmiyorsa ya da gidince nasıl davranıyorsa öyle davranın.
Biraz pasif gördüm sizi.
Ne yapayım ki nasıl yapayım ki deyip duruyorsunuz.

Ne kadardır evlisiniz ?
Yenisiniz de ondan mı alışamadı ?
Bu çok zor bir durum olmalı, haklısınız .
Açık açık alın karşınıza konuşun , annemle babamla bir derdin mi var, anlat deyin.

Aynı zamanda ailenize de söyleyin artık çekingenlik yapmasınlar, doğal olsunlar ,eğer arada sorun yoksa ilişkiler normalleşecektir

Konustum inanın hicbir sorunum yok diyor. ama adı konulamayan bi durum var ortada. Sogukluk var. Esim önyargılı aileme karşı.

İyi de sadece bu değil ki.
O sizinkilere gitmiyorsa ya da gidince nasıl davranıyorsa öyle davranın.
Biraz pasif gördüm sizi.
Ne yapayım ki nasıl yapayım ki deyip duruyorsunuz.
Ailem de aynısını diyor haklısınız sanırım. Ben birden mesafeyi nasil koyacağımı bilmiyorum ailesine karsi sadece. Annem aksine kızım kv ile iyi ol der kadin uzulmesin der tertemiz kalbiyle.

Nasıl yasatabilirim ? Konusmak cok geride kaldı bizim icin. Birden nasıl mesafe koyulur ki insanlara ?
Herşey sizin elinizde ailesi size cok iyilerse tabiki mesafe koymayin esinizin yaptığını onlara odetmek sacma olacak sanirim. ama onlarinda tavrını sevmiyorsaniz cok kolay mesafeli davranabilirsiniz daha az giderek arayip sormayarak,evlerine gidince hadi kalkalim diye esinizi sıkıstirarak..

Konustum inanın hicbir sorunum yok diyor. ama adı konulamayan bi durum var ortada. Sogukluk var. Esim önyargılı aileme karşı.
Evlilik sürecinde sorunlar olmuşsa hâlâ orda takılı kalmış olabilir mi.
Ya da sebepsizce sadece sevmiyordur. Ki bu hoş değil

Ailem de aynısını diyor haklısınız sanırım. Ben birden mesafeyi nasil koyacağımı bilmiyorum ailesine karsi sadece. Annem aksine kızım kv ile iyi ol der kadin uzulmesin der tertemiz kalbiyle.
Tamam da kadına het hüt demeyeceksiniz sonuçta.
Gidin oturun somurtun hadi kalkalım deyin. Çok samimi olmayın. Ne oldu derlerse keyfim yok halsizim deyin. Eşiniz sorarsa da sen nasılsan bende öyleyim deyin. Kusura bakmayın da o sizin ailenizi üzerken sizin onun ailesiyle can ciğer olmanızda sizin tuhaflığınız.

Eş ile açık açık konuşsak olmaz mı? kızdırmadan gücendirmeden sorununu anlatmanın bir yolu olmalı. Büyük ihtimalle farkında değildir çünkü erkekler bu kadar düşünemiyor :))
Yok bir şey derse da ısrarla var diyin haberim olmadan aramızda bir şey bu oldu diye sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…