- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Kızlar ben evlenirken işten ayrıldım. Nikah çıkışıyla. Tazminatımı alıcam ve o parayla annene yardım etmek istedim.
Annem babam ayrı. Babamı kaybettim.
Annem 2 kız kardeşimle yaşıyor. o da kendi babasından cüzi bir miktar para alıyor. 400 lira falan.
Kız kardeşimin biri babamdan maaş alıyor. Burs aliyor.ünıversite okuyor
Kücuk kiz kardeşm ilkolkula gidiyor.
Evin geçimini ben sağlıyordum.
Anneme tazminatimi vermek isteme sebebim de evine doğalgaz döşenmesi lazim ben de artik eve destek olamayacağimdan bunu ben yapmak istedim.
Ama eşm karşı çiktı sebebi de ailemin bana kotu davranmasi. Surekli eleştirmesi. Sen yaparsın 2 gün sonra kötü olursun diyo. Kiymet bilmiyolar diyo.
Bizim de ihtiyacımız var diyo.
Kardeşn yaptırsin diyo. Kardeşim okuyo ona nasil derim yaptir diye.
Babamin mezarini da ben yaptirmak istedim. Cunku ben yaptirmazsam kimse yaptirmaz.
Eşim bunu da söyledi mezarı da biz yaptircaz zaten dedi. Çok kırıldım.
Ben zaten ondan para almayacaktım bunlar için.
Sen işe başladiğında da ailene verirsin bu boyle gider diyo.
Benin cok zoruma gitti.onun ailesinin ihtiyaci olsa ben asla verme demem çünkü.
derdim para değil diyo, seni üzüyorlar sen naparsan yap sana kötü davranıyorlar diyo
Annem babam ayrı. Babamı kaybettim.
Annem 2 kız kardeşimle yaşıyor. o da kendi babasından cüzi bir miktar para alıyor. 400 lira falan.
Kız kardeşimin biri babamdan maaş alıyor. Burs aliyor.ünıversite okuyor
Kücuk kiz kardeşm ilkolkula gidiyor.
Evin geçimini ben sağlıyordum.
Anneme tazminatimi vermek isteme sebebim de evine doğalgaz döşenmesi lazim ben de artik eve destek olamayacağimdan bunu ben yapmak istedim.
Ama eşm karşı çiktı sebebi de ailemin bana kotu davranmasi. Surekli eleştirmesi. Sen yaparsın 2 gün sonra kötü olursun diyo. Kiymet bilmiyolar diyo.
Bizim de ihtiyacımız var diyo.
Kardeşn yaptırsin diyo. Kardeşim okuyo ona nasil derim yaptir diye.
Babamin mezarini da ben yaptirmak istedim. Cunku ben yaptirmazsam kimse yaptirmaz.
Eşim bunu da söyledi mezarı da biz yaptircaz zaten dedi. Çok kırıldım.
Ben zaten ondan para almayacaktım bunlar için.
Sen işe başladiğında da ailene verirsin bu boyle gider diyo.
Benin cok zoruma gitti.onun ailesinin ihtiyaci olsa ben asla verme demem çünkü.
derdim para değil diyo, seni üzüyorlar sen naparsan yap sana kötü davranıyorlar diyo