- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi kediii1506
durumunuza cok uzuldum bende olsam uzulurdum.sizin anneniz esinizinde annesi sayilir.annenizin miras konusunda olan evin yari hakkini yani parasini size verecekmis ve kardesinize de yarisi kalacak bunda buyutulecek birsey yok.esinizinde anneniz evden cikarken bi zahmet yataktan hemen kalkip ne oluyor anne ne acelen var bi dur ben birakayim demesi gerekirdi.ben daha cok esinizde hata buldum.annenize karsi da hep esinizi ve kendinizi hakli gormenizle anneniz esinize karsi kin duymaya baslamis.ben bayramda bile esimle el ele aileme gidip elini opemiyeceksem napayim ben bu evliligi..anne baba nine dede cocuklarimiz bunlarin uzerinde hakkimizin oldugu ve haklarinin oldugu insanlardir.burda olmasi gereken kucuk olarak esinizin ailenize gitmesi ellerini opmesi..onumuzdeki ramazan bayrami bunu yapabilir.oncesinde oruca girdigimiz gunlerde ramazan ayimiz mubarek olsun diyebilir.inatlik ve kin insani yer bitirir gerek yok.birde esinize soyleyin.muslumanin muslumana 3 gunden fazla kus durmadi helal degildir..birde dogrusu herkes gelinine ve damadina bayilmiyorlar arada evlatlari oldugu icin hos tutmaya calisiyorlar.annenize de bunu soyleyin.oda fevri hareletlerden kacinsin.sizde ailenizle olan sorunlari niye elin adamina anlatirsiniz.daha tanimadan ailenizi doldurmussun adami.esimi 5yildir taniyorum gidipte bi kez ailemle olan sorunumu paylasmadim.insallah yakinda barisirlar herkeste hatasini anlar ve ayni hatalara dusmez..