Eşim ailesi için benimle kavga ediyor

Hergun gitmiyorz zaten biraz yanlis anlattm ben iki haftada flan gidiyorm o buna kavga çıkarıyor sık gitmemi istiyor

Bu konuda vardı içinde başka sebeblerde vardi

Hergun gitmiyorz zaten biraz yanlis anlattm ben iki haftada flan gidiyorm o buna kavga çıkarıyor sık gitmemi istiyor
Dün gittik bugün de gidelim demişsiniz o yüzden demiştim. Bugün bunu yapıcam deyip konuyu kapatın bence laftan anlamıyor madem. Bugün ev temizlicem bugün yemek yapıcam bugün kitap okucam vs. Kendi gitsin gidiyorsa

Vay be. Maşallah cidden ne güzel. Uzun zamandır arası iyi olan gelin - anne ilişkisi görmemiştim . Her yerde anlatmayın nazar değer

Vay be. Maşallah cidden ne güzel. Uzun zamandır arası iyi olan gelin - anne ilişkisi görmemiştim . Her yerde anlatmayın nazar değer
Valla sivilce çıkmayan bir günü bile anlatmazdım normalde, sivilcesi olanların nazarı değer diye arkadaşa örnek vereyim derken yanlış yerlere kaymışım ben de fark ettim Kıçımı kaşıyıp maşallah diyeyim ben de çok teşekkürler :)

Eşine de ki senin işin gucun, vakit ayiracagin eşin yok mu? Cikmadin mi emzikden? Ince, hassas denilen kadinlar ailesinden aylarca yillarca uzak dura biliyor bu 'aslan' erkekler cikamadilar annelerinin etekleri altindan. Ana kuzusu denilen hastalik icat etseler de boyle vakalari tedavi ettirmek mumkun olsa

Onu dediğimde annen beni sen gidince 10 kere arıyor sende gel diye diyor cidden annemde öyle bir insan ne yazikki ne kdar annemle konussamda anlamiyor yine arıyor haberim yokken

Onu dediğimde annen beni sen gidince 10 kere arıyor sende gel diye diyor cidden annemde öyle bir insan ne yazikki ne kdar annemle konussamda anlamiyor yine arıyor haberim yokken
kendi annenize ne sıklıkla gidiyorsunuz ki anneniz arıyor?
ben sürekli anneme gidelim diyen erkekleri anlamıyorum ya, ya da yaşamadığım için anlayamıyorum. yani bu adamlar sevgiliyken her gün ailesiyle oturuyor evlenince de ille aile mi özlüyorlar. benim eşim babasıyla ortak iş yapıyor o yüzden mi gidelim demiyor bilmiyorum ama 3 senede bir kere "bizimkilere gidelim" dediğini duymadım. küçük yerde yaşıyoruz ikimizin de ailesi 10 dk mesafede. bazen ara uzayınca ben diyorum kalk gidelim size diye..
oradayken muhabbet nasıl ilerliyor?

Hayır o yüzden sormadım gerçekten hatırladınız mı diye merak ettim şaşırdım bakmadan hatırladınız sandım o yüzden sordum

Bütün şu sorunları çözdünüz , tek dert kayın aileye gitme sıklığı mı cidden şu an? Ya da saçma sapan bir şekilde kayın aileye sık gitmezsek düzelir mi sanıyorsunuz?

Anneniz ev verdi mi?

Eşim istemiyor ev çıkmak istemiyormuş bu mahalleden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…