- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
kendi açınızdan değil onun açınızdan bakın
siz size gelen ayyaş babayı kabul eder miydiniz?
baskılayamaz ama annenize karışamaz
size karışamaz
yiyorsa babanıza söylensin
annenize size baban ile ilgili laf etme hakkı olamaz
beraber aile de olsanız
kendi ailen seni ilgilendirir
Aynısını kp yapsaydı sen kabul edermiydin bence eşin haklı benim kendi babam da olsa o şekilde evime gelmesini istemem içecekse kendi evinde olduğu zaman içsin derimMerhaba
Esimle bir konuda birbirimize girdik hafiften.Sizede danismak istiyorum.
Babam taksici 24 saat calisir 24 saat calismaz. Calismadigi zamanlarda icki icer kor kutuk gelir. Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokarAnnem titizdir. Cok rahatsiz böyle olsun istemiyo kirk kere soyluyo ama dinlemiyo. bizim yanımızdada bunu dile getirdiği için sanırım o yüzden eşim rahat laf edebiliyo...
eşim, babam bize içkili kokar şekilde gelirse yanına bile oturmuyo. kaçıyo. istemediğini söylüyo. ağır konuşuyo.devamlı içmesin sigara içmesin yıkansın kokuyo vs vs deyip duruyo. annemde bu sefer babama böle yapıyo diye toplanıp gidiyo. baksana istemiyo diyo. annemde rahatsız tabiki istemiyo ama laf anlamıyo.eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.
bende eşime diyorum ki evet babamın yaptığı hiç güzel değil ama senin yaptığında sölediğinde terbiyesizlik oluyo dedim. kabul etmiyo. babanı koruma diyo. baba bile diyemez ama hep terbiyeye cekmeye çalışır. yönetir. anneme bana baskı kurar içirmeyin diye. bunaltıyo açıkçası. bi arada annem sigara içiyo diye baskılıyordu.
eşimin anneme babama bu şekilde karışması baskılaması bana normal gemiyo.
siz ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba
Esimle bir konuda birbirimize girdik hafiften.Sizede danismak istiyorum.
Babam taksici 24 saat calisir 24 saat calismaz. Calismadigi zamanlarda icki icer kor kutuk gelir. Altina yaptigi bile olur. Bole gelince banyo yapmaya bile firsat olmadan koltukta sizar.ter kokar ayağı kokarAnnem titizdir. Cok rahatsiz böyle olsun istemiyo kirk kere soyluyo ama dinlemiyo. bizim yanımızdada bunu dile getirdiği için sanırım o yüzden eşim rahat laf edebiliyo...
eşim, babam bize içkili kokar şekilde gelirse yanına bile oturmuyo. kaçıyo. istemediğini söylüyo. ağır konuşuyo.devamlı içmesin sigara içmesin yıkansın kokuyo vs vs deyip duruyo. annemde bu sefer babama böle yapıyo diye toplanıp gidiyo. baksana istemiyo diyo. annemde rahatsız tabiki istemiyo ama laf anlamıyo.eve bile almicam içersen diyo babam pişkin gülüyo.
bende eşime diyorum ki evet babamın yaptığı hiç güzel değil ama senin yaptığında sölediğinde terbiyesizlik oluyo dedim. kabul etmiyo. babanı koruma diyo. baba bile diyemez ama hep terbiyeye cekmeye çalışır. yönetir. anneme bana baskı kurar içirmeyin diye. bunaltıyo açıkçası. bi arada annem sigara içiyo diye baskılıyordu.
eşimin anneme babama bu şekilde karışması baskılaması bana normal gemiyo.
siz ne düşünüyorsunuz ?
İyi de adamın kendi evine içkili şekilde geliyor babası. Nasıl düşmezmiş yorum yapmak. Sizin kp sizin eve içkili ayyaş şekilde gelecek abuk sabuk konuşacak leş gibi kokacak ama siz Kocacım babam çok iyi yapıyor hep böyle gelsin mi diyeceksiniz. Başta sizin mideniz bulantır ve babasını eve almamak için eşinizle tartışırsınız benceBabanin yaptiklarini tasvip etmemekle birlikte, esinin bu konuya yada ailevi herhangi bir konuya bu kadar müdahil olmasini normal karsilamiyorum. Sen babana tepki yapabilirsin, annen yapabilir ama kusura bakma bence eşe düsmez. Anneninde gücenip kalkip gitmesi cok normal. O onun esi digeride damadi. Kocanin hakki yok buna ve cok ayip
Babanin yaptiklarini tasvip etmemekle birlikte, esinin bu konuya yada ailevi herhangi bir konuya bu kadar müdahil olmasini normal karsilamiyorum. Sen babana tepki yapabilirsin, annen yapabilir ama kusura bakma bence eşe düsmez. Anneninde gücenip kalkip gitmesi cok normal. O onun esi digeride damadi. Kocanin hakki yok buna ve cok ayip
ev adamın evi yalnız, içki sigara leş gibi koku katlanmak zorunda mı, ben istemem çocuğumun yanında öyle dede
Katlanmak zorunda degil fakat herkes yerini ve haddini bilmemi. Bunu söylemeninde bir usulü erkani var. sahsen benim babam en igrenc kisi olmus olsaydi dahi laf diyecek adamin cigerini söker agzina sokardim
Herseyin bir adabi olduguna inanan biriyim. Benim babam öyle diye esimin babama saygisizlik yapmaya hakki yok keza benimde ayni sekilde kendi ailesine. Buda benim görüsürüm kizlar kusura bakmayin. Ben ne babama nede aileme laf dedirtmem. dileneceksede ben derim kimsenin haddine düsmemisİyi de adamın kendi evine içkili şekilde geliyor babası. Nasıl düşmezmiş yorum yapmak. Sizin kp sizin eve içkili ayyaş şekilde gelecek abuk sabuk konuşacak leş gibi kokacak ama siz Kocacım babam çok iyi yapıyor hep böyle gelsin mi diyeceksiniz. Başta sizin mideniz bulantır ve babasını eve almamak için eşinizle tartışırsınız bence
Eyvallah bunlarin hepisine katiliyorum. Ama bunu yapacaksa karisi yapar kendi kizi yapar. Damada düsmemisAdam ağır laflara bile gülüp geçiyormuş kızı diyo pişkin diye daha ne denir ki, ben utanırım bi kere, kız babası dediğin erkek ailesine karşı dağ gibi olmalı yaa orda burda sızan bir baba tövbe tövbe...taksi şoförü bir de
Eyvallah bunlarin hepisine katiliyorum. Ama bunu yapacaksa karisi yapar kendi kizi yapar. Damada düsmemis
E kendi kızı yapsın o zaman, nasıl ki kv gelin çatışmalarında eşin denge kursun diyoruz bunu da konu sahibi halletsin, arada çocuk varsa damada düşmemiş diye birşey olamaz ayrıca
katılıyorum.. birde alkollu araç kullanıp başkalarının canına sebep oluyor böleleri ona kızıyorumAdam ağır laflara bile gülüp geçiyormuş kızı diyo pişkin diye daha ne denir ki, ben utanırım bi kere, kız babası dediğin erkek ailesine karşı dağ gibi olmalı yaa orda burda sızan bir baba tövbe tövbe...taksi şoförü bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?