- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bolca flörtün olursa bir süre sonra duyarsızlaşıyorsun sonra evlilik filan prof oluyorsun![]()
Karşılıklı olacak dimi.
Ailesi kalmaya geliyor aynı şehirdeyken. 3 aylık evliyim.
Herşeye karışamasinlar diye kendince ayar veriyor bence. Kilifida saygı sacma..Tekrar merhaba.
Bir konuda daha danışmak istiyorum. Eşim nişanlılık sürecimizden bu yana aileme karşı hep mesafeli olmak istiyor. “Damat sürekli gelip gitmez, saygılı olmak yeterli, sürekli arayıp sormak gerekmez, anne baban saygılı olduğumu biliyor.” Düşünceleri bunlar. Mesela hadi gidelim demeye çekiniyorum, çünkü bir erkek olarak naz yapıyor. Ağırlığı olsun istiyor. Ben bunu anne babama haksızlık olarak görüyorum. Evet yüz yüze saygılı ama annem hal hatır sormasını isterdi ve arkadaş gibi bir insan. Eşim bunu biliyor ama kültürlerinde damadın bir konumu var sanki ve bunu kaldırmak istemiyor. Ailesine kısasa kısas yapmak istemiyorum. Bu planlı hareketi beni üzüyor. Sizde durum nasıl? Çabalamalı mıyım? İstişarenize ihtiyacım var.
Overlok makinası ayağınıza gelmiş.tamam birbirimizin ailelerine mesafeli olalım o zaman deyin.özel günlerde bir araya gelelim daha fazlasına gerek yok o zaman deyin.valla büyük fırsat.bence endişelenmeyin de ,eşiniz hiç endiseleniyor muBen samimiyetten zarar görüyorum. Eşim direkt gard alıyor. Ben yaşayıp öğreniyorum.
Kendince öyle düşünüyor tabi ama iş kendi ailesine gelince de aynı şeyi yapabilecek miHerşeye karışamasinlar diye kendince ayar veriyor bence. Kilifida saygı sacma..
Evet. Kayınvalidemin kendisi evlendim ve 3 ay ailemi aramadı. Sonra ben soğuk durunca, bana konuşma gereği duydu. Düğün günü anneme alınmış... :) annem çok ilgilenmemiş diye. Annesinin düşüncesine bakın, eşimin örneği olması gereken insan fesat düşünen biri.
Teşekkür ederim fikirleriniz için. Ailem evliliğime saygılı, annem eşim gelmeden bizden gider mesela gelince işten yorgun olacak vs diye. Ama kv ve kp bende 2 kez kaldı 2 gün boyunca. Ve eşime haber veriyor geleceğiz diye bana haber vermiyor. Emri vaki.Aileni niye arasin? Ya bu örf adet, senin annen benim babam olayini birakin. Siz ikiniz evlendiniz çünkü beraber bir hayat kurmak istiyorsunuz diye. Aileleriniz birbiri ile geçinmek zorunda degil. Yeter ki siz geçinin.
Bunu dert ediyorsun, ama kv'de ayni sehirde olmasina ragmen, senin evinde kaliyor. Asil sorun burda. Iki yüzlülük var olayda. Bundan dolayi mesafe daima iyidir. Cünkü oyunun kurallari belli oluyor. Yoksa mesela sen "benim annemi aramadilar" diye baslarsan, kv'de baska bir "adetten" baslar ve senin evinde kalir.
Iki tarafada mesafe olmak zorunda. Annende hal hatir sorulsun istememeli. Yeter ki kizim mutlu olsun demeli. Senin esin, onun yeni arkadasi degil. Sadece senin esin. Yeter ki atiyorum hastalikta geçmis olsun dilenmeli, özel günlerde aranmali/yanina gidilmeli o kadar. Bunuda sen annene izah edeceksin. Esin sevmiyor yapmak istemiyor demek ki, hakkida. Tersi olsa, sevmedigin halde, kv'deye gitmeye, hal hatir sormaya ne derdin?
Tek sorun esin iki tarafa ayni muameleyi reva görmüyor. Bunuda sen ona anlatacaksin. "Evet bencede aileleri fazla dahil etmeyelim evliligimize" diyeceksin. Annesi bir daha kalmaya çalisirsada "ben dogru bulmuyor, neticede ayni sehirdeyiz, herkes kendi evine, kendi yatagina girmeli. Sonuçta beraber karar verdik ailelere karsi mesafeli olacagimiza" diyeceksin.
Aman aramasın dünürlerin okadar samimi olmasına gerek yok bence. Hem dügün günü onun için trip atılmaz, kadın kız vermiş kolay mı. Eş aileside bize küserken otomatikman anneme babama küsüyordu, annemde hiç pofpoflayamaz :) bosverinEvet. Kayınvalidemin kendisi evlendim ve 3 ay ailemi aramadı. Sonra ben soğuk durunca, bana konuşma gereği duydu. Düğün günü anneme alınmış... :) annem çok ilgilenmemiş diye. Annesinin düşüncesine bakın, eşimin örneği olması gereken insan fesat düşünen biri.