Eşim ailemle görüşmek istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman sen kendi ailene dikkat et canim. Sapa saglam iliskiniz varken ne demek sen de onlarin ailesine oyle davran? Olacak sey mi? Buyuklerin toparlayici olmasi lazimken sizin aileniz arabozucu olmus bu durumda. Ayrica koca koca insanlar, farkli goruste olduklarini biliyorlarsa oyle ortamlarda acmayacaklar konuyu. İnsan bir sabreder iki sabreder. Aileniz yuzunden kocanizla aranizi bozmayin. Hele hic alakalari yokken kocanizin ailesini hic bu ise bulastirmayin. İki arada kalinacak durum yok. Herkesin iyiligi icin gorusmemeleri daha hayirli.

tam numunelik üyesin.

şimdiye kadar ana kuzusu erkeklerden bahsediyorduk.

boşanmayı düşünecek kadar bağımlı, ailesinin lafıyla hareket eden ana kuzusu bir kadın üye, ilk sanırım.

tam numunelik üyesin.

şimdiye kadar ana kuzusu erkeklerden bahsediyorduk.

boşanmayı düşünecek kadar bağımlı, ailesinin lafıyla hareket eden ana kuzusu bir kadın üye, ilk sanırım.

+1

Şuan da normal standart erkek için açılmış bir konu olsa yerden yere vuruyor olurduk bayansin diye alttan aldık hepimiz yani anlamıyorum eşin ailesini dinlesem ne yapacaktın ?

+1

Şuan da normal standart erkek için açılmış bir konu olsa yerden yere vuruyor olurduk bayansin diye alttan aldık hepimiz yani anlamıyorum eşin ailesini dinlesem ne yapacaktın ?
konu ana kuzusu erkek olsaydı 20-30 sayfa olmuştu :)

Her iki tarafta birbirine saygılı Olmayı öğrense çözülecek bir sorun bence . Benim benle aynı görüşte aynı dinde aynı Düşüncede olmayan Arkadaşlarım var ama hepsiyle anlaşacak baska bir yol bulunuyor . Sonuçta arkadaşlık baska bşy dünya Görüşü baska bşy . Kimse birbiriyle aynı olmak zorunda değil . Önce ailene sonra da eşine bu gerçeği söyle .

Ailen hatalı adam sustukça tepesine çıkmışlar sen de çanak tutmussun ne demek boşanmayı düşündüm? Bu kadar ailenize bağlıysanız evlenmeyiverin ailenin doldurusuna geleceksen de boşan. Adamın başını yakmayın daha fazla yazık günah

işte bu da kk hanımlarının iki yüzlülüğü,sorun kadın tarafındaysa önemsenmiyor bile annedir babadır,kocadan geçilir ama onlardan geçilmez deniyor.
konu sahibi en azından yanlış yaptığını anlasa 3-5 mesaj da yeter.
yoksa yuvası yıkılacak.

kocası burada konu açsa, 2,5 sene sabrettin değişmemiş, boşa gitsin anasının koynuna, derdim.

Sorma ya kimse kkiza yazmamış ki sen ailen hatalı diye kesin oluhyup geri çıkıyorlardır burdan iş çıkmaz diye kız da kendini haklı zanneder şimdi
zaten haklı sanıyor.
kocasına bağımlı/bağlı olma konulu ders verecek :)

Kızlar lütfen ağır konuşmayın. Ben sizden yardım istedim. Daha net görüyorum şimdi yorumlarinizla. Normalde çok dik duruşlu biriyim hayata ve insanlara karsi. Ama ailem benim yumuşak karnimdi hep. Sanırım bunun cezasını çektim. Ama kendime degistiricem insallah.

Eşin haklı.

bazilari yazmis olmak icin yaziyor, 6 sayfa yazi var %95 ailen hatali demis hala burada kadinlara laf carpiyorlar.
ayrica tavsiye verirken azicik ozenli bir dil kullanabilirsiniz, soncuta konu sahibinin ic gorusu var ki buraya gelip yazmis, kendisinin hatali olmus olabilecegini de dusunuyor, heme saldirmayin.

Ailemiz sanirim hepimizin zayif noktasi. Herkes esinin ailesiyle iyi gecinmesini ister. Ailen cok duygusal davraniyor ve sen bunun altinda eziliyorsun. Benim ailemdede bazilari yok yerden dram cikartabiliyor,iyi bilirim. Onun icin biraz soguk kanli olmaya calis,yoksa arada sen ezilirsin.

yuvan için değiş.

ne sen ne de eşin kendi aile meselelerinize anne-babanızı karıştırmayın.

artık ana-babalarınız akraba, eşiniz ve çocuğunuzla çekirdek ailesiniz.

mutluluklar.

Baştan beri sağduyulu yorumların için teşekkür ederim pisekar. Tabiki zaten kendimin hatalı olma ihtimali beni buraya getirdi.

Ailenizin gazına gelmeyin lütfen. Ayıp etmişler eşinize. Damarına basmışlar sonra da biz ne yaptık ki deyip kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar. Bu kadar üzerine gidilirse patlar elbette her insan. Üstüne birde sizi kışkırtıyorlar.

Böyle giderse yuvanız yıkılacak.

Ben ailenizin bir daha bu konulari acmayacagina guvenemedim. Hem gorusmemek olmaz diyorlar hem de fırsat buldukça laf sokuyorlar, arada siz köprü olmalı ve esinizden önce siz tepki vermelisiniz. Bu durumda gerçekten eşinizin gorusmemesi en sağlıklı çözüm, çünkü hatalı olan aileniz, üstelik sizi engellemiyor anladığım kadarıyla sadece kendisi gorusmemek istiyor. Kendinizi onun yerine koyun lütfen

Aynen bana hiç karismayacagini söylüyor. Ne zaman istersem gidebilirmisim. Hatta onlar da ne zaman isterse gelsin diyor. Ama bana karışma diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…