Konuştum eşimle ailesiyle konuşacak bakalım anlayışla karşılarlar umarım.Artık gerginlik çıkmasın istiyorum.siz kendi paranızı eve vermeyin bundan sonra
eşiniz veriyorsa para evinize de yetecek demek ki
net!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştum eşimle ailesiyle konuşacak bakalım anlayışla karşılarlar umarım.Artık gerginlik çıkmasın istiyorum.siz kendi paranızı eve vermeyin bundan sonra
eşiniz veriyorsa para evinize de yetecek demek ki
net!!!
İşte ben de dükkan açalım kredi çekip dedim eşime onlar çalışsın karı koca dedim kimseye muhtaç olmadan ama onu da kabul etmediler.Kayınvalidemle yaşarım görümcemlede ama kayınbabam düşündürüyor beni çok tartışmacı Ve birden öfkelenen bir kişiliği var.Konu sahibi bu konuyu çözmezseniz ileride olacak olan birlikte yaşamak. Çünkü elti de bir süre sonra benden bu kadar diyecek, ya evi ayıralım ya ben boşancam dicek. O zaman ya size gelecekler ya arada siz arada onlar olacak şekilde düzen oturtulacak. Sonuçta kendi gelirleri olmayan kişiler ayrı evde yaşayamazlar.
Inşallah gönlünüzce olsun herseyEşim de eve dedi artık bundan sonraki temennim daha fazla sıkıntı çıkmasın inşallah.
Annem çalışmaya 36 yaşında başladı.Abim üniversite sınavına girmiş hava harp okulundan davetiye gelimis (hiç dersaneye gitmeden)ama abim gözlük kullandığı için başvuru yapamamisti.Abim ağladı o zaman dersaneye gidebilseydim iyi bir okula gidebilirdim diye.Annem ben seni dersaneye göndereceğim oğlum dedi ve bir kamu kurumuna gidip mevsimlik işçi olarak alınmak için yalvardı.Fidan dikmeye dağa da gönderdiler,inşaat halindeki lojmanları temizlemeye de ....babamin emekli olabilmesi icin SSK borcunu odedi.abimi ,beni üniversitede okuttu,evinin eşyalarını aldı.Hic unutmam ilk aldığı eşya kolidora yolluktuBenim annem de 55 yaşında hala çalışırım diyor kimseye muhtaç olmayım diyor ki Zaten emekliliği var ama hala ek iş yapıyor hayranım sizin anneniz gibi benim annem gibi kendi ayakları üzerinde duran kişilere.
Yani bilemedim. Kimse kusura bakmasın .benim annem 50 yaşında rahatsız halen çalışıyor. Çalışmaya engel malul olsa yine maaş bağlanıyor. Kv neden çalışmıyor? Kp bakıma mı muhtaç? Bakıma muhtaçsada gelir bağlanıyor diye biliyorum gerçiMaalesef yok ama 4 yıl sonra sanırım emekli olacak daha önce de çok gönderdik gittiğimizde harçlık bırakıyoruz800 tl falan gibi mutfak alışverişini yapıyoruz bazı şeyleri karşılıyoruz.
Aslında en güzeli sonuçta bizde onlardan birşey istemiyoruz evlat olarak kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz kimseden bir beklentimiz yok ama bakmak zorunda diye düşünüyor onlar Ve onlara bizim düşüncemiz ters geliyor nereden tutsak elimizde kalıyor.Siz en doğrusunu yapmışsınız gerçekten.Benim ailem evlendikten sonra istemişti para ben vermedim,bekar ve evdeyken tüm maaşımı veriyordum ordan alışmışlardı sanırım,eşim de bu tavrımdan dolayı hiç vermek istemedi zaten kendi ailesine,ki ailesi ellerine gelen sıcak para açısından aslında biraz yokluk çekiyorlar,bu verme işinin sonu yok bi gün vermeyi kestiğinizde her türlü kötü olacaksınız bari biran önce kötü olun ve konu kapansın.
İnanırmısınız benim bile şu an gözlerim doldu böyle güçlü anneleri görünce kendime daha da güveniyorum.Benim annem de öyle tek başına büyütüp okuttu beni ve kardeşlerimi hala çalışıyor ama biZim beklentimiz yok annemizden.AnneNizin ellerinden öpüyorum umarım sizin anneniz ve kendi annem gibi güçlü bir anne olurum bende.Bu arada sizde evlat olarak anneniizn fedakarlıklarını biliyorsunuz bu annenize yetiyordur.Allah annenize uzun bir ömür versin inşallah.Annem çalışmaya 36 yaşında başladı.Abim üniversite sınavına girmiş hava harp okulundan davetiye gelimis (hiç dersaneye gitmeden)ama abim gözlük kullandığı için başvuru yapamamisti.Abim ağladı o zaman dersaneye gidebilseydim iyi bir okula gidebilirdim diye.Annem ben seni dersaneye göndereceğim oğlum dedi ve bir kamu kurumuna gidip mevsimlik işçi olarak alınmak için yalvardı.Fidan dikmeye dağa da gönderdiler,inşaat halindeki lojmanları temizlemeye de ....babamin emekli olabilmesi icin SSK borcunu odedi.abimi ,beni üniversitede okuttu,evinin eşyalarını aldı.Hic unutmam ilk aldığı eşya kolidora yolluktuAklimi oynayacaktım sevinçten .12 yaşındaydım ve evimize ilk defa yeni birşey alınmıştı.
Çok teşekkür ederim hepimizin gönlünce olsun inşallah.Inşallah gönlünüzce olsun hersey
Kayınpederim kıskanıyor çalıştırmak istemiyor kayınvalidemi maalesefYani bilemedim. Kimse kusura bakmasın .benim annem 50 yaşında rahatsız halen çalışıyor. Çalışmaya engel malul olsa yine maaş bağlanıyor. Kv neden çalışmıyor? Kp bakıma mı muhtaç? Bakıma muhtaçsada gelir bağlanıyor diye biliyorum gerçi
Ama siz gidip çalışıyorsunuz ve buna istinaden eşiniz onlara para gönderiyor?Siz bebek sahibi olma isteğinizi bile ertelemişsinizKayınpederim kıskanıyor çalıştırmak istemiyor kayınvalidemi maalesef![]()
Evet maalesef öyle oldu Zaten daha önce bir düşüğüm olmuştu istemiştik ama bu kez beklemek zorundayız para konusundaki sıkıntılardan dolayı.Evet maalesef bedelini biz ödüyoruz sizinde herşey gönlünüzce olsun .Ama siz gidip çalışıyorsunuz ve buna istinaden eşiniz onlara para gönderiyor?Siz bebek sahibi olma isteğinizi bile ertelemişsinizKayinvalide ve kayınpederiniz hayatlarina yönelik bazı kararlar almışlar ama bedel ödeyen evlatlar ve eşleri olmuş.
Dilerim herşey gönlünüzce gelişir ve daha fazla uzulmezsiniz.Guzel dilekleriniz için de teşekkür ederim
![]()