Inanin konuşuyorum adam bahane üretiyor istese bal gibi uğraşır yapar eder.Oturup konuşun niye sinip,susuyorsun sende o zmaan onun ailesine aynısını yap !
Küçük çocuk bile yapmaz böyle şeyler..
Ailem ona hicbir sey yapmadi kendi koydu mesafeyi araya en bastanbu aile işleri o kadar kötü ki. ben de benzer durumdayım biraz. sevmek zorunda değil ama arasıra bir iyilikmyapsın tabii ki
Konustum ailenle hicbir sorunum yok diyor. Ailem neden çekiniyor o zaman evime gelmeye örneğin ?Esimin haberi yok demissiniz.. bu durumu once bi onunla konusun belki farkında değildir belkide bir kırgınlıgı vardır. Biz ne desek boş olur
Annesiyle beni yalnız bırakıyor bi de 10 20 dk isi olunca. Ailesinin benden bir talebi olsa yapmaz sen de yapmamistin derdim de yok ki.Ben olsam böyle itici davranan bir eşe aynısını uygulardım.
Onlara gittiğimde surat sallardım oraya gidelim dediğinde sonra derdim.
O ne yapıyorsa aynısını yapardım.
Hayırdır dediğinde bundan sonra böyle, sen benim aileme nasılsan bende sizinkilere öyle olucam derdim.
Konusulduysa bu konu ve hala böyle yapıyorsa demekki yapısı bu. Empati kurması icin sizinde aynılarını ona yaşatmaniz lazim..Konustum ailenle hicbir sorunum yok diyor. Ailem neden çekiniyor o zaman evime gelmeye örneğin ?
Nasıl yasatabilirim ? Konusmak cok geride kaldı bizim icin. Birden nasıl mesafe koyulur ki insanlara ?Konusulduysa bu konu ve hala böyle yapıyorsa demekki yapısı bu. Empati kurması icin sizinde aynılarını ona yaşatmaniz lazim..
İyi de sadece bu değil ki.Annesiyle beni yalnız bırakıyor bi de 10 20 dk isi olunca. Ailesinin benden bir talebi olsa yapmaz sen de yapmamistin derdim de yok ki.
Konustum inanın hicbir sorunum yok diyor. ama adı konulamayan bi durum var ortada. Sogukluk var. Esim önyargılı aileme karşı.Ne kadardır evlisiniz ?
Yenisiniz de ondan mı alışamadı ?
Bu çok zor bir durum olmalı, haklısınız .
Açık açık alın karşınıza konuşun , annemle babamla bir derdin mi var, anlat deyin.
Aynı zamanda ailenize de söyleyin artık çekingenlik yapmasınlar, doğal olsunlar ,eğer arada sorun yoksa ilişkiler normalleşecektir
Ailem de aynısını diyor haklısınız sanırım. Ben birden mesafeyi nasil koyacağımı bilmiyorum ailesine karsi sadece. Annem aksine kızım kv ile iyi ol der kadin uzulmesin der tertemiz kalbiyle.İyi de sadece bu değil ki.
O sizinkilere gitmiyorsa ya da gidince nasıl davranıyorsa öyle davranın.
Biraz pasif gördüm sizi.
Ne yapayım ki nasıl yapayım ki deyip duruyorsunuz.
Herşey sizin elinizde ailesi size cok iyilerse tabiki mesafe koymayin esinizin yaptığını onlara odetmek sacma olacak sanirim. ama onlarinda tavrını sevmiyorsaniz cok kolay mesafeli davranabilirsiniz daha az giderek arayip sormayarak,evlerine gidince hadi kalkalim diye esinizi sıkıstirarak..Nasıl yasatabilirim ? Konusmak cok geride kaldı bizim icin. Birden nasıl mesafe koyulur ki insanlara ?
Evlilik sürecinde sorunlar olmuşsa hâlâ orda takılı kalmış olabilir mi.Konustum inanın hicbir sorunum yok diyor. ama adı konulamayan bi durum var ortada. Sogukluk var. Esim önyargılı aileme karşı.
Tamam da kadına het hüt demeyeceksiniz sonuçta.Ailem de aynısını diyor haklısınız sanırım. Ben birden mesafeyi nasil koyacağımı bilmiyorum ailesine karsi sadece. Annem aksine kızım kv ile iyi ol der kadin uzulmesin der tertemiz kalbiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?