eşim ailemle konuşmuyor çok yoruldum artık çoooookkk :((

kediii1506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
347
90
98
Kızlar iyi akşamlar. Derdim çok büyük ve bi çare bulamıyorum. Ne yapcam bilmiyorum. 2,5 yıllık evliyim. Eşimle annem 1,5 yıldır konuşmuyor. Bu durum beni öyle üzüyor ki anlatamam. Sanki sürekli yüreğimin üzerinde bir taşla geziyorum. Annem de eşim de öyle inatçı ki ikisi de benim hatırımı sayıp bi türlü birbirini aramıyorlar. Eşimle konuştum ağladım ettim kendimi anlatmaya çalıştım ama yok asla yok. Annemle konuştum o da inat ediyor işte. Beni düşünmüyor ikisi de. Ailem bizden baya uzakta oturuyor. Onları birkaç günlüğüne ziyarete gittim. Annemin babamın yüzüne bakarken hep bunlar geliyo aklıma ve bi türlü mutlu olamıyorum. Şu an iş için bir haftalığına başka bi şehirdeyim. Aklım sürekli bu mevzuda. Bu durumun artık çözülmesini istiyorum ama nasıl? Tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. Konumun ayrıntıları burda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/ Dilerseniz okuyabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

Konuşmasınlar

Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki

Zaten uzaklarmış siz arayın konuşun hani altlı üstlü olur da yüz yüze bakıyor konuşmuyor deseniz neyse

Eşim annem ile küs değil en son geçen Ramazan bayramın da onlara gittiğimizde konuştu Annemle ne gerek var ne konuşsun yani annem ve eşim telefonda

Ortak nokta benim ben de ikisi ile de konuşuyorum birbirlerinden haber veriyorum oldu bitti

Eşiniz haklı. Eski konunuzda da anneniz hoşçakal demeden giderek çok ayıp etmiş.

Her şeyi zamana bırak arkadaşım. Kendini üzme . Annen üzgünüm ama zor idare edilir bir kadın. Eşin anneni senin idare ettiğin gibi idare edemez ki. Zamanla düzelir yoluna girer..

Arkadaşım tarif ettiğin gibi bi durum değil benimkisi. Birbirlerine küs bizimkiler. Eşim 1,5 yıldır kandil bayram hiçbi zaman ailemle konuşmadı aramadı sormadı ellerini öpmeye gitmedi. Beni gönderdi annemlerin oturduğu mahalleye kadar götürüp bıraktı beni ama kendisi gelmedi işte. Ben çok üzülüyorum çok takıyorum bu konuya. Bu sebepten dolayı mutlu olamıyorum hayatımda. Eşim de bu konuda bana karşı çok duyarsız. Ne olursa olsun asla ilk adımı ben atmam diyo. Annem de öyle. Arada yıpranan ben oluyorum.

Her şeyi zamana bırak arkadaşım. Kendini üzme . Annen üzgünüm ama zor idare edilir bir kadın. Eşin anneni senin idare ettiğin gibi idare edemez ki. Zamanla düzelir yoluna girer..
Canım 1,5 yıldır zamana bıraktım değişen hiçbi şey olmadı. Aileme yalnız gitmek çok gücüme gidiyor. Evet annem zor bi kadın. Ama eşimin benim hatrıma onu idare etmesi gerekmez miydi? Küçüklüğünü bilip kandilde bayramda ellerini öpmeye gitmesi gerekmez miydi? Ben eşimin ailesiyle iyi anlaşıyorum ama artık öyle bıktım ki bu durumdan onlarla da konuşmak içimden gelmiyor. Eşim benim ailemle görüşmüyorsa ben de onun ailesiyle görüşmemeliyim diye düşünüyorum. Şu an çıkmazdayım.

Zor bir durum ama olmuyosa zorlama zira zorladıkca kı.ç.ı kalkar kocanın. Bide iyiki yakın oturmuyrlar. Evde karşılaşma durumları falan olmuyor.

Zor bir durum ama olmuyosa zorlama zira zorladıkca kı.ç.ı kalkar kocanın. Bide iyiki yakın oturmuyrlar. Evde karşılaşma durumları falan olmuyor.
Eşim benim ailemle görüşmüyor diye ben de onun ailesiyle görüşmeyi kesmeli miyim ki acaba? Eşim de benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum. İlk Zamanlar denedim işe yaramadı sonra vazgeçtim ama bu sefer tekrar deneyip sonuna kadar gitmeli miyim?

Belli ki eşiniz de inatçı . Durumunuza cidden üzüldüm anlayabiliyorum sizi. Ne yapardım hiç bilmiyorum. Siz yine de eşinizin ailesiyle sorun yaşamayın. Büyüklük sizde kalsın. Ve üzülerek söylüyorum , eşiniz ve anneniz barışmış olsa bile sonrasında yine pürüz çıkacaktır. İlişkileri böyle devam edebilir.

İyi fikir ama şöyle ki size karşı bi hataları varsa olabilir. Gerçi bu adamlar her türlü üste çıkar. Özel değilse konu ne?

Ama ikisi de seni hic umursamiyor, sen onlar birbirine iyi degil diye kendini yipratiyorsun. Birak bencil insanlar icin oz canini bu kadar darlamayi.
Sonucta senin yaptigin bir kotuluk, hata yokki. Ne halt yerse yesin ikisi de, caninizdan mi kiymetli. Azicik bosvermeyi ogrenin su hayatta, herseyi kontrol etmeye calismayin.

Haklısınız sanırım. Farklı şehirlerde yaşadığımız için sadece bayramda kandilde konuşsalar bile çok mutlu eder bu beni. Can ciğer olmasalar da olur yani. Ailem benim için çok kıymetli. Eşimle böyle sorun yaşayınca onların üzülmeleri bile beni çok üzüyor.

Ailem benim için çok kıymetli. Beni büyütmüşler okutmuşlar bu yaşıma getirmişler. Eşimin onlara böyle davranması canımı sıkıyor. Ben onun ailesiyle iyiyken onun benim ailemle konuşmaması haksızlık gibi geliyor artık bana

Ben de olsam üzülürdüm
Sonuçta ben eşimin ailesine nasil davraniyorsam o da benim aileme karsi öyle olmali. Benim kocamsa Annemin de damadidir. Arada artik bi bağ oluşuyor.
Ben de anneyim ilerde damadim gelinim ile iyi olmak isterim.
Ama sizin iki taraf da bunun için caba göstermemiş. Eşini ve çocuğunu düşünen kişi onun eşine ve annesine iyi davranmalidir. Sizin sorun cikaran onlar yani annen baban takmiyorsa yapacak birşey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…