- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi Dumanikara
-
aynen öyle madem hersey ortak 10 bini niye geri istiyorsun. ozaman konu sahibi maasink vermeAbinize verdiginiz 8 bini istemeye cekiniyorsunuz kucuk abinize 5bin hibe etmek istiyorsunuz ki bunlar sizin bileceginiz is ama esinize ortak eviniz icin verdiginiz 10 bini geri istemeyi dusunuyorsunuz. Ben esinizin yerinde olsam abilere verilen parada sikinti yok bana verilende sikinti var diye dusunur ve alinirdim. Bence huzurunuzu kacirmayin kime ne veriyorsunuz o esinizle sizin bileceginiz is ama esinizden o paraya istemeyin...
aynen diyorum ya aklini parayla bozmus konu sahibiEv alırken verdiğiniz parayı istemeniz bence çok çirkin. Hiç sorun yokken ortada benim verdiğim senin verdiğin yapmayın sonuçta ikinizin değil mi?
Siz artık evlendiniz. Diğer şeylerde sorun yok. Borç falan verilir ve bazen aile bireyi olunca geri ödemeler gecikebilir. Ama direk hibe olmaz bu miktarda diye düşünüyorum. Borç olarak verin. Hem de ikinizin parasından veriyorsunuz. Benim param senin paran yaparsanız siz zararlı çıkmaz mısınız? İkinizin parası olduğuna göre de ikinizin de gönüllü olması gerekir yoksa eşiniz o sırada söyleyemese bile size içerlenir, başka yerden sorun çıkar.
Ayrıca ailenizin taa evlenirken aldığı ufak tefek şeylerin bile hesabını yapmışsınız. Bunları burada yazdığınız gibi eşinize de söylüyor musunuz? Söylüyorsanız çok kırıcı gerçekten.
aynen öyle madem hersey ortak 10 bini niye geri istiyorsun. ozaman konu sahibi maasink vermecok sacma geldi konu bana.
tum butcenizi gelirinizi giderinizi kk hatunlari olarak ogrendik...Allah bereket versin ama birevlilikte bukadar cok para mevzusu beni bogar.
bazen burad okuyunca sasiriyorum. ben evimde kimin ne aldigini hatirlamiyorum. acab ben cok musafim...
yine hesap 10 bin verfin resmen geri istiyorsub abinlere olsa bile:) hani ayri gayri yoktu:) her satiriniz parayla alakali. nasil istiyorsakiz öyle yapin iyi günler10 bini alacağım abimlere vermiş olduğum para ondan sayılacak diye düşünüyorum. Küçük hesap yapmam ben eşimin abisine de yardıma açık biriyim ki ona da 4 5 bin yardım yaptık.
10 bini isterken de çok kaba şekilde demedim . Daha önceden de kendi demişti eğer evi satrsam 10 bini sana vereceğim diye.
Sırf söylenmesin diye bu konu da 10 bini ver dedim, ok dersen de bir abimde 8 bin var diğerine 2 bin verceğim dedim.
yani abimde olan 8 bin üstüne 10 bin de ben istemedim.
abinin borcuna mı sayacaksınız 8 binini?10 bini alacağım abimlere vermiş olduğum para ondan sayılacak diye düşünüyorum. Küçük hesap yapmam ben eşimin abisine de yardıma açık biriyim ki ona da 4 5 bin yardım yaptık.
10 bini isterken de çok kaba şekilde demedim . Daha önceden de kendi demişti eğer evi satrsam 10 bini sana vereceğim diye.
Sırf söylenmesin diye bu konu da 10 bini ver dedim, ok dersen de bir abimde 8 bin var diğerine 2 bin verceğim dedim.
yani abimde olan 8 bin üstüne 10 bin de ben istemedim.
Valla benim maasimin gittiği yerler belli. Kendime az birşey kalabildigine Gore aklımı parayla bozan ben değilim, bütün maaşıni kendine harcayan sensin.alkasi yok. benim esim yeterince para kazaniyor. benden harcama yapsam o senin evin sorumlugu benden der herzaman. tabiki ortak ama tenezül etmez kaldiki 409 alcam gerisini vercembirikim yap kendine harca cocuklarin evi gecindirnesi benden der herzaman. kendi istemez yani. kurus olacakti o. siz resmen aklinizi parayla bozmusunuz.
ihtiyac yok cicim. benim esim evini gecindiymresini biliyor . karisin maasina kalan erkek degil:) iyi günlerValla benim maasimin gittiği yerler belli. Kendime az birşey kalabildigine Gore aklımı parayla bozan ben değilim, bütün maaşıni kendine harcayan sensin.
ihtiyac yok cicim. benim esim evini gecindiymresini biliyor . karisin maasina kalan erkek degil:) iyi günler
eşim işsiz de kaldı, çok darada dustuk, evimi de gecindirdim, eşimi kursa da gönderdim. Bundan ne ben gocundum ne eşim. Kötü günleri beraber atlattık, güzel günleri de hakkını vererek beraber yaşıyoruz. 'karisinin parasına minnet etmeyen erkek ' modeli zaten benim hayatımda olamaz.ihtiyac yok cicim. benim esim evini gecindiymresini biliyor . karisin maasina kalan erkek degil:) iyi günler
her konuda bir şekilde eşinizi övüyorsunuz çok ilginç
Allah pişman etmesin mutlulugunuzu artirsin
her konuda bir şekilde eşinizi övüyorsunuz çok ilginç
Allah pişman etmesin mutlulugunuzu artirsin
seviyorum ona her türlü hak veriyorum o yüzden biraz objektif olan sizlere sorayım dedim. Teşekkürler cümlemize mutluluk versin rabbim
Yok sn doğru alıntı yapmissinsize demedim aslında yanlış mu alıntı yapmışım kusuruma bakmayin
eşim işsiz de kaldı, çok darada dustuk, evimi de gecindirdim, eşimi kursa da gönderdim. Bundan ne ben gocundum ne eşim. Kötü günleri beraber atlattık, güzel günleri de hakkını vererek beraber yaşıyoruz. 'karisinin parasına minnet etmeyen erkek ' modeli zaten benim hayatımda olamaz.
Yok sn doğru alıntı yapmissin
Tabiki beraber zorlukla yapılan şeyler bağları güçlendiriyor. Benim eşim de Türkiye şartlarında iyi kazaniyor, ancak birbirimize destek olarak daha güzel olanaklarda yaşayabiliyoruz. Onun maaşıyla x bir evde oturacakken ikimiz birleşerek y bir evde oturabiliyoruz ornegin. Ama selin hanım tutmuş kocam paramı yemiyora getirmiş. Asla tasvip etmedigim bir mantikselin hanım olumsuz konuşuyor yapısı gereği sanırım.
Kendisine hayat güzelmiş allah bereketini versin,
Birlikte birşeyler yapınca eşler arası pekişiyor zaten buna para konusu da dahil bence.
Ayrıca kendisi eşine zırnık koklatmiyor, sizi paragozlulukle suçluyor. Bende onbin istemenizi doğru bulamadım ama fikirlerim ve yaptıklarım uyuyor en azindanselin hanım olumsuz konuşuyor yapısı gereği sanırım.
Kendisine hayat güzelmiş allah bereketini versin,
Birlikte birşeyler yapınca eşler arası pekişiyor zaten buna para konusu da dahil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?