desteğiniz için öncelikle hepinize tşk ederim
öncelikle ailemi ezdirmiyorum evde bir laf dediğinde karşılığını veriyorum
mesela; benim babam kendi alnının teriyle kendi kazandığı parasıyla evini arsasını almış
mutlu ve huzurlu yaşıyorlar anasından babasından tarla şirket kalmamış ama çalışmış kazanmış gibi şeyler söylüyorum
kendilerinin zenginliği zaten hep dedelerinden kalan tarla bağ bahçelerden geliyor.
ablamgile bişey dediğinde yine ağzımı açıp söyluyorum onlar bugün ne yiyeceğinin derdini düşünürken sen bunu bunu diyorsun ,yokluğu bilmediğin için böyle konuşuyorsun felan gibi şeyler
kendi maaşım var benim elbette yardımcı oluyorum hem aileme hemde ablama,hiç onlar öyle durumdayken ben bolluk içerisinde yaşayabilirmiyim buna yüreğim dayansaydı bugün bu sorunumu sizlerle paylaşmazdım
biz önceden de böyleydik iflas felan yok; eşim evlilikten 4 yıl öncesinde beni ailemi hatta tüm sülalemi tanıdı biliyordu.. hatta birlikteliğimizin ilk yılında evlenmek istedi ama ben 4 yıla kadar uzattım herşeyimizi açıkca görelim öğrenelim birbirimizi daha iyi tanıyalım dedim..
ev içerisinde kendi özel hayatımızda her konuda inanılmaz çok çok iyi,bana çok değer veriyor gerçekten bunu anlayabiliyorum,
tek derdim bu işte.
bunu çok defa dile getirdim aslında tamam diyo ama yine birşey olduğunda söyleyiveriyor,
demekki bir insanın huyu neyse o değişmiyor diyorum bilemiyorum yaa
bu sorunum gitgide büyürmü diye korkuyorum.
Sen aileni ezdirmesen adam bu lafları bırak söylemeyi aklından bile geçiremez öyle değil mi.
Demek ki sende de var hata.Bu kadar tepene çıkarmışın adamı.
Valla benim kocam beni istediği kadar sevsin istediği kadar bana değer versin ,ailemi yok sayıp milletin içinde ileri geri konuşursa ailem hakkında o an orayı terkedip giderim evime.
Ne demek ya kendi annesigilde yok bunun annesi yemek yapmayı bilmiyor aç kalıyoruz her gittiğimizde kıyma yok yemekte felan...
Bu laflar edilcek laf mı .Senin eşin daha olgunlaşmamış tam anlamıyla.
Seni sevmekle iş bitmiyor güzelim,seni herşeyinle sevmesi gerekir sana senle değil.Seni ailenle sevmesi gerekir,senin kusurlarınla sevmesi gerekir,
herşeyinle kabul etmesi gerekir.
Ablanların durumu ortadaymış zaten gittiğinde görmüyor mu sanki görüyor e ne anlamı var çıkıp da buraya klima alsanıza demenin.
Madem bu kadar rahatsız oluyor beyefendi alsın bir klima da hediye etsin baldızına
Yemekte kıyma olmaması bu kadar iştahını kaçırdı,alsın da götürsün kıyma veya başka ne lazımsa.
Bunları düşünemiycek kadar kör mü bu adam .
Bu mesele sen yumruğunu masaya vurana kadar böyle devam eder.Hatta büyür de büyür .
Öyle büyür ki iş sana kadar gelir....Benden söylemesi