eşin rahatsız olmakta haklı ama.Merhaba
Esimle bir konuda birbirimize girdik hafiften.Sizede danismak istiyorum.
Babam taksici 24 saat calisir 24 saat calismaz. Calismadigi zamanlarda icki icer kor kutuk gelir. Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokarAnnem titizdir. Cok rahatsiz böyle olsun istemiyo kirk kere soyluyo ama dinlemiyo. bizim yanımızdada bunu dile getirdiği için sanırım o yüzden eşim rahat laf edebiliyo...
eşim, babam bize içkili kokar şekilde gelirse yanına bile oturmuyo. kaçıyo. istemediğini söylüyo. ağır konuşuyo.devamlı içmesin sigara içmesin yıkansın kokuyo vs vs deyip duruyo. annemde bu sefer babama böle yapıyo diye toplanıp gidiyo. baksana istemiyo diyo. annemde rahatsız tabiki istemiyo ama laf anlamıyo.eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.
bende eşime diyorum ki evet babamın yaptığı hiç güzel değil ama senin yaptığında sölediğinde terbiyesizlik oluyo dedim. kabul etmiyo. babanı koruma diyo. baba bile diyemez ama hep terbiyeye cekmeye çalışır. yönetir. anneme bana baskı kurar içirmeyin diye. bunaltıyo açıkçası. bi arada annem sigara içiyo diye baskılıyordu.
eşimin anneme babama bu şekilde karışması baskılaması bana normal gemiyo.
siz ne düşünüyorsunuz ?
1 gun calisip 1 gun calismiyor ve o kadar iciyorsa taksiye gecinceki halini dusunmek istemiyorum.Merhaba
Esimle bir konuda birbirimize girdik hafiften.Sizede danismak istiyorum.
Babam taksici 24 saat calisir 24 saat calismaz. Calismadigi zamanlarda icki icer kor kutuk gelir. Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokarAnnem titizdir. Cok rahatsiz böyle olsun istemiyo kirk kere soyluyo ama dinlemiyo. bizim yanımızdada bunu dile getirdiği için sanırım o yüzden eşim rahat laf edebiliyo...
eşim, babam bize içkili kokar şekilde gelirse yanına bile oturmuyo. kaçıyo. istemediğini söylüyo. ağır konuşuyo.devamlı içmesin sigara içmesin yıkansın kokuyo vs vs deyip duruyo. annemde bu sefer babama böle yapıyo diye toplanıp gidiyo. baksana istemiyo diyo. annemde rahatsız tabiki istemiyo ama laf anlamıyo.eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.
bende eşime diyorum ki evet babamın yaptığı hiç güzel değil ama senin yaptığında sölediğinde terbiyesizlik oluyo dedim. kabul etmiyo. babanı koruma diyo. baba bile diyemez ama hep terbiyeye cekmeye çalışır. yönetir. anneme bana baskı kurar içirmeyin diye. bunaltıyo açıkçası. bi arada annem sigara içiyo diye baskılıyordu.
eşimin anneme babama bu şekilde karışması baskılaması bana normal gemiyo.
siz ne düşünüyorsunuz ?
+1000ben de kendimi babanızın arabasına binen müşteri yerine koydum, bir önceki tüm gün alkol alıp 24 saat çalışan taksiye asla binmek istemezdim.
Hakaret olmuo ama bagriyo esim. Evet hakli bende kabul etmem ama nasil kovarim1 gun calisip 1 gun calismiyor ve o kadar iciyorsa taksiye gecinceki halini dusunmek istemiyorum.
Esinizin babasi ayni sekilde eve gelse eminim istemezdiniz ki bende istemem tepkimi koyarim. Bence esiniz hakli ustelik hakaret vari konusmuyor anladim kadariyla.
Calisirken icmiyo tabi ama etkisi varmidir bilemem+1000
Binen yolcuların can güvenliği yok herşeyden önce.
Çalışırken içmiyordur zaten de, 24 saat çalıştıktan sonra, sızacak derece de alkol alıyormuş.Calisirken icmiyo tabi ama etkisi varmidir bilemem
Valla hap atani bile var duymussundur bilemezsin kim napiyo.otobus soforleri ozellikle minibusculer. Cok cektik bulundugumuz yerdeben de kendimi babanızın arabasına binen müşteri yerine koydum, bir önceki tüm gün alkol alıp 24 saat çalışan taksiye asla binmek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?