- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi genc1kadin
-
Geçen telefonu bırakıp gitmiş, kirlenmeden girdim whatsapa baktım şüpheli durum yoktu engellenen listesine baktım 5-6 tane kız vardı. Bekarlık dönemindeki kızlar olduğunu düşünüp önemsemedim. Ama aramalar ve sosyal medyaya bakamadımBir şekilde şifresini ögrenmeniz lazim. Ögrendikten sonra maillerini felan kontrol edin. Google haritalardan zaman çizelgesine bakın. Gün içinde nerelere gitmiş görürsünüz. Aramalara bakın kimlerle görüşmüs. Umarım siz yanlış anlamışınızdır.
DeneyeceğimHanımefendi aynı ruju sürüp elinizi öpün mat duruyor mu durmuyor mu anlarsınız.
Siz sim mi surmustinuzSöyledim ilk Simi gördüm bu ne dedim benden geçti sandım ruju görünce kafam dumanlandı
Bunlarin sebebini sordun mu eşine?Merhaba arkadaşlar, bugün kocamın yüzünde 1 tane sim gördüm. Çenesinde de kırmızı ruj gibi bişey gördüm. Ama işten yeni gelmişti ve öpmemiştim. Ya da hatırlamıyorumaslında hiç şüpelenmiyodum ama içime kurt düştü. Kafam çok karışık. Eşimle hiç bir sıkıntımız yok. 3 aylık bebeğimiz var. Böyle bir şey yaşayan var mı nası çözcem. Şifresini felan da bilmiyorum aklım darma duman
Bence sizin rujunuz yorumlarda öpüp öpmediğimi hatırlayamadım demişsiniz.Merhaba arkadaşlar, bugün kocamın yüzünde 1 tane sim gördüm. Çenesinde de kırmızı ruj gibi bişey gördüm. Ama işten yeni gelmişti ve öpmemiştim. Ya da hatırlamıyorumaslında hiç şüpelenmiyodum ama içime kurt düştü. Kafam çok karışık. Eşimle hiç bir sıkıntımız yok. 3 aylık bebeğimiz var. Böyle bir şey yaşayan var mı nası çözcem. Şifresini felan da bilmiyorum aklım darma duman
Döküm tavaO gün sürdüğün ruju sür ve öpücük kondur ayni bölgeye.Biraz bekle bak bakalım aynı renk mi.Değilse en ağır tavayı indir gitsin
Erkeklerde bizim içinşifre vermiyorsa aldatıyor diye düşünebilir o zamanElbette eşlere/sevgiliye telefon şifresini vermeyen erkeklerin yüzde yüzü aldatıyor, diye bir istatistik/veri yok. Ama bana nedense hep öyle geliyor.
2. bir hatti olabilir eger aldatiyorsa. bu platformda neler okuduk nelerAldatılma uzmanı olduğum için bir kaç tavsiye vermek istiyorum her lavaboya, duşa girdiğinde telefon yanindaysa, bıraktığı zaman da uçak moduna alıp bırakıyorsa yüzde doksan aldatılıyorsunuzdur.
Telefonu bıraktığı zaman (eğer bırakıyorsa) mutlaka bakın uçak modunda mi değil mi.
ayrintili faturasini indirin kendinize gonderin. bir de esinizin tel inden kendinize konum atin sonra silinMerhaba arkadaşlar, bugün kocamın yüzünde 1 tane sim gördüm. Çenesinde de kırmızı ruj gibi bişey gördüm. Ama işten yeni gelmişti ve öpmemiştim. Ya da hatırlamıyorumaslında hiç şüpelenmiyodum ama içime kurt düştü. Kafam çok karışık. Eşimle hiç bir sıkıntımız yok. 3 aylık bebeğimiz var. Böyle bir şey yaşayan var mı nası çözcem. Şifresini felan da bilmiyorum aklım darma duman
Konum ne için acabaayrintili faturasini indirin kendinize gonderin. bir de esinizin tel inden kendinize konum atin sonra s
Belki 2. Bir telefonu vardır bilmiyorum çünkü telefonu temiz gibi2. bir hatti olabilir eger aldatiyorsa. bu platformda neler okuduk neler
İnşallah değildir bilmiyorum. Bide kendi işyeri var. Ogün bana işte olduğunu söyledi ama annesi Ogün hiç işe gitmediğini söyledi. İnşaat yaptırıyor, ordaydım felan dedi ama pek inanmadım bilmiyorumBence sizin rujunuz yorumlarda öpüp öpmediğimi hatırlayamadım demişsiniz.
Tamam erkekler saklayamaz ama bu kadarda salak olmazlar.Suratında rujla gelecek kadar olamaz.
nerelere gittigini gormeniz icinKonum ne için acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?