- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi genc1kadin
-
O kadar salak mı bu adam.Baskasinin öptüğü yeri peçete ile silmemiş.Merhaba arkadaşlar, bugün kocamın yüzünde 1 tane sim gördüm. Çenesinde de kırmızı ruj gibi bişey gördüm. Ama işten yeni gelmişti ve öpmemiştim. Ya da hatırlamıyorumaslında hiç şüpelenmiyodum ama içime kurt düştü. Kafam çok karışık. Eşimle hiç bir sıkıntımız yok. 3 aylık bebeğimiz var. Böyle bir şey yaşayan var mı nası çözcem. Şifresini felan da bilmiyorum aklım darma duman
Ya bilmiyorum belki de öpüştük unuttum. Ama sanki öpüşmedik çünkü beni aldı kayınvalideme gittik orda gördüm. Yada başka bişey bulaşmış olabilir miA
O kadar salak mı bu adam.Baskasinin öptüğü yeri peçete ile silmemiş.
Söyledim ilk Simi gördüm bu ne dedim benden geçti sandım ruju görünce kafam dumanlandıYüzüne hemen vurmadıysanız bu iyi. Gizliden takip et, şifresini öğren illaki telde birşeyler vardır.
Aklıma bu geldi okuyuncaA
Ya bilmiyorum konduramıyorum daA
Yani bilmiyorum 2 yolluk evliyiz o da benim şifremi bilmezEşiniz drag queen değilse şüphelenmekte haklısınız.
Ses çıkarmayın bir süre ama kontrol edin telefon sosyal medya vs. Şifresini bilmiyor olmanız da eksi puan bence. Çaktırmadan inceleyin derim.
Çok haklısın takip edeceğimAldatılma uzmanı olduğum için bir kaç tavsiye vermek istiyorum her lavaboya, duşa girdiğinde telefon yanindaysa, bıraktığı zaman da uçak moduna alıp bırakıyorsa yüzde doksan aldatılıyorsunuzdur.
Telefonu bıraktığı zaman (eğer bırakıyorsa) mutlaka bakın uçak modunda mi değil mi.
Evet edeceğimBence bir süre daha takip etseydiniz
Be bilim ya sanki benim rujumda değil gibiydiBu adam alık mı yüzüne gözüne bakmadan rujla eve gelsin
Yok hiç öyle birbirimizin telefonunu kullanmayızEsinizin sifresini hic bilmiyor musunuz cidden .ben mesela evde surekli telefon kaybediyorum esimin telinden kendimi ariyorum .bazen sarjim az diye annemi oradan ariyorum whatsapp mesajlarini falan kurcalamam eyvallah da kocamizin telefonunu acabilelim yahu acil bir sey falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?