- Konu Sahibi Karakurukus
-
Saat akşam 11 civarıydı,ben kendimi biraz toplayıp 3 te buraya yazdım,arkadaşıyla degil instagramda ing.aksan düzeltme vieoları var,sen tekrar edıyosun,onları izleyip tekrar edıyorum dedi guyaGecenin üçünde hangi erkek bir arkadaşıyla konuşur hadi konuştu diyelim neden ingilizce ve sessiz sessiz dile getirir? ve neden böyle ani tepki verir?
Yurt dişı,iki cocuk var,polıse gitsem devlet cocuklarımı alır burdaArkadaşım şokta mısın iyi misin halt karıştırsa ne karıştırmasa ne şiddet görmüşsün gideceğin yer yok mu
Tamam ama siz uyurken? neden sessiz sessiz zaten başka odada? neden gündüz yapmıyor da gece? affetmeye bahane mi arıyorsunuz ben insanların kdlay kolay boşanmasını isteyen taraf değilim, ama işin içine şiddet girdi mi tutamıyorum kendimi. Çocuğunuz var mı ya 20 senelik eşe nasıl el kalkar?Saat akşam 11 civarıydı,ben kendimi biraz toplayıp 3 te buraya yazdım,arkadaşıyla degil instagramda ing.aksan düzeltme vieoları var,sen tekrar edıyosun,onları izleyip tekrar edıyorum dedi guya
Niye çocuklarını alsın ne alaka hangi ülkedesinYurt dişı,iki cocuk var,polıse gitsem devlet cocuklarımı alır burda
Ikı cocuk var,aynı odadaydık,bahanemi arıyorum bilmiyorum,kafam şuan allak bullak sağlıklı düşünemiyorum..sabah olmak üzere burda,cocuklarımı turkıyeye götürsem turkce bile bilmıyolar,herseyı düşünüyorum,her yolu denicemTamam ama siz uyurken? neden sessiz sessiz zaten başka odada? neden gündüz yapmıyor da gece? affetmeye bahane mi arıyorsunuz ben insanların kdlay kolay boşanmasını isteyen taraf değilim, ama işin içine şiddet girdi mi tutamıyorum kendimi. Çocuğunuz var mı ya 20 senelik eşe nasıl el kalkar?
Bence de öyle. Kimle konuşuyorsun sorusuna kim böyle aşırı tepki verir? Cevap veremeyecek insan tabii kiYok ya adamın sevgilisi var. Adam kadını dövdü zaman kazandı. Sabah ta uydurdu hikayeyi
Abd,hemen alırlar,yasalar boyleNiye çocuklarını alsın ne alaka hangi ülkedesin
ya siz niye gidiyorsunuz? o gitsin evden, hatayı yapan o darp raporu alıp evden uzaklaştırın, çocuklar kaç yaşında sizi yardımcı olurlar yaşları büyükse, kurgusal bir hikaye kanmayın.Ikı cocuk var,aynı odadaydık,bahanemi arıyorum bilmiyorum,kafam şuan allak bullak sağlıklı düşünemiyorum..sabah olmak üzere burda,cocuklarımı turkıyeye götürsem turkce bile bilmıyolar,herseyı düşünüyorum,her yolu denicem
Şu yasaları tam açıklar mısınız ya da bilen biri açıklasın nereden baksan saçma sapan çünkü şiddet gören sensin senden niye çocuğu alsınlarAbd,hemen alırlar,yasalar boyle
aile içi siddetten cocuklar aileden alınır,devlet alır,iyi ebeveyn degilsin diyeŞu yasaları tam açıklar mısınız ya da bilen biri açıklasın nereden baksan saçma sapan çünkü şiddet gören sensin senden niye çocuğu alsınlar
Ha siz hala ailedesiniz yani ailesiniz ? Diyorum ki çocukları alın sığınma talep edin neden alsınlaraile içi siddetten cocuklar aileden alınır,devlet alır,iyi ebeveyn degilsin diye
Cocuklar bile dili çözmüş adamin hala dili cozememis bunca yildaIkı cocuk var,aynı odadaydık,bahanemi arıyorum bilmiyorum,kafam şuan allak bullak sağlıklı düşünemiyorum..sabah olmak üzere burda,cocuklarımı turkıyeye götürsem turkce bile bilmıyolar,herseyı düşünüyorum,her yolu denicem
aile içi siddetten cocuklar aileden alınır,devlet alır,iyi ebeveyn degilsin diye
Çocuklarıda mı dövüyor?
Normalde hiç el kaldıran biri degildir,ilk kez oldu,cocuklara asla dokunmaz,banada dokunmazdı,kavga bile etmezdık bizÇocuklarıda mı dövüyor?
Orda sistem farkli Canjm. Aile içi şiddetin her türlüsünde önlem amacli cocuklar devlet tarafindan korumaya alinir.
Normalde hiç el kaldıran biri degildir,ilk kez oldu,cocuklara asla dokunmaz,banada dokunmazdı,kavga bile etmezdık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?