Eşim, ailesi, ailem

Seviyorum üzüldüm de haline ama nasıl yanında olayım mesela? O insanlarla konuşmaya devam ettiğini bile hayal edemiyorum. :KK43: iki aileyi de istemiyorum sadece seni istiyorum dedi bana ama nasıl kabul edeyim? ailem bir şey yapmadan neden onlar da istenmeyen taraf oluyor :KK43:

Aileni istememesine biraz kizdim. Falak teorik olarak sende ayniseyi yapiyorsun bu birikime neden olur. Kopar gider...
Sen vicdaninla hareket et. Yarin birgun sorduklarinda üzülme. En azindan ben kurtarmak icin gayret ettim diye bil.

Eşinle başbaşa sakin bir konuşma yap,benim ailem sana herhangi bir zarar veriyor mu?seni uzecek birşey yapıyor mu,ama senin ailenin tavrı ortada.bu evliliği yürütmek istiyosak bana laf söyletme,seni anlıyorum ailen onlar üzülüyorsun,ancak orta yolu bulmak sana düşüyor diyeceksin.ne bana ne aileme laf söyletme,sen istediğin gibi görüş ama beni sakın mecbur etme,yoksa evliliğimiz tehlikeye girecek falan de.
Bunları söyledim zaten ama artık onlarla görüşmesini de istemiyorum o lafları sindiremiyorum :( babam da zaten biz şunu yaptık mı bunu yaptık mı diye sıraladı hepsine hayır dedi. Yani biliyor kimin ne yaptığını ama yine de evde sadece ikimiz olalım başka kimseyi istemiyorum diyor. Ömür boyu sadece ben olacakmışım başka kimseyi istemiyormuş. Benim aileme niye fatura kesiliyor onu anlamıyorum ben de.

Aileni istememesine biraz kizdim. Falak teorik olarak sende ayniseyi yapiyorsun bu birikime neden olur. Kopar gider...
Sen vicdaninla hareket et. Yarin birgun sorduklarinda üzülme. En azindan ben kurtarmak icin gayret ettim diye bil.
Teşekkür ederim yorumlarınız için, düşünüyorum şimdilik bilmiyorum..

Bunları söyledim zaten ama artık onlarla görüşmesini de istemiyorum o lafları sindiremiyorum :KK43: babam da zaten biz şunu yaptık mı bunu yaptık mı diye sıraladı hepsine hayır dedi. Yani biliyor kimin ne yaptığını ama yine de evde sadece ikimiz olalım başka kimseyi istemiyorum diyor. Ömür boyu sadece ben olacakmışım başka kimseyi istemiyormuş. Benim aileme niye fatura kesiliyor onu anlamıyorum ben de.
Eşin şuan duygusal düşünüyor.muhtemelen ailesinin etkisinde kaldi.zor bir durum canım ya.ama bence bir süre bu konuları rafa kaldir bence eşin anlayacak yanlış düşündüğünü.şuan bocalama evresinde.esine kendisini önemli hissettir,pamuk ipliğine bağlı olduğunuzu dusunmesin.bak görürsün yanlış yaptığını anlayacak.ama bunun için senin ona tavrın çok önemli.eminim senin ailende yuvanın yıkılmasını istemez.sevginle çizebilirsin,aslında o da biliyor ailesini ama şuan kabullenememe evresinde.

Back
X