- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Sigara ve iddia var. Para bulsa bitirene kadar eve gelmezmis mesela. Kayinvalidem cok dertli bana anlatmisti. Yardim kayinpederime yapilamaz zaten. Ona para vermek akillica degil bence de. Kayinvalideme yardim yapilmali mi acaba. Akli basinda olan o cunku. Yoksa kp ye verilen parayi sokaga atsak daha iyi.
Maalesef oyle. Kv sehirdisindaydi. Kp esimi cagirdi yanina. Birlikte gittik. Evde yiyecek hicbirsey yok. Param yok. Annenden 50 lira istedim vermeden gitti. Daha neler neler anlatti. Cok takildi aklima koskoca adam ya. Hicbirimizi konusturmaz normalde herseyin dogrusunu o bilir despot birisi. Hergun olmek icin dua ediyorum diyor. O gun eve donduk ertesi gun esimi arayip bir posta da tekefonda anlatti bunlari.ayrıca baba zevzek bir tip gibi siz anneyle muhatap olun eşin de sen de
Maalesef oyle. Kv sehirdisindaydi. Kp esimi cagirdi yanina. Birlikte gittik. Evde yiyecek hicbirsey yok. Param yok. Annenden 50 lira istedim vermeden gitti. Daha neler neler anlatti. Cok takildi aklima koskoca adam ya. Hicbirimizi konusturmaz normalde herseyin dogrusunu o bilir despot birisi. Hergun olmek icin dua ediyorum diyor. O gun eve donduk ertesi gun esimi arayip bir posta da tekefonda anlatti bunlari.
O dugun mevzularimiz da apayri ama anlatip kendi sinirlerimi bozmak istemiyorum. Ozetle hicbirsey istedigim gibi olmamisti. Ucuz olsun diye dugun yaotirmadilar bize. Cahildim geecekten. Neyse. Belki de siz haklisiniz.Belki de Sizin o kendi yaginda kavruluyor dediginiz insanlarin sizden fazla maddi gucu vardir da bilmiyorsunuz.
arkadasim dugun de takilan altinlarin hepsini kv kp verdi. 3 yil icin de kv kp ev aldi araba degistirdi. üstüne yetmezmis gibi kari koca tatil yaptilararkadasimin suanda arabasi bile yok. Sözde paralari olmadigi icin istiyorlardi cok borclari oldugu icin istiyorlardi yani demem o ki kimseyi bilemezsin. Sen hic karisma. 5 kere yardim edersiniz 1 defa yardim etmezsiniz sizden kotusu olmaz birakin kendi yaglarinda kavrulmaya devam etsinler
Bencede.anneye yardım yapılabilir.
Yillarca siyasetle ugrasip eline gecen parayla gezip tozmus. Ailesine de bakmamis. Kayinvalidem bakmis cocuklarina. Memurlugu kucumsemis. Simdi durumu bu. O yuzden ne esi ne de cocuklari vicdani bir yukumluluk hissetmiyorlar ona karsi. Gecen gun esimle bana dert yandi cok yalnizmis kayinvalidem onunla hic sohbet etmiyormus. Tasinmak istiyirmus. Evi satalim derdinde simdi de. Anlattikca bana da sacma geliyor. Hergun olmek icin dua ediyormus.
Evet kotu bir insan ama karsima gecip bana bunlari anlatinca gercekten sarsildim ben. Bi garip hissediyorum o gunden beri.
Ben yanlis mi anladim yoksa beni mi suclu gozdunuz. Anlayamadim." Esimin babasinin geliri yok. Esinin sirtinda kambur gibi yasiyor." şu cümleden sonra sizden çöp bile alınmamasından yanayım .
Yazdığınız cümle çok ağır bir cümleBen yanlis mi anladim yoksa beni mi suclu gozdunuz. Anlayamadim.
Bizim sirtimizda kambur degil. Adam kendi esinin sirtinda kambur. Kv sokaga mi atiyim mecbur bakiyorum diyor. Kp ailesine hic bakmamis. Zamaninda kazandigini arkadaslariyla yemis. Hicbir yatirim yapmamis. Simdi esinin eline bakip sigara iddia parasi istiyor. Bence esinin sirtinda kambur. O yuzden bu yazdigimda bir yanlislik gormuyorum.Yazdığınız cümle çok ağır bir cümle
Zira ben okumaya bile gerek duymadım .
O bu için söyleseniz her neyse haklısın denir
Fakat anne baba için sırtımızda kambur demek , neyse ben bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?