- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Minikellerr
-
tam numunelik üyesin.Bir de şöyle bir durum var. Şuan eşimin memleketindeyiz. Ailesi burada yaşıyor. Benim bir ablam da burada yaşıyor. 15 günlüğüne geldik. Ben ablamda iki gün kaldım. Eşim daha fazla istemedi buraya gelince kendi ailesiyle geçirmek istiyor zamanı . Bir de torun olunca toruna doysunlar istiyor. Annemler bunu da çok problem etti. Sen ablamla aynı şehirde son şuan niye daha fazla kalamiyorsun diye. Esir gibi olmuşsun diyor. Ağlıyor telefonda neredeyse. Hayata küsmüş. Biz ondan bunu beklemezdik bizi çok çok kırdı diyor durmadan.bu duruma ne diyorsunuz??
tam numunelik üyesin.
şimdiye kadar ana kuzusu erkeklerden bahsediyorduk.
boşanmayı düşünecek kadar bağımlı, ailesinin lafıyla hareket eden ana kuzusu bir kadın üye, ilk sanırım.
konu ana kuzusu erkek olsaydı 20-30 sayfa olmuştu :)+1
Şuan da normal standart erkek için açılmış bir konu olsa yerden yere vuruyor olurduk bayansin diye alttan aldık hepimiz yani anlamıyorum eşin ailesini dinlesem ne yapacaktın ?
işte bu da kk hanımlarının iki yüzlülüğü,sorun kadın tarafındaysa önemsenmiyor bile annedir babadır,kocadan geçilir ama onlardan geçilmez deniyor.konu ana kuzusu erkek olsaydı 20-30 sayfa olmuştu :)
konu ana kuzusu erkek olsaydı 20-30 sayfa olmuştu :)
konu sahibi en azından yanlış yaptığını anlasa 3-5 mesaj da yeter.işte bu da kk hanımlarının iki yüzlülüğü,sorun kadın tarafındaysa önemsenmiyor bile annedir babadır,kocadan geçilir ama onlardan geçilmez deniyor.
zaten haklı sanıyor.Sorma ya kimse kkiza yazmamış ki sen ailen hatalı diye kesin oluhyup geri çıkıyorlardır burdan iş çıkmaz diye kız da kendini haklı zanneder şimdi
Eşin haklı.Ablamın biri ile aynı şehirde yaşıyoruz. O meseleyi Esimin rahatsızlığını biliyordu. Eşime, bana izin ver ben babamlarla konuşayım ondan sonra yine devam ederlerse mesafeyi köy demişti. Eşim de kabul etti. Ablam konuşmuş direk esimin rahatsızlığını değil ama böyle konulara girmemek lazım hassasiyetler var gibi. Bu konuşmadan sonra babam yine eşimin yanında konuşunca ağzından kaçtı belki de eşim bu sefer resti çekti. O yüzden asla bir daha kendini konuşmaz.
Kızlar lütfen ağır konuşmayın. Ben sizden yardım istedim. Daha net görüyorum şimdi yorumlarinizla. Normalde çok dik duruşlu biriyim hayata ve insanlara karsi. Ama ailem benim yumuşak karnimdi hep. Sanırım bunun cezasını çektim. Ama kendime degistiricem insallah.
yuvan için değiş.Kızlar lütfen ağır konuşmayın. Ben sizden yardım istedim. Daha net görüyorum şimdi yorumlarinizla. Normalde çok dik duruşlu biriyim hayata ve insanlara karsi. Ama ailem benim yumuşak karnimdi hep. Sanırım bunun cezasını çektim. Ama kendime degistiricem insallah.
Ben ailenizin bir daha bu konulari acmayacagina guvenemedim. Hem gorusmemek olmaz diyorlar hem de fırsat buldukça laf sokuyorlar, arada siz köprü olmalı ve esinizden önce siz tepki vermelisiniz. Bu durumda gerçekten eşinizin gorusmemesi en sağlıklı çözüm, çünkü hatalı olan aileniz, üstelik sizi engellemiyor anladığım kadarıyla sadece kendisi gorusmemek istiyor. Kendinizi onun yerine koyun lütfenAblamın biri ile aynı şehirde yaşıyoruz. O meseleyi Esimin rahatsızlığını biliyordu. Eşime, bana izin ver ben babamlarla konuşayım ondan sonra yine devam ederlerse mesafeyi köy demişti. Eşim de kabul etti. Ablam konuşmuş direk esimin rahatsızlığını değil ama böyle konulara girmemek lazım hassasiyetler var gibi. Bu konuşmadan sonra babam yine eşimin yanında konuşunca ağzından kaçtı belki de eşim bu sefer resti çekti. O yüzden asla bir daha kendini konuşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?