- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Hata ailende madem çatışma var lak lak konuşmayacaklar.
Birde karşı aileyede öyle davran dıyerek hata etmişler.
Eşinizin üstüne gitmeyın .
Aynı konumda siz olsaydınız ondan ne beklersenız , eşinize aynısı gösterın.
Empatiii Empatiii
+1000bence ailenle esini karsi karsiya getirmemeye calis, soncuta sen aileni de esini de taniyorsun. esinin ailene de ailenin esine de saygisizlik yapmasina izin verme. ayrica ailenin "sen de onun ailesine oyle davran" diye seni doldurmasi cok yanlis. gozunuz acik olsun, bazen anne baba bile olsa kizlarinin evliligini kiskanabilir, sen esine cok bagliysan kendilerini unutacaksin diye kiskanabilirler, ya da senin esin diger enistelere gore daha iyi durumdaysa, onu da problem yapabilirler.
unutma senin ailen icin oncelikli olan sensin, evliliginiz degil. ama senin icin oncelikli olan evliliginiz olmali. aileler bazen inat ya da ego yuzunden senin evliliginle ilgili duygusal seyler yapabilirler ama senin o luksun yok.. hele ki esinin ailesi sana iyi davraniyorsa sakin ailenin doldurusuna gelme.
Canim ailen tabi ki kotu degildir ama her ikisini de idare edebilecek sensin, sen sert durursan ailen de o konulari acmaz, esime de nasihat et aileni biraz hosgorsun. Canim sen haklisin ama yasli insanlar Fikirleri degismez vs de.Eşimin ailesi ile ailem arasında zaman zaman sorunlar oldu. Çoğunluğunda ailem haklıydı. Ara ara telefon da görüşerek götürüyor lar iliskilerini. Ama bana her zaman çok iyi davrandılar. Bunu inkar edemem. Hanımlar inanın ailem kötü insanlar değil sadece fazla duygusallar. Hele annem aslında eşimi çok çok severdi. Ama evet onlar şuan bana yanıyor ben üzülüyorum diye üzülüyor. Öncelikleri benim evliliğim değil galiba.
her şeyin başı adalet.Eşimin ailesi ile ailem arasında zaman zaman sorunlar oldu. Çoğunluğunda ailem haklıydı. Ara ara telefon da görüşerek götürüyor lar iliskilerini. Ama bana her zaman çok iyi davrandılar. Bunu inkar edemem. Hanımlar inanın ailem kötü insanlar değil sadece fazla duygusallar. Hele annem aslında eşimi çok çok severdi. Ama evet onlar şuan bana yanıyor ben üzülüyorum diye üzülüyor. Öncelikleri benim evliliğim değil galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?