merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim eşim ve ben aynı yerde çalışıyoruz evliliğimizin başlangıcında maddi sıkıntılar oldu.Ben tutumlu olmaya çalışırım keza eşimde öyle.Eşimin annesi çalışmıyor hep ev hanımlığı yapmış 47 yaşında kayınvalidem babasının sağlık durumu sıkıntılı yani bacaklarda sıkıntı var oda çalışmıyor.Eşimin erkek kardeşi, eltim ve görümcem kayınpederlerle hep beraber kalıyorlar erkek kardeşi ve eltim evi geçindiriyor kız kardeşi hala okuyor.Eşimin babası gençliğinde baya iyi yaşamış parayı çar çur etmiş 1 ev parası arkadaşlarıyla yemiş hatta daha fazla sağlık sorunundan dolayı işten çıkarmışlar kayınpederimi.Biz evlendiğimizde kimse destek olmadı destekle istemedik hatta ama benim ailem yanımızda oldu her zaman.Şimdi biz bazen 800tl bazen 600 bir kaç ay önce 3.500 tl para yolladık yanı yolluyoruz.Benim çocuğum yok iş garantim yok birde bu yıl bebek planlıyoruz onun için birikim yapmak istiyorum maddi sıkıntılardan dolayı 5 yıl erteledik bebek planımızı.Bazen birşeyler almak istiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum parayı çar çur etmeyim diyorum.Ama ailesine para yolluyoruz hatta ben şu zamana kadar sıkıntı çıkarmadım yolladık ama bugün şiddetli bir tartışma yaşandı içimdekileri döktüm birazda hakaretli konuştum utandım yaptığımdanAma içimde çok birikti çok bunaldım Ve eşimi çok üzdüm Ve kırdım sanırım.Biliyorum Aklı ailesinde kalıyor hatta ailesi oğlunun onlara bakması gerektiğini düşünüyor.Vermesem kötü gelin hayırsız evlat oluyoruz versek biz sıkıntı çekiyoruz.Çok bunaldım gerçekten yani çalıştığım iş ağır bir iş kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum.
Son düzenleme: