Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Ailesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyor
E görüşmeyin siz de? Yapmayacağınızı bildiği için rahat sallıyor. Bir sürpriz yapın, ailesine anlatın, siz de onun ailesi ile görüşmeyin.

Eşime teşekkür bile olsa karşılık bekleyerek yaptığı şeyin nazarımda hiçbir değeri olmadığını söylerim
Babama da durumu olduğu gibi anlatır gerisini onlara bırakırım
Rezil olunacak ne var hiç anlamadım koskoca kazık kadar insanlar problem yaşıyor diye ben niye rezil olayım

Evet cok simartmisiz onu diyor gercektende oyle. Sen bu iste iyisin diye diye pohpohladilar bunu kendi agziyla soyledi. Yani onune gelen sinirini bana bosaltiyor

Ben burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyor
bunu ne oldu da soyledı
ınsan hıc tanımadıgı bırıne bıle bırseyler ısmarlayabılır esımın aılesı ıcın yaptıgım herseyı esımın hatırına yaptım dusunuyorum da
senınde aılen bırgun sunu bana ısmarlamadı yapmadı demedım

ne oldu da boyle cumle kurdu cok enteresan

Demez olurmuyum dedim tabiki guya mangalda kül birakmayacak ya sen bilirsin diyor gitsem 2gun duramaz kapimda yatar. Cocugum oldugu icin bu goz dagini veremiyorum

Eşiniz de bunu bilip tepenize cikiyor demek ki. Eşinizin ailesi mukemmel mi siz de bulun bir bahane dar edin kendisine en azindan.

Eşim benim aileme boyle bir nedenden küsse, ben eşimin butun sulalesine küsecek şey bulurum. Boyle de evlilik yurumez.

Eskiden utanırdı simdi olayi cok farkli yerlere cekiyor. Ablamla kardesim evlendi aileye yeni birileri katildi diye bi kiskancligi var encok kendisi sevilsin istiyor digerlerine kiymet verilmesin istiyor
Hem ayranım dökülmesin,
Ben burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyor
Hem de birtakım nahoş olaylar yaşanmasın.

Ordakiler aileni hicbiyere goturmuyolar ancak kendileroni goturtturuyorlar diuor derdi bu. Halbuki bizimkiler biz ne zaman gitsek onu iyi agirlarlar

bu konusmaları ne zaman yaptı babanız gelmek ıstedıgı ıcın mı soyledı tum o cumlelerı?

Ordakiler aileni hicbiyere goturmuyolar ancak kendileroni goturtturuyorlar diuor derdi bu. Halbuki bizimkiler biz ne zaman gitsek onu iyi agirlarlar
ayyy saka gıbı kucuk hesaplar yapmıs
demek kı esınız gosterıs ıcın yapıyormus

Bu sekilde hic biyere varamam cunku hep seviyeyi biraz daha indiriyor is hakaret boyutuna geliyor sonra aramiz biraz duzelince benim onlar hakkinda dediklerimi hatirlatip duruyor susmuyor hiç tartisma yeniden basliyor

e durum boyleyse esınıze zaten babamı ara demeyın hıc
karsılıklı beklentıler farklı ve ortada sıkıntılı hisler var
bır araya gelmemelerı en dogrusu olur

Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
Babanız annenizle evlendi diye her cuma dedenizi mi arıyor
Adam niye sizle evlendi diye her cuma babanızı arayacak, sınıf yoklaması gibi
Kocanız bunlardan bıkıp ilk fırsatta ipleri kopardıysa çok haklı

Eşiniz ailenize araba bulmuş, almalarına vesile olmuş gibi değil de sanki arabayı satın alıp ailenize hibe etmiş gibi saçmasapan bir tribe girmiş Çocuk gibi buna küsülür mü?

Tam da bunu yazmaya girmiştim sanki aracı olmamışta araba almış mübarek.

Demekki eskaza büyük bir iyilik yapsa ölene kadar ayaklarına kapanilsin bekleyecek.

Ana babamiza yaptığımız her iyilik için teşekkür mü bekliyoruz ? Eden de sağolsun,etmeyen de.

Bunun için küsüp iletişimi kesmek,tam bir zevzeklik kusura bakmayın.

bu konusmaları ne zaman yaptı babanız gelmek ıstedıgı ıcın mı soyledı tum o cumlelerı?
Hep dilinde bu cumleler ne zaman ara desem soyluyor onlar kocan bizi aramazsa biz oraya gelmeyiz bizimle konusmayan birinin evine nasil gelelim diyorlar esimde bunu biliyor zaten gelmelerini istemiyor ondan surduruyor bunu

Sorun bu degil aslinda araya mesafe koymaya baslafi diye rahatsiz oldu bizimkiler. Aralari superken 1ay aramazsa sorun yapmiyolardi

e durum boyleyse esınıze zaten babamı ara demeyın hıc
karsılıklı beklentıler farklı ve ortada sıkıntılı hisler var
bır araya gelmemelerı en dogrusu olur
Esim aslinda kardesime küstü en cok bizimkilerde onu savundular diye yediremiyor

I ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.

Eşim beni ailemi ara diye darlasa büyük olay çıkartırım çünkü ben ona hiç karışmıyorum. Ailemi incitecek bir davranışta bulunursa misliyle karşılık alır. Onun ailesinin ne suçu var demem aileme hissettirdiği gibi hissettiririm.
Sizde eşinizi bunaltmayın ara diye eğer o size bunu yapmıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…