Evet yarın çık git burdan dedi eşimde daha fazla uzamasın diye geldikdöndün mü peki evine o laflardan sonra?
Biz nerdeyse her ay gidip en az 2 gün kalırız ama ne bakkal var ne market şehire çok uzak ayrıca çocuk hastalandı sıcaktan ve bunların hiç biri umrunda bile feğilHep aynı sorunlar...
Bayramların da bu konular o sebebiyle tadı kalmadi.
Bez mama mevzu değil, alınır. Yani eve gitmek icin mazeret değil. Ama eşinin de ailesinin yanında sana emri vaki yapmaması lazım. Eğer gidip kalmalar sık yaşanmıyorsa kendini şişirme. Senede birkaç gün idare et.
Bi gelin olarak seni anlıyorum. Ama bir anne her zaman tedbirlidir, ihtiyaç olabileceginden çok giysi, bez, mama taşır yanında. Sen özellikle üç günlük stok yapıp eşine karşı bunu kullanmışsın. Uzak da olsa atlar arabaya gider alır gelir o da, çürütür senin tezini.Biz nerdeyse her ay gidip en az 2 gün kalırız ama ne bakkal var ne market şehire çok uzak ayrıca çocuk hastalandı sıcaktan ve bunların hiç biri umrunda bile feğil
Eşim evlendiğimizden beri böyle yapıyor savunmuyorum desede onun için ailesi hep önde. Tartışırken ailenin ağzına bakıyorsun kendine gel artık dedim beni ailemden kimse ayıramaz dedi...Eşiniz sizi mağdur etmiş.
En azından şimdi hak veriyorsa konusun orta yol bulun da tekrarını yaşamayın..
Evet alerji oldu pişik oldu gözlerine kan oturdu sıcağa alerjisi var. Zaten gitmeden konuştuk 3 günden fazla kalmayacağız dedi kendi şehirdeki akrabalarımla bayramlaşacaktım. Kayınpederim artık senin için o taraf yok dediBi gelin olarak seni anlıyorum. Ama bir anne her zaman tedbirlidir, ihtiyaç olabileceginden çok giysi, bez, mama taşır yanında. Sen özellikle üç günlük stok yapıp eşine karşı bunu kullanmışsın. Uzak da olsa atlar arabaya gider alır gelir o da, çürütür senin tezini.
Çocuk sıcaktan nasıl hastalandı, anlamadım.
Alerji falan olduysa hani, bu esini ve ailesini bağlar, durun daha çok kalin diyemezler. Ama diyorum ya senin eşinle konuşman lazım. Onu ayda şu kadar gun uygun, daha fazlasinda hem onlar hem ben doluyouz, gereksiz agresiflesiyoruz. Bunun olabileceği su diye anlaşmaniz lazım. Bu kadar rahatsız oluyorsan, gitmeden kocanla anlas ikna et yani. Orda ruh haline göre dönüş yapıp seni mecbur birakamasin.
Ot benzetmesi de pek ağır oldu, lüzumsuz oldu.hala eşim diyosun ya böyle basiretsiz adama ne diyim ezdirin kendinizi otsunuz ya ezdirin.
Tamam o zaman. Eve döndünüz madem konuşun anlasın. Bu şey cozumlenmeden bi daha oraya gitme gafletinde bulunma.Evet alerji oldu pişik oldu gözlerine kan oturdu sıcağa alerjisi var. Zaten gitmeden konuştuk 3 günden fazla kalmayacağız dedi kendi şehirdeki akrabalarımla bayramlaşacaktım. Kayınpederim artık senin için o taraf yok dedi
Evet alerji oldu pişik oldu gözlerine kan oturdu sıcağa alerjisi var. Zaten gitmeden konuştuk 3 günden fazla kalmayacağız dedi kendi şehirdeki akrabalarımla bayramlaşacaktım. Kayınpederim artık senin için o taraf yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?