Eşim aldatıyor mu, kafam karışık

Geçen telefonu bırakıp gitmiş, kirlenmeden girdim whatsapa baktım şüpheli durum yoktu engellenen listesine baktım 5-6 tane kız vardı. Bekarlık dönemindeki kızlar olduğunu düşünüp önemsemedim. Ama aramalar ve sosyal medyaya bakamadım

Elbette eşlere/sevgiliye telefon şifresini vermeyen erkeklerin yüzde yüzü aldatıyor, diye bir istatistik/veri yok. Ama bana nedense hep öyle geliyor.

Bunlarin sebebini sordun mu eşine?

Bence sizin rujunuz yorumlarda öpüp öpmediğimi hatırlayamadım demişsiniz.
Tamam erkekler saklayamaz ama bu kadarda salak olmazlar.Suratında rujla gelecek kadar olamaz.

2. bir hatti olabilir eger aldatiyorsa. bu platformda neler okuduk neler

ayrintili faturasini indirin kendinize gonderin. bir de esinizin tel inden kendinize konum atin sonra silin

Bence sizin rujunuz yorumlarda öpüp öpmediğimi hatırlayamadım demişsiniz.
Tamam erkekler saklayamaz ama bu kadarda salak olmazlar.Suratında rujla gelecek kadar olamaz.
İnşallah değildir bilmiyorum. Bide kendi işyeri var. Ogün bana işte olduğunu söyledi ama annesi Ogün hiç işe gitmediğini söyledi. İnşaat yaptırıyor, ordaydım felan dedi ama pek inanmadım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…