Eşim ailesine yardım etmeli mi?

anneye yardım yapılabilir.
kendimize alırken sana da aldım diyerek market alışverişi yapabilirsiniz. ama bunu da alışkanlık haline getirmeden..

Belki de Sizin o kendi yaginda kavruluyor dediginiz insanlarin sizden fazla maddi gucu vardir da bilmiyorsunuz.
arkadasim dugun de takilan altinlarin hepsini kv kp verdi. 3 yil icin de kv kp ev aldi araba degistirdi. üstüne yetmezmis gibi kari koca tatil yaptilar arkadasimin suanda arabasi bile yok. Sözde paralari olmadigi icin istiyorlardi cok borclari oldugu icin istiyorlardi yani demem o ki kimseyi bilemezsin. Sen hic karisma. 5 kere yardim edersiniz 1 defa yardim etmezsiniz sizden kotusu olmaz birakin kendi yaglarinda kavrulmaya devam etsinler

Kadın yıllardır bezmiş demekki..
Eşiniz babasının huyunu biliyorsa boşverin. Ben olsam yardım ettirmezdim.
Biz bilmiyor muyuz günlük yaşayıp gezip tozmayı. Ama her gün işimizin başındayız..

Çalışmayana para yok. Benim babam 65 yaşında emekli ama iş oldu mu gitmeye çalışır. İşi de ağır bu arada. Keşke imkanım olsa da yardım edebilsem derim.
Yardım herkese yapılmaz kurallar kaideler var.

Elden para verme işinin moku çıkıyor sonra
Biz kvdenin kirasını faturalarını ödüyoruz aylık para yardımı yapıyoruz ama her gelişinde hastaneydi turdu torunlarına hediyeydi bin türlü bahaneyle yine para istiyor
Market alışverişi falan neyse de elden para yetişmez alışırsa

ayrıca baba zevzek bir tip gibi siz anneyle muhatap olun eşin de sen de
Maalesef oyle. Kv sehirdisindaydi. Kp esimi cagirdi yanina. Birlikte gittik. Evde yiyecek hicbirsey yok. Param yok. Annenden 50 lira istedim vermeden gitti. Daha neler neler anlatti. Cok takildi aklima koskoca adam ya. Hicbirimizi konusturmaz normalde herseyin dogrusunu o bilir despot birisi. Hergun olmek icin dua ediyorum diyor. O gun eve donduk ertesi gun esimi arayip bir posta da tekefonda anlatti bunlari.

şimdiye kadar gam keder görmemiş bakılmış edilmiş seni beni gömer o ne ölmesi duygu sömürüsü siz anneyle konusun dediğim gibi, yazık kadın utanıyodur kocasının bu halinden

O dugun mevzularimiz da apayri ama anlatip kendi sinirlerimi bozmak istemiyorum. Ozetle hicbirsey istedigim gibi olmamisti. Ucuz olsun diye dugun yaotirmadilar bize. Cahildim geecekten. Neyse. Belki de siz haklisiniz.

Cevap tabi ki hayır. Çabasız insana hazır para el verip kol kaptırmaya gider.

Ben de olsam para vermek gibi bir şey yapmam. Sizin kayın pederiniz sürekli ister anladığım kadarıyla. Giderken alışveriş yapıp gidebilirsiniz. Daha makul olur. Mutfak masrafı da az değil günümüzde insanlar et yiyemiyor.

Boşversene o zaman, hiç vicdanın rahatsız olmasın. Gerek yok. Adam ne kendini ne çocuklarını düşünmüş, yemiş gitmiş. Cefasını da çeksin bi zahmet.

" Esimin babasinin geliri yok. Esinin sirtinda kambur gibi yasiyor." şu cümleden sonra sizden çöp bile alınmamasından yanayım .

para ihtiyaci olmadikca vermeyin boşver ama hastanelik, ameliyatlik vs bi durumlari olur o zaman destek olursunuz. onun haricinde evlerine giderken market tarzi bi alisveris yapar erzak goturur ya da özel günlerde ihtiyaci olabilecek seyleri hediye alirsiniz gayet güzel ve yeterli olur

Ben yanlis mi anladim yoksa beni mi suclu gozdunuz. Anlayamadim.
Yazdığınız cümle çok ağır bir cümle
Zira ben okumaya bile gerek duymadım .
O bu için söyleseniz her neyse haklısın denir
Fakat anne baba için sırtımızda kambur demek , neyse ben bilmiyorum .

İyi insan olmak her zaman iyi sonuç getirmez..
Ben olsam uzaktan izlerim.
Sonuçtu acil bir durum söz konusu değil..

Yazdığınız cümle çok ağır bir cümle
Zira ben okumaya bile gerek duymadım .
O bu için söyleseniz her neyse haklısın denir
Fakat anne baba için sırtımızda kambur demek , neyse ben bilmiyorum .
Bizim sirtimizda kambur degil. Adam kendi esinin sirtinda kambur. Kv sokaga mi atiyim mecbur bakiyorum diyor. Kp ailesine hic bakmamis. Zamaninda kazandigini arkadaslariyla yemis. Hicbir yatirim yapmamis. Simdi esinin eline bakip sigara iddia parasi istiyor. Bence esinin sirtinda kambur. O yuzden bu yazdigimda bir yanlislik gormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…