- 28 Nisan 2016
- 197
- 239
- 18
- 30
- Konu Sahibi kediii1506
-
yanlış düşünüyorsun.bu şekilde evliliğine zarar verirsin.ailene yalnız gitmek neden gücüne gidiyor laf söz olur diye mi,anlamadım.ailen senin ailen eşin onlara karşı incindiyse bunu tolere edemeyebilir.ne güzel seni mahallene kadar götürüyormuş.inan yok yere büyütüyorsun.durduk yerde eşinin ailesi ile aranı bozacaksın olayı büyütme.eşin ve annen mecburen özel günlerde filan yüz yüze gelir yavaş yavaş diyaloga başlarlar.bir ömür sürecek değil yaCanım 1,5 yıldır zamana bıraktım değişen hiçbi şey olmadı. Aileme yalnız gitmek çok gücüme gidiyor. Evet annem zor bi kadın. Ama eşimin benim hatrıma onu idare etmesi gerekmez miydi? Küçüklüğünü bilip kandilde bayramda ellerini öpmeye gitmesi gerekmez miydi? Ben eşimin ailesiyle iyi anlaşıyorum ama artık öyle bıktım ki bu durumdan onlarla da konuşmak içimden gelmiyor. Eşim benim ailemle görüşmüyorsa ben de onun ailesiyle görüşmemeliyim diye düşünüyorum. Şu an çıkmazdayım.
Annem de babam da üzülüyor aslında ama eşime karşı adım atmayı kendilerine yediremiyorlar biz büyüğüz o bizi aramalı diyorlar. İki tarafın da adım atmaya niyeti yok. İkisini de ikna edemiyorum bu konuda maalesefBen de olsam üzülürdüm
Sonuçta ben eşimin ailesine nasil davraniyorsam o da benim aileme karsi öyle olmali. Benim kocamsa Annemin de damadidir. Arada artik bi bağ oluşuyor.
Ben de anneyim ilerde damadim gelinim ile iyi olmak isterim.
Ama sizin iki taraf da bunun için caba göstermemiş. Eşini ve çocuğunu düşünen kişi onun eşine ve annesine iyi davranmalidir. Sizin sorun cikaran onlar yani annen baban takmiyorsa yapacak birşey yok gibi.
Sağol canım benim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eşim benim hatrım için gelip en azından annemlerin elini öpmesi gerekirdi ama yapmadıAnneniz haksız baştan sona .
Ama ben eşinizin de bazı konularda haksız olduğunu düşünüyorum çünkü ne olursa olsun kandilde bayramda en azından sizin hatiriniz için aramasi gerekirdi bence .
Araya daha da çok soğukluk girmiş .
Tabi arada kalan da siz olmuşsunuz .
Umarım düzelir böyle zor sizin için .
Birisi sevdiğiniz birisi de sizi büyüten kadın.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşaallah .
Kızlar iyi akşamlar. Derdim çok büyük ve bi çare bulamıyorum. Ne yapcam bilmiyorum. 2,5 yıllık evliyim. Eşimle annem 1,5 yıldır konuşmuyor. Bu durum beni öyle üzüyor ki anlatamam. Sanki sürekli yüreğimin üzerinde bir taşla geziyorum. Annem de eşim de öyle inatçı ki ikisi de benim hatırımı sayıp bi türlü birbirini aramıyorlar. Eşimle konuştum ağladım ettim kendimi anlatmaya çalıştım ama yok asla yok. Annemle konuştum o da inat ediyor işte. Beni düşünmüyor ikisi de. Ailem bizden baya uzakta oturuyor. Onları birkaç günlüğüne ziyarete gittim. Annemin babamın yüzüne bakarken hep bunlar geliyo aklıma ve bi türlü mutlu olamıyorum. Şu an iş için bir haftalığına başka bi şehirdeyim. Aklım sürekli bu mevzuda. Bu durumun artık çözülmesini istiyorum ama nasıl? Tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. Konumun ayrıntıları burda. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/ Dilerseniz okuyabilirsiniz. Vakit ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
sen üsteledikçe olacak iş değil buAileme bayramda gelmemesi beni tek başıma göndermesi çok gücüme gidiyor ama canım yaa. Seneye kardeşimin düğünü olcak. Böyle giderse ona da gelmicek maalesef
benim de aynen böyleArkadaşım tarif ettiğin gibi bi durum değil benimkisi. Birbirlerine küs bizimkiler. Eşim 1,5 yıldır kandil bayram hiçbi zaman ailemle konuşmadı aramadı sormadı ellerini öpmeye gitmedi. Beni gönderdi annemlerin oturduğu mahalleye kadar götürüp bıraktı beni ama kendisi gelmedi işte. Ben çok üzülüyorum çok takıyorum bu konuya. Bu sebepten dolayı mutlu olamıyorum hayatımda. Eşim de bu konuda bana karşı çok duyarsız. Ne olursa olsun asla ilk adımı ben atmam diyo. Annem de öyle. Arada yıpranan ben oluyorum.
Esinle ve esinin ailesiyle arani bozma derim.. Annen zor bi karakter belli ki, eski konuyu okudum da, sonucta elin oglu bi yerde icerdeki, seni oyle zorda birakmamali.. Hani esin buyuk saygisizlik yapmis olsa, ailen mazlum ezilmis olsa filan, yanlarina gittiğinde yuzlerine bakip uzulmeni anlarim ama annen de suclu yani..Canım 1,5 yıldır zamana bıraktım değişen hiçbi şey olmadı. Aileme yalnız gitmek çok gücüme gidiyor. Evet annem zor bi kadın. Ama eşimin benim hatrıma onu idare etmesi gerekmez miydi? Küçüklüğünü bilip kandilde bayramda ellerini öpmeye gitmesi gerekmez miydi? Ben eşimin ailesiyle iyi anlaşıyorum ama artık öyle bıktım ki bu durumdan onlarla da konuşmak içimden gelmiyor. Eşim benim ailemle görüşmüyorsa ben de onun ailesiyle görüşmemeliyim diye düşünüyorum. Şu an çıkmazdayım.
Sonra ne yaptınız peki nasıl barıştılar?Seni benden iyi kimse anlayamaz.
Çünkü yaşadıklarının aynısını yaşadım. Eşim ailemle 2 sene küs kaldı. Annem evime gelemedi bayramlarda yalnız gittim. Dugunlerde yalnız gittim bu okadar kötü biseyki. Dul kadın gibi her yerde yalnız bulunurdum. Bende senin gibi eşimin ailesine karşı sogudum onlara uzak davranayim eşim beni anlasın dedim. Ama bunu kendime yakistiramadim.
Annem babam eşimin gelmediğini görünce çok üzülüyorlar aslında belli etmiyorlar ama ben anlıyorum. Onların üzülmesine de kıyamıyorum ben işte. Bir çare bulmaya çalışıyorum ama yok sanki bulamıyorum. Yüz yüze gelecekleri de hiçbir ortam yok ki. İnşallah bir an önce barışsınlar istiyorumyanlış düşünüyorsun.bu şekilde evliliğine zarar verirsin.ailene yalnız gitmek neden gücüne gidiyor laf söz olur diye mi,anlamadım.ailen senin ailen eşin onlara karşı incindiyse bunu tolere edemeyebilir.ne güzel seni mahallene kadar götürüyormuş.inan yok yere büyütüyorsun.durduk yerde eşinin ailesi ile aranı bozacaksın olayı büyütme.eşin ve annen mecburen özel günlerde filan yüz yüze gelir yavaş yavaş diyaloga başlarlar.bir ömür sürecek değil ya
Sen eşinle bir olduktan sonra iki aile birbiriyle konuşmasa da olur sanki diye düşünüyorum. Benimkisi çok daha kötü bir durum emin ol. Allah senin de yardımcın olsun inşallah canım.Benim eşimin ailesi ve kendi ailem tartıştı. 4 5 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne de huzurum var. Arada kalan ben ve eşim oluyor. Aynen senin gibi bende ağlıyorum. Yapacak bişey yok bir arkadaşın dediği gibi böyle olması daha hayırlıdır belki
Bence o oyle yaptı diye siz yapmayın kısasa kısas yapmayın. Size yakıştığı gibi davranmaya devam edin bence. Kazanan eninde sonunda siz olursunuzSağol canım benim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eşim benim hatrım için gelip en azından annemlerin elini öpmesi gerekirdi ama yapmadıBen de onun ailesine öyle mi davranmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?