"Benim ailem de sen gelmedin diye ağıt yakıyor bak duyuyor musun?" demelik koca. Şöyle koca koca adamların 5 yaşındaki çocuk gibi "o zaman ben de...." kalıbıyla kurdukları misilleme cümlelerine aşırı gıcığım.Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Ya restinizi çekersiniz, ya da kabul edip gideceksiniz. Hani gitmiyorum diye rest cekseniz boşanmak ister mi?Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu aradi benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Gitmeyin, bende seninkine gelmem falan derse ki zaten akrabanız da yokmuş orada. Gelmezsen gelme diyin. Ayrı ayrı takılın bence. Hiç canınızı sıkmayın bu mesele için.
Nasıl yani ne için ağlıyorsunuz?Her gün her gün de gidilmez ki yahu, haklısınız o konuda bence. Eşimin ailesini çok severim, bize geldiklerinde evlerine dönerken ağlarım bile. Ama kendi evimden çıkıp başka bir eve her gün gitmek istemezdim sonuçta herkesin işi var gücü var. İşiniz olduğunda da zorla götürmek istiyor mu?
Evlerine döndükleri için :) Annemden uzak bir yere taşındım haliyle arkadaşım da pek yok burada ve evden çalıştığım için insan görmüyorum eşim dışında. Kaynanam bizdeyken rahat hissediyorum o sebeple.Nasıl yani ne için ağlıyorsunuz?
Boşanmak istemiyor aksine ben istiyorum boşanmak gelme diyorm zaten hiç te zorlamam gel diye gelmek istersen gel derim ama o beni herşeye zorluyor kavga orda başlıyor zatenYa restinizi çekersiniz, ya da kabul edip gideceksiniz. Hani gitmiyorum diye rest cekseniz boşanmak ister mi?
Bir de si ne cevap veriyorsunuz eşiniz söylenirken , sessiz mi kalıyorsunuz?
Her gün bir tarafın ailesine gitmek için sebep var mı ki ?Ailesine gitmemek için sebepleriniz mi var ?
Aynı sorun bende de var canım en son ailesiyle biraz zıtlaştım onlarda köylerine geri döndüler ama eşim hala iki üç ay da bir zor ikna ederek beni götürüyor ve benim aileme de çok gitmiyoruz aynı senin gibi cümleler kuruyor ama bunun için de diğer yazanlar gibi boşanma vesaire gerek yok bence yapacak pek bir şey de yok takma kafanaGeçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Şu kısma çok sinirlendim. Cidden sinirlendim. Kendisi memesini kesememiş , her gün el kızını anasına babasına sürüklemeyi marifet zannediyor demek ki.gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Bu arada geçen sene ki boşanmanın eşiğine getiren konuda bu sebepler miydi? Merak ettim açıkçası. Çünkü eğer öyleyse sizin bu konuya bakış açınızı zaten biliyor. Bile bile lades yapması değişik gerçekten.Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Gitme. Yeni mi evlisiniz. Biz yemi evliyken eşim beni zorlardı. Gitmiyorum diye kavga ederdi. Şuan en fazla sitem ediyor. Gitme, hergün hergün ne konuşacaksınız orada. Dünya ekonomisini falan mı konuşacaksınız.Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?