Biliyo musun 3 4 birada pert oluyo. Bunyesi hic dayanikli degilÇalışırken içmiyordur zaten de, 24 saat çalıştıktan sonra, sızacak derece de alkol alıyormuş.
Bu kadar çok alkol alınca ertesi gün insan kendine zor geliyor, babanız bir de taksiye çıkıyor.
Alışmış demek ki bünyesi ama tehlikeli yine de.
Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum aslinda cunku kimse babasi icin kotu konusulsun istemez. Ayni sekilde esinde alkolik olsa baban ayni tepkiyi vermez kocan kokuyor demez bence. Yukarda bi yorumda biri demis ki oyle les gibi insani bende istemem.. bence biraz kime ne icin yorum yaptiginiza dikkat edin. Les gibi dediginiz kisi bir baba ve yorumu yaptiginiz kisi de kizi.. Allah eskikliklerini gostermesin insallah..
Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokar
3, 4 birada pert oluyorsa çok da alışkın değildir ozaman.Biliyo musun 3 4 birada pert oluyo. Bunyesi hic dayanikli degil
Bikac senedir icmeye basladi. Ben kucukken sigara bile icmezdi3, 4 birada pert oluyorsa çok da alışkın değildir ozaman.
Yorgunluktan uyuyordur belki alkolden değil.
Derdi, sıkıntısı falan mı var?Bikac senedir icmeye basladi. Ben kucukken sigara bile icmezdiuzuluyoruz cnku onune gecemiyoruz
Bikac senedir icmeye basladi. Ben kucukken sigara bile icmezdiuzuluyoruz cnku onune gecemiyoruz
O yorumu yapan bendim. Valla hiç kusura bakmayın baba diye kokan bi adamı göklere çıkaramayacağım. Hanımefendinin kendi yazdıklarını alıntılıyorum, gerisini temizlik anlayışınıza bırakıyorum. Her şeyi dramatikleştirmeyelim lütfen.
Esinizle babanizi savunur sekilde konusmayin. Ne yapayim sen soyle diye sorun ortak bi yol bulun. Babanizin o sekilde taksiye cikmasi dogru degil. ( alkollu cikmiyor olabilir ama anlattiniz derecede iciyorsa ertesi gun 24 saat takside calismasi dogru degil )Hakaret olmuo ama bagriyo esim. Evet hakli bende kabul etmem ama nasil kovarim
her adam veya kadın bu tur seyleri istemebilir. o ev eşin ile ikinizin oturup konuşun, ortak bir karar alıın.Merhaba
Esimle bir konuda birbirimize girdik hafiften.Sizede danismak istiyorum.
Babam taksici 24 saat calisir 24 saat calismaz. Calismadigi zamanlarda icki icer kor kutuk gelir. Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokarAnnem titizdir. Cok rahatsiz böyle olsun istemiyo kirk kere soyluyo ama dinlemiyo. bizim yanımızdada bunu dile getirdiği için sanırım o yüzden eşim rahat laf edebiliyo...
eşim, babam bize içkili kokar şekilde gelirse yanına bile oturmuyo. kaçıyo. istemediğini söylüyo. ağır konuşuyo.devamlı içmesin sigara içmesin yıkansın kokuyo vs vs deyip duruyo. annemde bu sefer babama böle yapıyo diye toplanıp gidiyo. baksana istemiyo diyo. annemde rahatsız tabiki istemiyo ama laf anlamıyo.eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.
bende eşime diyorum ki evet babamın yaptığı hiç güzel değil ama senin yaptığında sölediğinde terbiyesizlik oluyo dedim. kabul etmiyo. babanı koruma diyo. baba bile diyemez ama hep terbiyeye cekmeye çalışır. yönetir. anneme bana baskı kurar içirmeyin diye. bunaltıyo açıkçası. bi arada annem sigara içiyo diye baskılıyordu.
eşimin anneme babama bu şekilde karışması baskılaması bana normal gemiyo.
siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?