- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi genc1kadin
-
Rujum vardı pembe parlak ama onun yüzündeki pembe mat rujdu sankiHadi öptüğünüzü hatırlamıyorsunuz ruj sürüp sürmediğinizi de mi hatırlamıyorsunuz?
Kocanız şapşal mı başkasıyla öpüşüp rujlu eve gelsin?
Şifresi sevgiliykende vardı benim de varBöyle sahneler filmlerde olur sanıyordum. Ama şifresi niye yokki gizlisi var o zaman.
Çeneyle gıdı birleşimindeydi, bilmiyorum benim rujumda kurudu mu acaba ofÇenesinde yani ruj, bir gıdı alınmış ısırılmış bişiler bişiler, bilmem farkında mısınız?
Normal yanaktan dudaktan öpme olmadığı için hatırlarsınız ya iyi düşünün.Çeneyle gıdı birleşimindeydi, bilmiyorum benim rujumda kurudu mu acaba of
Yani bilmiyorum ya öpüşmedik sanki çünkü kapıdan aldı kaynanama gittik bilemiyorumNormal yanaktan dudaktan öpme olmadığı için hatırlarsınız ya iyi düşünün.
Yenmiş yani çenede olması için.
Dikkatli ve tetikte olun.Yani bilmiyorum ya öpüşmedik sanki çünkü kapıdan aldı kaynanama gittik bilemiyorum
Nasıl çözebilirim nasılDikkatli ve tetikte olun.
Siz o gün ruj sürdünüz müEvet edeceğim
EvetSiz o gün ruj sürdünüz mü
Hanımefendi aynı ruju sürüp elinizi öpün mat duruyor mu durmuyor mu anlarsınız.
Soğuk kanlı kalmaya çalışıp bir sey belli etmeyin yoksa yakalamanız daha da zor olur varsa tabi.Nasıl çözebilirim nasıl
Öpüp hatırlamıyor olabilirsiniz
2 yıllık evlilikte şifreleriniz hâlâ sır gibi saklıysa bu konudaki problemden daha fazla sorunlarınız vardır benceYani bilmiyorum 2 yolluk evliyiz o da benim şifremi bilmez
Ruj sürdüm ama öpmedim diye biliyorumYani ruj sürüp simli birşey giymediğinizi ve ya sürmediğinizi bilmiyor musunuz?
Bilmiyorum oda olabilirÖpüp hatırlamıyor olabilirsiniz
Haklısınız bir süre takipte olayımSoğuk kanlı kalmaya çalışıp bir sey belli etmeyin yoksa yakalamanız daha da zor olur varsa tabi.
Ona belli etmeden takip edinBilmiyorum oda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?