- 19 Mayıs 2020
- 47.356
- 212.732
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
E görüşmeyin siz de? Yapmayacağınızı bildiği için rahat sallıyor. Bir sürpriz yapın, ailesine anlatın, siz de onun ailesi ile görüşmeyin.Ailesine bu durumu anlatmakla tehdit ediyorum sende benimkileri arama gorusme bende seninkilerle diyor. Aslinda bireysel olarak bi sorunumuz yok ara hal hatir sor diye israrci oldugum icin inat yapıyor
Eşime teşekkür bile olsa karşılık bekleyerek yaptığı şeyin nazarımda hiçbir değeri olmadığını söylerim12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Evet cok simartmisiz onu diyor gercektende oyle. Sen bu iste iyisin diye diye pohpohladilar bunu kendi agziyla soyledi. Yani onune gelen sinirini bana bosaltiyorKimse kimseyi sevmek zorunda değil
Ama saygı duymak
Eşiniz bahaneler arıyor resmen gorusmemek icin.
Bu konuda gram taviz vermeyin!
Eminim babanızın içinden gelmemiştir teşekkür etmek . Vardır bir bildiği diye düşünüyorum.
Ki belli zaten eşinizin egosundan
bunu ne oldu da soyledıBen burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyor
Evet iste esimin hakli yani yok hani kendi kendine kirilip nazikce bi kenarda bekleseydi olay farkli olurdu ama isleri abartti bayaayy bu cok sımarıkca
tovbe tovbe nereden tutsak elımızde kalıyor
Demez olurmuyum dedim tabiki guya mangalda kül birakmayacak ya sen bilirsin diyor gitsem 2gun duramaz kapimda yatar. Cocugum oldugu icin bu goz dagini veremiyorum
Hem ayranım dökülmesin,Eskiden utanırdı simdi olayi cok farkli yerlere cekiyor. Ablamla kardesim evlendi aileye yeni birileri katildi diye bi kiskancligi var encok kendisi sevilsin istiyor digerlerine kiymet verilmesin istiyor
Hem de birtakım nahoş olaylar yaşanmasın.Ben burda onlari cok guzel agirladim hep ama ordakiler ellerini ceplerine atmiyorlar alemin enayisi benmiyim diye dusunuyor
Ordakiler aileni hicbiyere goturmuyolar ancak kendileroni goturtturuyorlar diuor derdi bu. Halbuki bizimkiler biz ne zaman gitsek onu iyi agirlarlarbunu ne oldu da soyledı
ınsan hıc tanımadıgı bırıne bıle bırseyler ısmarlayabılır esımın aılesı ıcın yaptıgım herseyı esımın hatırına yaptım dusunuyorum da
senınde aılen bırgun sunu bana ısmarlamadı yapmadı demedım
ne oldu da boyle cumle kurdu cok enteresan
ayyy saka gıbı kucuk hesaplar yapmısOrdakiler aileni hicbiyere goturmuyolar ancak kendileroni goturtturuyorlar diuor derdi bu. Halbuki bizimkiler biz ne zaman gitsek onu iyi agirlarlar
Bu sekilde hic biyere varamam cunku hep seviyeyi biraz daha indiriyor is hakaret boyutuna geliyor sonra aramiz biraz duzelince benim onlar hakkinda dediklerimi hatirlatip duruyor susmuyor hiç tartisma yeniden basliyorEşiniz de bunu bilip tepenize cikiyor demek ki. Eşinizin ailesi mukemmel mi siz de bulun bir bahane dar edin kendisine en azindan.
Eşim benim aileme boyle bir nedenden küsse, ben eşimin butun sulalesine küsecek şey bulurum. Boyle de evlilik yurumez.
Babanız annenizle evlendi diye her cuma dedenizi mi arıyorBu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
Eşiniz ailenize araba bulmuş, almalarına vesile olmuş gibi değil de sanki arabayı satın alıp ailenize hibe etmiş gibi saçmasapan bir tribe girmişÇocuk gibi buna küsülür mü?
Hep dilinde bu cumleler ne zaman ara desem soyluyor onlar kocan bizi aramazsa biz oraya gelmeyiz bizimle konusmayan birinin evine nasil gelelim diyorlar esimde bunu biliyor zaten gelmelerini istemiyor ondan surduruyor bunubu konusmaları ne zaman yaptı babanız gelmek ıstedıgı ıcın mı soyledı tum o cumlelerı?
Sorun bu degil aslinda araya mesafe koymaya baslafi diye rahatsiz oldu bizimkiler. Aralari superken 1ay aramazsa sorun yapmiyolardiBabanız annenizle evlendi diye her cuma dedenizi mi arıyor
Adam niye sizle evlendi diye her cuma babanızı arayacak, sınıf yoklaması gibi
Kocanız bunlardan bıkıp ilk fırsatta ipleri kopardıysa çok haklı
Esim aslinda kardesime küstü en cok bizimkilerde onu savundular diye yediremiyore durum boyleyse esınıze zaten babamı ara demeyın hıc
karsılıklı beklentıler farklı ve ortada sıkıntılı hisler var
bır araya gelmemelerı en dogrusu olur
I ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.Babanız annenizle evlendi diye her cuma dedenizi mi arıyor
Adam niye sizle evlendi diye her cuma babanızı arayacak, sınıf yoklaması gibi
Kocanız bunlardan bıkıp ilk fırsatta ipleri kopardıysa çok haklı
Kardesim banada izah etti sonrada aramaya firsatim olmadi dedi ama oda inat etmis engelledi beni bende onunla konusmam diyeEsim aslinda kardesime küstü en cok bizimkilerde onu savundular diye yediremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?