Eşim , ailem ve para

aynen öyle madem hersey ortak 10 bini niye geri istiyorsun. ozaman konu sahibi maasink verme cok sacma geldi konu bana.

aynen diyorum ya aklini parayla bozmus konu sahibi

tum butcenizi gelirinizi giderinizi kk hatunlari olarak ogrendik...Allah bereket versin ama birevlilikte bukadar cok para mevzusu beni bogar.
bazen burad okuyunca sasiriyorum. ben evimde kimin ne aldigini hatirlamiyorum. acab ben cok musafim...

aynen öyle madem hersey ortak 10 bini niye geri istiyorsun. ozaman konu sahibi maasink verme cok sacma geldi konu bana.

10 bini alacağım abimlere vermiş olduğum para ondan sayılacak diye düşünüyorum. Küçük hesap yapmam ben eşimin abisine de yardıma açık biriyim ki ona da 4 5 bin yardım yaptık.

10 bini isterken de çok kaba şekilde demedim . Daha önceden de kendi demişti eğer evi satrsam 10 bini sana vereceğim diye.
Sırf söylenmesin diye bu konu da 10 bini ver dedim, ok dersen de bir abimde 8 bin var diğerine 2 bin verceğim dedim.

yani abimde olan 8 bin üstüne 10 bin de ben istemedim.

tum butcenizi gelirinizi giderinizi kk hatunlari olarak ogrendik...Allah bereket versin ama birevlilikte bukadar cok para mevzusu beni bogar.
bazen burad okuyunca sasiriyorum. ben evimde kimin ne aldigini hatirlamiyorum. acab ben cok musafim...

herşey değil sadece borç verilen miktarları biliyorsunuz, fikir danışmak içinde anlatmak gerek forum burası ne de olsa.

Beni de boğuyor inanın para konusu ama bazen böyle anlaşmazlıklar çıkıyor.

yine hesap 10 bin verfin resmen geri istiyorsub abinlere olsa bile:) hani ayri gayri yoktu:) her satiriniz parayla alakali. nasil istiyorsakiz öyle yapin iyi günler

abinin borcuna mı sayacaksınız 8 binini?
inan bu kadar hesap kitap evlilik birliği içinde çok abes duruyor ya.
diğer abinin senden bir talebi yoksa senin çıkarıp vereceğin para yı alır mı sanıyorsun.
bence kırıcı bir davranış olur bu.
hem o ev eşinle senin ortak değil mi?
içindeki çok cüzi bir maddi katkını da geri çekmek istemeni de çok garipsedim

Valla benim maasimin gittiği yerler belli. Kendime az birşey kalabildigine Gore aklımı parayla bozan ben değilim, bütün maaşıni kendine harcayan sensin.

ben dogru bulmadim, yani sürekli ailenize yardim edemezsiniz ki.
sizinde kendinize göre giderleriniz vardir.
ne kadar kazaniyorsunuz bilmiyorum ama böyle 5000 5000 verdiginize göre, ya baya biriktirdiniz ya da size maasinizdan kaliyor.
gezin dolasin esinizle bu zamanlar bir daha geriye gelmez

ihtiyac yok cicim. benim esim evini gecindiymresini biliyor . karisin maasina kalan erkek degil:) iyi günler
eşim işsiz de kaldı, çok darada dustuk, evimi de gecindirdim, eşimi kursa da gönderdim. Bundan ne ben gocundum ne eşim. Kötü günleri beraber atlattık, güzel günleri de hakkını vererek beraber yaşıyoruz. 'karisinin parasına minnet etmeyen erkek ' modeli zaten benim hayatımda olamaz.

her konuda bir şekilde eşinizi övüyorsunuz çok ilginç
Allah pişman etmesin mutlulugunuzu artirsin

seviyorum ona her türlü hak veriyorum o yüzden biraz objektif olan sizlere sorayım dedim. Teşekkürler cümlemize mutluluk versin rabbim

her konuda bir şekilde eşinizi övüyorsunuz çok ilginç
Allah pişman etmesin mutlulugunuzu artirsin

seviyorum ona her türlü hak veriyorum o yüzden biraz objektif olan sizlere sorayım dedim. Teşekkürler cümlemize mutluluk versin rabbim

size demedim aslında yanlış mu alıntı yapmışım kusuruma bakmayin

selin hanım olumsuz konuşuyor yapısı gereği sanırım.
Kendisine hayat güzelmiş allah bereketini versin,

Birlikte birşeyler yapınca eşler arası pekişiyor zaten buna para konusu da dahil bence.

Birlikte birşeyler yapınca eşler arası pekişiyor zaten buna para konusu da dahil bence.
Tabiki beraber zorlukla yapılan şeyler bağları güçlendiriyor. Benim eşim de Türkiye şartlarında iyi kazaniyor, ancak birbirimize destek olarak daha güzel olanaklarda yaşayabiliyoruz. Onun maaşıyla x bir evde oturacakken ikimiz birleşerek y bir evde oturabiliyoruz ornegin. Ama selin hanım tutmuş kocam paramı yemiyora getirmiş. Asla tasvip etmedigim bir mantik

Ayrıca kendisi eşine zırnık koklatmiyor, sizi paragozlulukle suçluyor. Bende onbin istemenizi doğru bulamadım ama fikirlerim ve yaptıklarım uyuyor en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…