- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.032
- 348
- 39
- Konu Sahibi Papatya010
-
Anneniz size dikte edecek siz eşinize, diyelim eşiniz aradı ne kıymeti olacakBen zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
Sorun bu degil aslinda araya mesafe koymaya baslafi diye rahatsiz oldu bizimkiler. Aralari superken 1ay aramazsa sorun yapmiyolardi
valla esınız gorusmemek ıcın zıbılyon tane bahane uydurmusEsim aslinda kardesime küstü en cok bizimkilerde onu savundular diye yediremiyor
ben olsam sımdıye kadar babama , baba ne cok kafaya taktın aramıyorsa aramasın zorla araması daha mı ıyı kapat konuyu derdım esıme bunu soylemezdım bıle...Anneniz size dikte edecek siz eşinize, diyelim eşiniz aradı ne kıymeti olacak
Anneniz kocanıza ne yapacağını söyleme hakkını nerden buluyor
Siz de kesip atamıyorsunuz iki tarafa da uzatmaları için fırsat sunuyorsunuz
Evet saygisizlik yapmaya hakkı yok bende bunu kendisine anlatmaya calisiyorum beni birazda kotu bilsinler iyi bildilerde noldu bak diyor birde ben icine dustugum durumdan nasil kurtulcam diye buraya konu actim fikrinizi istedim esime hakaret edin diye degilI ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.
Tesekkur ederim fikriniz icin. Imdat dedim burayavalla esınız gorusmemek ıcın zıbılyon tane bahane uydurmus
aılenızde gorusmek ıcın ve esınızın ısrarla araması ıcın asırı baskıcı
ben sızın yerınızde olsam ımdat derdım
esınıze aılemı ara demeyın
aılenıze benı bunaltmayın dersınız
bence gorusmesınler bosuna huzursuzluk ne gerek var
sızde aılesının yaptıgı yanlısları altdan almak zorunda degılsınız ... sız cok altdan alıyorsanız esımde benım gıbı olsun dıye beklentı ıcıne gırersınız , herkes kendı yaptıgından sorumlu bırde kısısel olarak sınırları korumak onemlı, aılem esım hakkında konusamaz esımde aılem hakkında kucuk hesaplar yapamaz
bu sınırları koruyun derım. en cok sızın basınız agrır arada kalan en cok sıkıntıyı ceker o yuzden ıkı tarafada tavız vermeyın
aılenızde cok ınat ama kusura bakmayında... orası kocanızın evı degıl ıkınızın evı.Hep dilinde bu cumleler ne zaman ara desem soyluyor onlar kocan bizi aramazsa biz oraya gelmeyiz bizimle konusmayan birinin evine nasil gelelim diyorlar esimde bunu biliyor zaten gelmelerini istemiyor ondan surduruyor bunu
Ailesinin bi suçu yok iste bende oyle yapsam bu hosuna gider bana saygisizlik dozunu artirirEşim beni ailemi ara diye darlasa büyük olay çıkartırım çünkü ben ona hiç karışmıyorum. Ailemi incitecek bir davranışta bulunursa misliyle karşılık alır. Onun ailesinin ne suçu var demem aileme hissettirdiği gibi hissettiririm.
Sizde eşinizi bunaltmayın ara diye eğer o size bunu yapmıyorsa.
ıste benımde tuhafıma gıden herkesın bu kadar bencıl olmasıTesekkur ederim fikriniz icin. Imdat dedim burayayarın yine bir ugraş beni bekliyor gercekten icim bunaliyor bu konuda bana hesap sorduklarinda nerdeyse psikolojik destek alma asamasina geldim iki tarafta canım cigerim iyi gecinsinler istiyorum bi anda bozuldu hersey
Hep bahane bunlar. Eşinizin ailesi öyle herşeye her saniye teşekkür eden insanlar mi?12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Kocanız küsecek yer arıyormuş bahanesi olmuş.Aynen benimde mantigim almiyor nasil davranirsam davranayim iki tarafada net ifade edemiyorum
Onun ailesi gelemiyor zaten seneler once geldiler 1sene boyunca bizimle kaldilar hastalik bahanesine. Ben o donem cok yiprandim birdahada gelemediler cocuk dogdu falan zahmet vermek istemediler. Ama esimin bizimkilerle arasi cok iyiydi bu son sacmalikta boyle olduaılenızde cok ınat ama kusura bakmayında... orası kocanızın evı degıl ıkınızın evı.
ılla da benı arasın cagırsın dıye dıretmesı benı bıle soguttu aramıcam be dıyesım geldı
buyukler gelıp 2 gun kalıp bırsey olmamıs gıbı davransa esınız kovacak degıl ya
2 gun ıcın surat da asarsa onun ayıbı olur
ıllakı goruseceksınız aılenızle
sızın aılenız gelemezse onun aılesı de gelemez o zaman madem oyle esınıze bunu dersınız kendı bılır
Evet evet yuzlerine asla boyle davranamaz hemen gevsiyor. Babam zaman kalirsa gelicem dedi bence gelir de ama yine konuyu açar bana yok piyasada aramadi beni diyeBabanız aradaki gerginliği anlamış olmalı ki eşinizdende telefon bekliyor. Bir araya geldiklerinde çözülecek belkide durum. Siz eşinizi ikna edemiyorsanız babanızı ikna edin gelmesi konusunda.
Siz içine düştüğünüz durumdan kurtulamazsınız. Ne eşinizin üzerinde hakimiyetiniz ne de gözünde değeriniz var.Evet saygisizlik yapmaya hakkı yok bende bunu kendisine anlatmaya calisiyorum beni birazda kotu bilsinler iyi bildilerde noldu bak diyor birde ben icine dustugum durumdan nasil kurtulcam diye buraya konu actim fikrinizi istedim esime hakaret edin diye degil
bu zamana kadar ıyı olan , bırseyden nasıl bu yere gelınebılır ya cok ılgınc... hanı ust uste gelır adam artık yeter der anlarım daOnun ailesi gelemiyor zaten seneler once geldiler 1sene boyunca bizimle kaldilar hastalik bahanesine. Ben o donem cok yiprandim birdahada gelemediler cocuk dogdu falan zahmet vermek istemediler. Ama esimin bizimkilerle arasi cok iyiydi bu son sacmalikta boyle oldu
Ya çok tatlısınızıste benımde tuhafıma gıden herkesın bu kadar bencıl olması
herkes kısısel sorunuunu sıze kusarak rahatlıyor stres topu yapıyorlar sızı ozellıkle arada bırakıyorlar, ıkı tarafda yapıyor bunu al bırını vur otekıne durumu
benım babam olsa esımı oglu gıbı gordugu ıcın hayırdır oglum bılmeden yanlısım mı oldu dıye arardı, tesekkur bıle etmedın kırıldım dese esım, kusura bakma dusunememısım tesekkur ederım derdı, bırdaha bırsey ıstemezdı ama kotu de olmaz ınatlasmazdı ılla da benı arayacak da demezdı
annem zaten benı masa olarak kullanamaz asla , sıze nasıl rahat konusabılıyorlar bırı bır kolunuzdan dıgerı dıger kolunuzdan cekıstırıyor
evı ıkı tarafada bırakın ne hallerı varsa gorsunler cıkın bıze gelın agırlayalım sızı
Anlamadım ben galiba adam karısının babasıyla anasıyla kardeşiyle görüşmeme kararı almış, sebep şu yada bu, sonuçta görüşmek zorunda değil dimi, kadının anasıda sürekli adama haber yolluyormuş arasında arasın diye, adamın saygısızlığı nedir?I ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.
Teşekkür etmeyen aile değil mi ?bır tesekkur etmeyı bıle bılmeyen adamın davet ıncelıgını beklemesı de ayrıca acayıp kusura bakmayın
Tesekkur ederim icimi actiniz. Diyorum ya ikili iliskimizde bir sorun yok en saygi duydugu bir lafini ikiletmedigi insanlarin dedigini bile sirf dediler diye yapmaz inadi inat cok kotu bir huySiz içine düştüğünüz durumdan kurtulamazsınız. Ne eşinizin üzerinde hakimiyetiniz ne de gözünde değeriniz var.
Sizce bu durumda haklı mı eşiniz?Evet evet yuzlerine asla boyle davranamaz hemen gevsiyor. Babam zaman kalirsa gelicem dedi bence gelir de ama yine konuyu açar bana yok piyasada aramadi beni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?