- Konu Sahibi mevsimsiz87
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 9 ay önce Halamın oğlu ile evlendim. Yanlış anlaşılma olmasın kendim isteyerek ve severek evlendim. Ben iki yıllık üniv. mezunum ve kendisi lise. Ara sıra aramızda farklılıklar olsada iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz. Tek sorunumuz bir evimizin olmaması. Düğünümüz olur olmaz eşimin babasınının yani eniştemin kendi evinde oturuyoruz. Halam da kendisi ve eltimin çocuğuna bakıyor. Farklı bir şehirdeler. Eniştem de yine farklı bir şehirde köyümüzde çiftçilik yapıyor. Başlarda bu evde oturun dediler bizde oturduk. Fakat şimdi halam her fırsatta bu durumu başımıza kakıyor. Hazır eve geldiniz oturdunuz. Kira vermiyorsunuz. Diğer oğlum kredi çekip ev aldı. Altınlarını onlara verin diyor. Bu durumda benim çok zoruma gidiyor. Çünkü ilk başta hiç böyle değildi ve ben oturmak istemedim burda. Keşke kirada olsam ya da 1+1 evde otursam kendi evim olsa ve huzurum olsa. Burda hiç huzurum yok. Halam yani kayınvalidem ne zaman gelse kendi kafasına göre evin yerini değiştiriyor. Halam da eniştem de eve gelince evde huzur kalmıyor. Kısaca ben bu evi sahiplenemedim. Eşimin kalbi çok temiz. Bişey olmaz diyor rahat bir insan ama benim rahatım gelmiyor. Sizce ben ne yapabilirim? Hafta sonu geldiklerinde eniştem ve halamla konuşup altınlarımı bozdurup kalanını da eniştem den kredi çekmesini isticem ve kendi evime taşınıcam. Krediyi eniştem çekecek çünkü emekli memur. Krediyi de kendim ödeyeceğim. eşim ile benim maaşım 2 bin tl civarı. Ben ödeyim yeterki beni kendi evime yerleştirsinler. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.? Kafam çok karışık çeken arkadaşlar bilirler ev en büyük sorun...