eşim ailesi ben

Bayramlar kaldirilsin kesinlikle bu olmasi lazim ..
Biz neselenmeyi,birlikte olabilmeyi,
Bayramlasmayi,kutlamayi bilmiyoruz...
Gelinler kurbanlik koyun gibi suruklenerek kayinvalide evine goturulup ,millete hizmet ettiriliyor !
Gelinler dili koparilmis gibi sessiz kalip kendi kendine cemkiriyor !!
O kayinpeder olacak dinazora
Sen ne karisiyorsun
Bu benim basimdaki ne
Bostan korkulugumu diyemedikten sonra
Burda gelmissin
Ne yapayim ben diyosun !!
Ez_dir_me_yin !!!
Kendinizi ....

Ayrılmayı bile düşündüm ama ne yazık ki ailem arkamda dimdik durmuyor hep bana kocan nerdeyse sen orda ol diyorlar karşı gelme diyorlar ezilen taraf hep ben oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum ayrılsam 1 yaşındaki çocukla ne yaparım tek başıma

Ayrılmayı bile düşündüm ama ne yazık ki ailem arkamda dimdik durmuyor hep bana kocan nerdeyse sen orda ol diyorlar karşı gelme diyorlar ezilen taraf hep ben oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum ayrılsam 1 yaşındaki çocukla ne
eşin şu anda ne diyor?
gittin mi sonra kendi ailene?
Hep iyşmser oldum torunlarıdır görmeye hakları var dedim gittim köle gibi hizmet ettim çocuğum perişan oldu. Sebzemiz meyvemiz ordan geliyor eşimde buna karşılık gitmek zorundayız diyor

KP sana saydirdiklarini anlattin mi ailene?

Esinin ailesi anasi babasiysa, sen ve cocugun neyisiniz?

Bunlari yutup susacakmisin? Kiyamet koparmadin mi sen o evde? Esin babasinin agzinin payini hala vermedi mi? Sende hic birsey yokmus gibi mi davraniyorsun?

Batsin sebzesi meyvesi! Bu laflari nasil yedin yuttun sen? Nasil o an o evden cikmadin sen? Birdaha gelme dedi, nasil gideceksin esin seni nasil götürecek?

Ailemi çağırdım gelin konuşacağız diye babam arkamda durmadı kıyameti kopardım ama değişen bişey olmadı babasına tek kelime bile etmedi bana gelip sen küçüksün o 60 yasında adam git elini öp dedi

Cakacaksin agizlarinin ortasina ne egitimleri ne kulturleri ne de ogullari kalacak ortada demek istiyorum ama elitligime golge dusmesin diye demiyorum
Ama bana kole muamelesi yapacak kocamla aramdaki ufak bir sohbete dahi laf soyleyecek insana gulumseyemem o psikolojik siddet uyguluyorsa alasini bulur.

Yetistirme tarzinin yaninda ego problemi var insanlarda kiskaniyorlar ben cektim gelinimde ceksin mantigi.

Ailen mi dedi git elini öp diye?

Meslegin var mi?

Rest cekmeye cesaretin var mi sonucta rest cekersen, gercekden sonu ayriliga gelebilir. eger varsa, esinle konus, eger babasi senden özür dilemezse birdaha gitmeyecegini söyle. Eger babamda babam derse, diger gün ise gittiginde esyalarini bavulla kapiya biraktim git babanla yasa diye mesaj cek. Kapiyida kitla acamayacagi sekilde

Lise mezunuyum bilgisayar okudum birçok yerde çalıştım kafeterya olsun kurum olsun evlenince çalışmayı bıraktım korunurken çocuk oldu. Ailem arkamda olsa restin alasını çekerdim arkamda olmayınca yapamadım gitmeyi kafaya koymuştum. Kayınpederim gidersen çocuğu sana bırakmam dedi

Sanmiyorum bu kadar basit oldugunu ama sende dediklerinde haklisin tabi

O kimki cocugu sana birakmiyor?

kayınpederin çocuğu sana bırakmam lafına mı inanıyosunuz? allah aşkına etrafınıza kadınlar kulubune haberlere bi bakın. anneye muhtaç yaştaki bebeğin babaya verildiği nerde görülmüş. hemen inanıp pısmayın bu kadar ya.
uzun bi süre gitme madem boşanamıyosan. zorla götürcek hali yok ya.

Bagimli erkek yetistirmek kolay ya fazla ilgi anne baba olarak sinirlari asma yada cocukken sevgi acligi cektirip buyuyunce o sevgiyi yanlis iletmek.

Burda bagimli erkek manevi degil maddi biraz ama sebze meyve derdinde.
Hayatimda ilk defa burda karsilatim bagimli erkek modeliyle , anlamaya calisiyorum anlayamiyorum

Bu sizin neslinizin yetistirdigi cocuklarin sorunu degil ki bu tum zamanlarin sorunu emin olun bazilari disinda bizim cocuklarimizda boyle olacak ilerde. Sebebi de bence yine kadin erkek esitsizligine dayaniyor. Kiz cocugunun ve erkek cocugunun toplumdaki yeri. Ya aslinda bu konuda cok yazilacak sey var da neye yarar. Nasil degisterecegiz biz bunu hic bilmiyorum.

Biz yetistirecegiz , sonucta bu adamlari yetistirirken yapilan hatalar nedeniyle bu sorunlar yasaniyor
Bakin benim hem kizim hem oglum var , kizim henuz bebek ama 9 yasindaki oglum utu de yapar , camasir da asar bulasiklarini da makinaya yerlestirir
Oglum bazen sorar bana anne babani mi cok seviyorsun beni mi diye , ona hep su cevabi veririm , once evlat gelir , en com evlat sevilir , anne babalar yavrularini korumak , buyutmekle mesuldur , simdi sen beni cok seviyosun ama kendi cocuklarin oldugunda oncelik onlar olacak..
Bana bagimli olmasin diye elimden geleni yapiyorum , buyudugunde kimsenin bakimina muhtac olmasin , bi erkek olarak kendi basina yasayabilsin , yemek yapabilsin camasirini yikayabilsim
Boyle yetistirdigimiz erkekler ileride bu duzeni degistirecek ama is yine kadinda bitiyor nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…