- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Papatya010
-
Bende izin vermiyorum aslinda ama benim esim aile baglarina cok onem veren biri degil genclik doneminde ailesinden ayrilmis baska sehire yerlesmis onun icinde onemli degil kimin neye kirildigi. Benim derdimi anlamiyor herkes keyfini yasiuor sen niye bu konularla kavga cikarip huzursuz ediyosun bizi diyor. Ben onun hatri icin kardesine ne kadar kizsamda agzimi acip tek kelime soylememistim bu zamana kadar. Simdide soyle ne istiyosan sende benim ailemi arama konusma diyorAyar vermeyi yalnis anlamayin. Mesele kizarak birinin üstüne gitmek degil. Her iki tarafta kendi egosu icin sizin ic huzuru ve evinizin huzur ve bereketini harciyor. Ortada büyük olaylar yasansa tamam herkes tepkisini koysun, ama burda anladigim kadariyla böyle birsey yok. Hicbirimiz hatasiz kul degiliz. Ben esimin ailesine saygisiz davranmam, ama onunda aileme saygisiz davranmasina asla müsade etmem. Eve gelen babam/annem olsaydi gereken saygiyi göstermesini de beklerim. Aynisi ama babam/annem icinde gecerli. Onlarin benim evime gelmesi icin esimden davet beklemelerine gerek yok, cünkü orasi benimde evim. Ikisi bir güc savasina girmis almis basini gidiyor. Eh benim sucum ne? Benim huzurum ne olacak? Esiniz mesela kendi ailesini kusursuz mu zannediyor. Degildir. Ama siz onun hatrina idare edersiniz iste. Fark orasi.
Bende izin vermiyorum aslinda ama benim esim aile baglarina cok onem veren biri degil genclik doneminde ailesinden ayrilmis baska sehire yerlesmis onun icinde onemli degil kimin neye kirildigi. Benim derdimi anlamiyor herkes keyfini yasiuor sen niye bu konularla kavga cikarip huzursuz ediyosun bizi diyor. Ben onun hatri icin kardesine ne kadar kizsamda agzimi acip tek kelime soylememistim bu zamana kadar. Simdide soyle ne istiyosan sende benim ailemi arama konusma diyor
Evet fazlasiyla gelenekciler buyukler ne derse kucukler seslerini cikarmicaklar kabul edecekler mottosunu tasiyorlar. Esimde saglikli iletisim kutmayi bilmiyor. Beni ezmeye devam ederler ben kendimi ezdirmem diyor. Benim huzurumu istiyorsaniz bu konuda bana bisey demeyin artik dicem onlara. Esim zaten herseyi bosverip benimle mutlu olmaya calisiyor o bu konulari hic acmiyor
Bende izin vermiyorum aslinda ama benim esim aile baglarina cok onem veren biri degil genclik doneminde ailesinden ayrilmis baska sehire yerlesmis onun icinde onemli degil kimin neye kirildigi. Benim derdimi anlamiyor herkes keyfini yasiuor sen niye bu konularla kavga cikarip huzursuz ediyosun bizi diyor. Ben onun hatri icin kardesine ne kadar kizsamda agzimi acip tek kelime soylememistim bu zamana kadar. Simdide soyle ne istiyosan sende benim ailemi arama konusma diyor
Soyledim elbette diger cocuklari onlara ne iyilik yapti nelerine yardimda bulundu diye soruyor. Anneme ozur hakkettigini soylesem biz ozur hakediyoruz onun kardesini babani aramasi lazim der. Cok aradayim malesef tatliya baglanmasida zaman alacak insallah ben sakinligimi koruyabilirim
eşinizde ne kindarmışDavet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Nasillda özür dilettik,burnunu sürttük egosu bu.Evet esime bu konuda bende hak vermistim ama baglantiyi koparmaya basladigi icin benimdr tavrim degisti. Babam konu tatliya baglanmadigi surece gelmem oralara demis esime bunu sart kosmus yani bende onlara kizdim. Bizim gorusmemiz bu ikisinin arasinami bagli ozaman torununuzu beni gormeyecekmisiniz lafinizi cignememek icin dedim. Burda senin yapacagin bisey yok kocanin yapacagi bisey var diyorlar
Kiz evi evlenen dek naz yapıyor malisef sonrasi bu tür gelip gitme islerinde erkek tarafı gelini kaile almıyor malisef .. anam bana çekinerek gelir kayna kaypdr cat kapidalar .oğullarının evine izinle mi gelirnirmis...Gelen kayınbaba olsa size bile sorulmazdı muhtemelen, oğlumun evi değil mi gelin de kimmiş olurdu. Saçmalamasın babanız.
İste buyuklerin bu beklentisi beni benden aliyor.Evet fazlasiyla gelenekciler buyukler ne derse kucukler seslerini cikarmicaklar kabul edecekler mottosunu tasiyorlar. Esimde saglikli iletisim kutmayi bilmiyor. Beni ezmeye devam ederler ben kendimi ezdirmem diyor. Benim huzurumu istiyorsaniz bu konuda bana bisey demeyin artik dicem onlara. Esim zaten herseyi bosverip benimle mutlu olmaya calisiyor o bu konulari hic acmiyor
Evlenmeden önce naz yapmamak mı gerekiyor anlamadım valla.Kiz evi evlenen dek naz yapıyor malisef sonrasi bu tür gelip gitme islerinde erkek tarafı gelini kaile almıyor malisef .. anam bana çekinerek gelir kayna kaypdr cat kapidalar .oğullarının evine izinle mi gelirnirmis...
Nasillda özür dilettik,burnunu sürttük egosu bu.
Kasim kasim kasilma beklentisi.
Uzuldum sizin icin,esiniz de ak pak degil ama aileniz
Evet huyu kurusuneşinizde ne kindarmış
Zaten ben ayrılmıstım kabul etmemistim geldi kapimiza ozurler diledi ne kadar yalvardi kendine dondermeyi basardi beni sevmesem donmezdim tabiki dediginiz dogru hemen kiymete bindiler benimle evlendikten sonraBazı erkekler ne kadar şanslı. Ne yaparlarsa yapsınlar eşleri peki bey diyor.
Eşim böyle bir sebepten aileme küsse, kardeşimi engellese benden öyle şeyler duyar ki 30 sene boyunca hayatından çıkardığı kim varsa hepsini tek tek arayıp özür dileyecek kıvama gelir.
Eşiniz kendi ailesinden pek değer, ilgi görmemiş. Onlardan göremediği ilginin katlarca fazlasını sizinkilerden bekliyor gibi. Ağzında sürekli bir değer kelimesi, kendini diğer damatla, gelinle yarıştırma, anlamsız tripler.
Aynı şeyi siz onun ailesine yapsanız o değer görmediği ailesi bir anda sizden kıymetli olur, duymadığınız laf kalmaz eminim.
Aileniz mükemmel insanlar olmayabilirler ama eşiniz gerçekten sorunlu bir insan bence.
Nişanlıyken bile annenize bağırmış. Bunu nasıl hazmettiniz gerçekten anlayamıyorum ya. Ben olsam 50 defa özür dilerdim annemden sizi ne biçim biriyle muhatap ettim diye.
Zamanında siz bunu hazmedip evlendiğiniz için eşiniz şu an at koşturuyor.
Zaten gorusemedik gelmedi uzakligi sebep gosterdi. Gercektende uzak anlayis gosterdim ama kesin kafasina takmistir esimin aramayisinida. Ben zaten kusmeyi dargin kalmayi hic bizaman sevmedim haklida olsam haksizda yapim bu yani birde yanimda ailemden kimse olmadigi icin kuselim nolacak diyemiyorum ona kiziyorum ama bi yandanda hayat kisa guzel ani biriktirmeye calis diyorum kendimeozaman en iyisi zorlamayın eşinizi babanız gelmezse de gelmesin.... siz babanızı özlediyseniz dışarda buluşup bir yemek yiyin ...eşinizi zorlarsanız olan sizin aile huzurunuza olur... anne baba kıymetlidir elbette ama kendi çekirdek ailenizide düşünmeniz lazım bozmayın huzuru
Tabiki degil onlarin ne sucu varki hic arayip sormucam ayip etmis olurum sonra yarin obur gun arayi duzelttiklerinde bende yuzsuzler gibi konusmaya baslayamam karaktersizler gibiya o iş o kadar kolay değil. o kendi ailesini saymaz ama sen laf etsen bozulur. sakın düşme bu lafa. ama rahatsızsan asgari düzeyde ve saygı sınırını geçmeden tut ilişkini. samimi olma.
Bende sevmem ay kusersen kus be derim ama bu olay bana koydu biraz aslinda bizimkilerle polemik yasamak istemedigim icin bu kadar derdi yuklendimAy aman konusmazsa
Konusmasin.. ye zarta zurta kusen insanlari hic sevmem.
Valla bizimkiler nisanlilikta baya bi naz yaptilar evlenince surmediEvlenmeden önce naz yapmamak mı gerekiyor anlamadım valla.Naz kotasını evlenmeden önce mi dolduruyor ki kız tarafı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?