- 19 Mayıs 2020
- 47.356
- 212.732
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
İyi insanlar olabilirler, kadir kıymet biliyorlar ne güzel. Ama bu kadarına gerek yok. İnsanlığı fazla yapmışsınız, azcık kısın bakalım, hala iyi olurlarsa gelin konuşalım sizle. Biraz size bağlı bir iyilik onlarınki sanki.Ben bunu ezilmek olarak gormuyorum ki onlerine iki bardak cay goturdum bi kap yemek pisirdim diyemi ezilmek. Bu bence insanliktir. Ben esim benden ornek alsin diye ekstra arar konusurum onlarla birazda onu utandirmak adina
Bizimkilerde boyle dusunuyor iste ben olsam bende silerim defterden. Incir cekirdegini doldurmayacak bisey aslinda onlarda altinda baska sey ariyolar hakli olarak. Ben hersey daha kotu olmasin diye iki tarafi idare etmekten yoruldumŞöyle hakarete maruz kalsam adını unuturum öyle damadın. Bi de arasın davet etsin diye bekleyeceğim he?
Altında tam da o aradıkları şey var bunu biliyorsunuz.Bizimkilerde boyle dusunuyor iste ben olsam bende silerim defterden. Incir cekirdegini doldurmayacak bisey aslinda onlarda altinda baska sey ariyolar hakli olarak. Ben hersey daha kotu olmasin diye iki tarafi idare etmekten yoruldum
Ailesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyorEminim çok utanıyordur bu karakterde bi adam. Utançtan yerin dibine girmiştir
Evet anlasilmasini istemedigim icin bu cabam zaten bu daha buyuk bi rezillik benim icinAltında tam da o aradıkları şey var bunu biliyorsunuz.
Süper benceAilesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyor
Guzel yazdiniz evet annesi babasinin dusuncesi degisirmi benim hakkimda bilemem ama gorumcem bu konuda tamamrn ben iyi oldugum icin iyi. Yazmazsam yazmaz ailemin yanina gidersem paylasim gorse bile yazmazİyi insanlar olabilirler, kadir kıymet biliyorlar ne güzel. Ama bu kadarına gerek yok. İnsanlığı fazla yapmışsınız, azcık kısın bakalım, hala iyi olurlarsa gelin konuşalım sizle. Biraz size bağlı bir iyilik onlarınki sanki.
Eskiden utanırdı simdi olayi cok farkli yerlere cekiyor. Ablamla kardesim evlendi aileye yeni birileri katildi diye bi kiskancligi var encok kendisi sevilsin istiyor digerlerine kiymet verilmesin istiyorEminim çok utanıyordur bu karakterde bi adam. Utançtan yerin dibine girmiştir
Ben olsam şimdiye kadar çoktaaan annesini ya da babasını arayıp kusura bakmayın oğlunuz aileme karşı saygısını koruyamadığı ve onlarla görüşmeyi reddettiği için misilleme olarak ben de sizinle görüşmüyorum demiştim. Hadi aileyi gerçekten seviyorsam bunu yapmaz kocayı kapının önüne koyardım aileme saygısı olmayan adamla benim de işim olmaz diye. Ondaki inatsa bendeki keçi inadı olur.Ailesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyor
Gorusmemek mi superSüper bence
Hasta ruhlu bir eşiniz var farkındasınız değil mi?Eskiden utanırdı simdi olayi cok farkli yerlere cekiyor. Ablamla kardesim evlendi aileye yeni birileri katildi diye bi kiskancligi var encok kendisi sevilsin istiyor digerlerine kiymet verilmesin istiyor
Arada çocuk oldugu için ve okula gittigi icin bunu yapamiyorum. Cocuk olmasaydi coktan yapmistim iyi bile dayandimBen olsam şimdiye kadar çoktaaan annesini ya da babasını arayıp kusura bakmayın oğlunuz aileme karşı saygısını koruyamadığı ve onlarla görüşmeyi reddettiği için misilleme olarak ben de sizinle görüşmüyorum demiştim. Hadi aileyi gerçekten seviyorsam bunu yapmaz kocayı kapının önüne koyardım aileme saygısı olmayan adamla benim de işim olmaz diye. Ondaki inatsa bendeki keçi inadı olur.
kocanıza aılemı aramazsan senın aılene olanı anlatırım bak dıye tehtıt mı edıyorsunuz gercektenAilesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyor
Evden gidin demedim zaten kapının önüne koyun dedim. Çocuk okuluna gitmeye devam etsin.Arada çocuk oldugu için ve okula gittigi icin bunu yapamiyorum. Cocuk olmasaydi coktan yapmistim iyi bile dayandim
Ben burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyorHasta ruhlu bir eşiniz var farkındasınız değil mi?
ayy bu cok sımarıkcaEskiden utanırdı simdi olayi cok farkli yerlere cekiyor. Ablamla kardesim evlendi aileye yeni birileri katildi diye bi kiskancligi var encok kendisi sevilsin istiyor digerlerine kiymet verilmesin istiyor
Demez olurmuyum dedim tabiki guya mangalda kül birakmayacak ya sen bilirsin diyor gitsem 2gun duramaz kapimda yatar. Cocugum oldugu icin bu goz dagini veremiyorumEşiniz de konuşmamaya bahane ariyormuş yani. Ayrica babanizi niye eşiniz arasin siz arayin davet etmek istiyorsaniz.
Boyle sacma sapan bahanelerle benim ailemi silmeye kalkan adama sinirlarini zorluyorsun işin sonu iyi yerlere gitmiyor derdim ben olsam.
Anlattığınız her şey ayrı çirkin farkında mısınız? Ne kadar kötü karakterli bir eşiniz var.Ben burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?