- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi kediii1506
-
Insan sadece kendini bilirmis,sende Sağol :)Sen eşinle bir olduktan sonra iki aile birbiriyle konuşmasa da olur sanki diye düşünüyorum. Benimkisi çok daha kötü bir durum emin ol. Allah senin de yardımcın olsun inşallah canım.
Kızlar iyi akşamlar. Derdim çok büyük ve bi çare bulamıyorum. Ne yapcam bilmiyorum. 2,5 yıllık evliyim. Eşimle annem 1,5 yıldır konuşmuyor. Bu durum beni öyle üzüyor ki anlatamam. Sanki sürekli yüreğimin üzerinde bir taşla geziyorum. Annem de eşim de öyle inatçı ki ikisi de benim hatırımı sayıp bi türlü birbirini aramıyorlar. Eşimle konuştum ağladım ettim kendimi anlatmaya çalıştım ama yok asla yok. Annemle konuştum o da inat ediyor işte. Beni düşünmüyor ikisi de. Ailem bizden baya uzakta oturuyor. Onları birkaç günlüğüne ziyarete gittim. Annemin babamın yüzüne bakarken hep bunlar geliyo aklıma ve bi türlü mutlu olamıyorum. Şu an iş için bir haftalığına başka bi şehirdeyim. Aklım sürekli bu mevzuda. Bu durumun artık çözülmesini istiyorum ama nasıl? Tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. Konumun ayrıntıları burda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/ Dilerseniz okuyabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Eşim 1,5 yıldır kandil bayram hiçbi zaman ailemle konuşmadı aramadı sormadı ellerini öpmeye gitmedi. Eşim de bu konuda bana karşı çok duyarsız. Ne olursa olsun asla ilk adımı ben atmam diyo. Annem de öyle. Arada yıpranan ben oluyorum.
Aileme yalnız gitmek çok gücüme gidiyor. Evet annem zor bi kadın. Ama eşimin benim hatrıma onu idare etmesi gerekmez miydi? Küçüklüğünü bilip kandilde bayramda ellerini öpmeye gitmesi gerekmez miydi? Ben eşimin ailesiyle iyi anlaşıyorum ama artık öyle bıktım ki bu durumdan onlarla da konuşmak içimden gelmiyor. Eşim benim ailemle görüşmüyorsa ben de onun ailesiyle görüşmemeliyim diye düşünüyorum. Şu an çıkmazdayım.
Arkadaşım tarif ettiğin gibi bi durum değil benimkisi. Birbirlerine küs bizimkiler. Eşim 1,5 yıldır kandil bayram hiçbi zaman ailemle konuşmadı aramadı sormadı ellerini öpmeye gitmedi. Beni gönderdi annemlerin oturduğu mahalleye kadar götürüp bıraktı beni ama kendisi gelmedi işte. Ben çok üzülüyorum çok takıyorum bu konuya. Bu sebepten dolayı mutlu olamıyorum hayatımda. Eşim de bu konuda bana karşı çok duyarsız. Ne olursa olsun asla ilk adımı ben atmam diyo. Annem de öyle. Arada yıpranan ben oluyorum.
Nasıl düzeldi pekiSeni benden iyi kimse anlayamaz.
Çünkü yaşadıklarının aynısını yaşadım. Eşim ailemle 2 sene küs kaldı. Annem evime gelemedi bayramlarda yalnız gittim. Dugunlerde yalnız gittim bu okadar kötü biseyki. Dul kadın gibi her yerde yalnız bulunurdum. Bende senin gibi eşimin ailesine karşı sogudum onlara uzak davranayim eşim beni anlasın dedim. Ama bunu kendime yakistiramadim.
Kızlar iyi akşamlar. Derdim çok büyük ve bi çare bulamıyorum. Ne yapcam bilmiyorum. 2,5 yıllık evliyim. Eşimle annem 1,5 yıldır konuşmuyor. Bu durum beni öyle üzüyor ki anlatamam. Sanki sürekli yüreğimin üzerinde bir taşla geziyorum. Annem de eşim de öyle inatçı ki ikisi de benim hatırımı sayıp bi türlü birbirini aramıyorlar. Eşimle konuştum ağladım ettim kendimi anlatmaya çalıştım ama yok asla yok. Annemle konuştum o da inat ediyor işte. Beni düşünmüyor ikisi de. Ailem bizden baya uzakta oturuyor. Onları birkaç günlüğüne ziyarete gittim. Annemin babamın yüzüne bakarken hep bunlar geliyo aklıma ve bi türlü mutlu olamıyorum. Şu an iş için bir haftalığına başka bi şehirdeyim. Aklım sürekli bu mevzuda. Bu durumun artık çözülmesini istiyorum ama nasıl? Tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. Konumun ayrıntıları burda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/ Dilerseniz okuyabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?