eşim ailemi baskılıyo...

haklı, ama kızının evidir gelir, ben yerinde olsam onlar evdeyken gelmem, içki kokusuna da sigara kokusuna da tahammülüm yok hele pişkinliğe

eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.

daha ne desin ki adam

Aynısını kp yapsaydı sen kabul edermiydin bence eşin haklı benim kendi babam da olsa o şekilde evime gelmesini istemem içecekse kendi evinde olduğu zaman içsin derim

Babanin yaptiklarini tasvip etmemekle birlikte, esinin bu konuya yada ailevi herhangi bir konuya bu kadar müdahil olmasini normal karsilamiyorum. Sen babana tepki yapabilirsin, annen yapabilir ama kusura bakma bence eşe düsmez. Anneninde gücenip kalkip gitmesi cok normal. O onun esi digeride damadi. Kocanin hakki yok buna ve cok ayip

Eşinin babası içkili şekilde yanına gelip oturup abuk sabuk konuşsa sen ne yapardın acaba? Eşin sonuna kadar haklı babanı kimse çekmek zorunda değil siz çekiyorsunız diye. Bu arada gözlerim hep r harfini aradı niyeyse

İyi de adamın kendi evine içkili şekilde geliyor babası. Nasıl düşmezmiş yorum yapmak. Sizin kp sizin eve içkili ayyaş şekilde gelecek abuk sabuk konuşacak leş gibi kokacak ama siz Kocacım babam çok iyi yapıyor hep böyle gelsin mi diyeceksiniz. Başta sizin mideniz bulantır ve babasını eve almamak için eşinizle tartışırsınız bence

ev adamın evi yalnız, içki sigara leş gibi koku katlanmak zorunda mı, ben istemem çocuğumun yanında öyle dede

En iyisi annenle konuş o çalıştığı zamanlarda gelsin gitsin.baban o şekildeyken gelmesin.eşinin ağzına laf vermeyin.ne o konuşsun ne sen arada üzül

ev adamın evi yalnız, içki sigara leş gibi koku katlanmak zorunda mı, ben istemem çocuğumun yanında öyle dede

Katlanmak zorunda degil fakat herkes yerini ve haddini bilmemi. Bunu söylemeninde bir usulü erkani var. sahsen benim babam en igrenc kisi olmus olsaydi dahi laf diyecek adamin cigerini söker agzina sokardim

Katlanmak zorunda degil fakat herkes yerini ve haddini bilmemi. Bunu söylemeninde bir usulü erkani var. sahsen benim babam en igrenc kisi olmus olsaydi dahi laf diyecek adamin cigerini söker agzina sokardim

Adam ağır laflara bile gülüp geçiyormuş kızı diyo pişkin diye daha ne denir ki, ben utanırım bi kere, kız babası dediğin erkek ailesine karşı dağ gibi olmalı yaa orda burda sızan bir baba tövbe tövbe...taksi şoförü bir de

Herseyin bir adabi olduguna inanan biriyim. Benim babam öyle diye esimin babama saygisizlik yapmaya hakki yok keza benimde ayni sekilde kendi ailesine. Buda benim görüsürüm kizlar kusura bakmayin. Ben ne babama nede aileme laf dedirtmem. dileneceksede ben derim kimsenin haddine düsmemis

Ay çıldıracağım. Kimse kusura bakmasın. Sidikli bir şekilde koltuğa sızmaktan bahsediliyor. Ben o eve gidip o koltuğa bile oturamazdım. İsterse peri padişahı olsun. Sonra o şekilde evimde de kimseyi istemezdim. Hijyen beni delirten bir şey. Ağır konuşur muydum, ilk başta hayır. Ama baktım kimse beni sallamıyor, insanlar kişisel hijyenine dikkat etmeden benim evime geliyor kimse kusura bakmasın ama olmaz. Kusucam çiş diyorsunuz ya.

Eyvallah bunlarin hepisine katiliyorum. Ama bunu yapacaksa karisi yapar kendi kizi yapar. Damada düsmemis

Eyvallah bunlarin hepisine katiliyorum. Ama bunu yapacaksa karisi yapar kendi kizi yapar. Damada düsmemis

E kendi kızı yapsın o zaman, nasıl ki kv gelin çatışmalarında eşin denge kursun diyoruz bunu da konu sahibi halletsin, arada çocuk varsa damada düşmemiş diye birşey olamaz ayrıca

E kendi kızı yapsın o zaman, nasıl ki kv gelin çatışmalarında eşin denge kursun diyoruz bunu da konu sahibi halletsin, arada çocuk varsa damada düşmemiş diye birşey olamaz ayrıca

Aynen canim bende onu diyorum. Konu sahibi halletmeli neticede onun babasi. Bak hep babasini elestiriyor ama esi bir sey deyince zoruna gidiyor

katılıyorum.. birde alkollu araç kullanıp başkalarının canına sebep oluyor böleleri ona kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…